BAŞKAN ADAYI SEPTİOĞLU’NDAN ÇAĞRI: “ELAZIĞ’A ELAZIĞLIYA...

BAŞKAN ADAYI SEPTİOĞLU’NDAN ÇAĞRI: “ELAZIĞ’A ELAZIĞLIYA VURULAN BU TOKADI AÇIKLAYIN”

21 Mart 2024 - 17:33

BAŞKAN ADAYI SEPTİOĞLU’NDAN ÇAĞRI: “ELAZIĞ’A ELAZIĞLIYA VURULAN BU TOKADI AÇIKLAYIN”

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Şehir iyi yönetilemiyor, ciddi bir yönetim zafiyeti var. Şehrin altyapı yenileme çalışması için kredi alınmış. Türkiye’de belediyeler hibe alarak bu işleri yaparken Elazığ Belediyesi borçlanarak yapıyor. Türkiye’de bu çalışmalar hibeyle yapılıyor.” Dedi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Güne Şehit İlhanlar Caddesi esnaf ziyaretiyle başlayan Başkan Adayı Septioğlu, esnafın talep ve beklentilerini dinledi.

Esnaf ve vatandaşların Elazığ Belediyesi yönetimine tepkilerini dinleyen Başkan Adayı Septioğlu, “Şehir iyi yönetilemiyor, ciddi bir yönetim zafiyeti var. Artık şehir olarak aklıselim hareket etmemiz lazım. Şehrin altyapı yenileme çalışması için kredi alınmış. Türkiye’de çok az belediye bu işi borçlanarak yapıyor. O da Elazığ Belediyesi. Bu çalışmalar hibeyle yapılıyor. Bu basit bir rakam değil. Düşünün 100 milyon Euro dediğimiz 3.5 milyar TL yapar. Sen Belediyeyi 450 milyon TL borç ile devraldığın zaman Elazığ’ı ayağa kaldırmışsın. Ben bırakıyorum, ben bunu yapamam demişsin. Elazığ’a Elazığlıya vurulan bu tokadın açıklanması lazım. Bunu Elazığlıya açıklayın.” Dedi.

“22 SENEDİR NE YAPIYORDUNUZ DA ŞİMDİ GERÇEK BELEDİYECİLİK DİYORSUNUZ”

Esnaf ve vatandaşların, Belediye yönetiminin kötü gidişine tepki koyma zamanı geldiğini ifade ederek desteklerini ifade ettikleri Başkan Adayı Septioğlu, “Millet gerekeni bu seçimde yapacaktır. Artık yeter 22 senedir hayal âlemindeymişiz. Daha yeni gerçek belediyeciliği getireceklermiş. 22 senedir ne yapıyordunuz da şimdi gerçek belediyecilik diyorsunuz. Hepimizi bir tek lafızla bağlıyorlar. Geçen seçim neydi? Beka. Şimdi bu seçimde onu söyleyemezler. Bu kez gerçek belediyecilik diyorlar. Artık milletimizin uyanması lazım” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu
Elazığlılar uygulamalı hac hazırlık kursunda camileri doldurdu
Elazığ'da tehlikeli yolculuk: Kamyonun arkasına tutunarak yolculuk ettiler
Elazığ'da tehlikeli yolculuk: Kamyonun arkasına tutunarak...