CHP Koltuk Adamlığını Bırakıp Dava Adamlığını Tercih Etmeli

CHP Koltuk Adamlığını Bırakıp Dava Adamlığını Tercih Etmeli

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçildikten sonra CHP ‘den hiç kimsenin kendisini arayıp hayırlı olsun demediğine dikkat çekerek,” genel merkez bizim buradan seçilmemiz'den rahatsız oldu diye bir hissim var" dedi.

26 Haziran 2018 - 14:04 - Güncelleme: 26 Haziran 2018 - 14:18

“ÖNÜMÜ İLİKLEYECEĞİM TEK GÜÇ ELAZIĞ HALKIDIR”

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, seçildikten sonra CHP ‘den hiç kimsenin kendisini arayıp hayırlı olsun demediğine dikkat çekerek,” genel merkez bizim buradan seçilmemizden rahatsız oldu diye bir hissim var. CHP’nin kadroları yerini korumaya değil Türkiye’nin yönetimine aday olmak üzere koltuk adamlığını bırakıp dava adamlığına dönmeleri için baskı yapacağım. Çünkü ben seçilmiş milletvekiliyim. Halkından gücünü alan milletvekiliyim. Hiç kimsenin karşısında ne önümü iliklerim ne de biat ederim. Önümü ilikleyeceğim tek güç Elazığ halkıdır.” diye konuştu.

“ELAZIĞ’A HER ZAMAN AYIRACAĞIM”

Seçimden sonra Elazığ sokaklarında gezen tek milletvekili olduğunu hatırlatan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Teşekkür gezilerine başladığını, yarından itibaren ilçeleri de gezeceğini söyledi.

Erol,” Elazığ a her zaman ayıracağım. Vatandaşla sürekli iç içe olacağım. Vatandaşların sorunlarını takip edeceğim. Mevcut Milletvekilleriyle olumsuz yaşamak yerine onları hizmet rekabetine çekmek için sürekli vatandaşın yanında olup toplumu bilgilendireceğim. Elazığ ‘ın sorunlarını sürekli gündeme getireceğim kabinede bakanlar kuruluna ve Sayın Cumhurbaşkanına sorunları götüreceğim.” Dedi.

“DAVA ADAMLIĞINA DÖNMELERİ İÇİN BASKI YAPACAĞIM”

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “ Türkiye geneli kavga ile değil alternatif söylemlerle hizmet edeceğiz, ve CHP de yeni bir değişime ihtiyaç duyulduğu için bu değişime gerçekleştirmemiz için de aynı çizgide devam edeceğim. Yani CHP’nin kadroları yerini korumaya değil Türkiye’nin yönetimine aday olmak üzere koltuk adamlığını bırakıp dava adamlığına dönmeleri için baskı yapacağım. Çünkü ben seçilmiş milletvekiliyim. Halkından gücünü alan milletvekiliyim. Hiç kimsenin karşısında ne önümü iliklerim ne de biat ederim. Önümü ilikleyeceğim tek güç Elazığ halkıdır.” Diye konuştu.

“TAKDİR ETTİLER VE OY VERDİLER”

Elazığ ‘da emeğe dayalı bir karşılığın verileceğini biliyordum diyen Gürsel Erol,” İnsanlar emek verdiğimizi sokakta gezdiğimizi görünce takdir ettiler ve oy verdiler. Ben bütün Elazığlılara teşekkür ederim bize güvenen hiç kimseyi mahcup etmeyeceğim. Seçim döneminde ne söylemişsek arkasında durarak kendi sorunlarıyla ilgili ortak aklı geliştireceğiz.” Dedi.

“CHP SEÇİLMEMDEN RAHATSIZ “

Seçildikten sonra genel merkezden bir tek kişinin arayıp hayırlı olsun demediğine dikkat çeken Gürsel Erol,” Akif Hamza Çelebi dışında hiç kimse arayıp hayırlı olsun demedi. Sonuç olarak parti teşkilatlarından örgütlerden Türkiye geneli bize karşı müthiş bir kutlama var. Ama genel merkez bizim buradan seçilmemizden rahatsız oldu diye bir hissim var. Ben buradan vatandaşın gönlüne girerek seçimi kazandım. Biz bunu başardık. Oy veren vermeyenin gönlüne girdik başarılı olduk. Bence esas başarı bu. Bizde onları mahcup etmeyeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem
Elazığspor'un 3 puanı resmileşti
Elazığspor'un 3 puanı resmileşti