ARSLANLI A.Ş. DEN, ORTADOĞUYA DİSTRİBÜTÖRLÜK

ARSLANLI A.Ş. DEN, ORTADOĞUYA DİSTRİBÜTÖRLÜK

21 Şubat 2024 - 20:11

ARSLANLI A.Ş. DEN, ORTADOĞUYA DİSTRİBÜTÖRLÜK

ELAZIĞDAN, DÜNYAYA…

İnşaat, madencilik, sanayi ve imalat sektörlerindeki 100 yıllık bilgi ve tecrübesi ile, alçı ve yapı kimyasalları alanında söz sahibi olan, Arslanlı Alçı ve Ham Maddeleri Tic. San. A.Ş. 82 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla, ülke ihracatına önemli katkılarda bulunurken, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da sağlam ve doğru adımlar atarak büyümeye devam ediyor.

Yurt içi ve yurt dışındaki yaygın bayi ağı ile yapı kimyasalları alanında aranan markalardan olan Arslanlı A.Ş. daha önce bayiliği bulunan Irak ve Ortadoğu pazarına bu kez Irak ülke geneli ve tüm Ortadoğuya hizmet verecek Sare Sheri Company Ltd. ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Sare Sheri Company Ltd. Yönetim Kurulu üyeleri ve yöneticilerinden oluşan bir heyet, geçtiğimiz gün Elazığ’a gelerek, Organize Sanayi Bölgesinde üretim ve faaliyetlerini sürdüren Arslanlı Alçı ve Ham Maddeleri Tic. San. Aş. yi ziyaret ederek, alçı ve yapı kimyasalları ürünlerinin üretim bandı serüvenini yerinde görüp, temeli Temmuz 2023 te atılan ve önümüzdeki süreçte üretime başlayacak olan Arslanlı Alçı Plaka Fabrikası İnşaatını gezdiler.

Zaho merkezli hizmet verecek olan Sare Sheri Company Ltd. yetkilileri, Aslan Tatar, Kenan Tatar, Mahsun Tatar ve Ömer Tatar Arslanlı A.Ş. ile distribütörlük anlaşması imzalamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, Arslanlı A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan ile bir araya geldiler.

Irak heyetinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Asilhan Arslan, önümüzdeki süreçte üretime başlayacak olan Alçı Plaka Fabrikası ile Arslanlı A.Ş. nin ürün gamının daha da genişleyeceğini, yurt içi ve yurt dışı pazarda Elazığ’dan Dünyaya misyonu ile çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da taciz iddiasıyla bir öğretmen tutuklandı
Elazığ'da taciz iddiasıyla bir öğretmen tutuklandı
Tefecilik operasyonunda 2 tutuklama
Tefecilik operasyonunda 2 tutuklama