“YETER Kİ OKUYALIM, OKUTALIM, OKUMA ALIŞKANLIĞINI KAZANALIM”

“YETER Kİ OKUYALIM, OKUTALIM, OKUMA ALIŞKANLIĞINI KAZANALIM”

Batı Kitap Kırtasiye, Elazığ'a bir ilki kazandırıyor. Batı Kitap Kırtasiye yetkilisi Mustafa Batı, 7'den 70'e herkes okusun diye 15 Nisan'da başlattıkları kitap fuarında tüm kitapların 3- 5-7-9 TL’ye satıldığını dile getirdi.

17 Nisan 2019 - 16:06

 

Batı Kitap Kırtasiye, Elazığ'a bir ilki kazandırıyor. Batı Kitap Kırtasiye yetkilisi Mustafa Batı, 7'den 70'e herkes okusun diye 15 Nisan'da başlattıkları kitap fuarında tüm kitapların  3- 5-7-9 TL’ye satıldığını dile getirdi.

Batı Kitap ve Kırtasiye yetkilisi Mustafa Batı, yaptığı açıklamada kitap fuarının diğer kitap fuarlarından ayıran özelliğinin tüm kitapların 3 TL,5TL,7TL ve 9 TL şeklinde satıldığını ve 9 TL’yi geçen herhangi bir kitap olmayacağını ifade ederek  bu fuarın çalışmasını aylar öncesinden planladıklarını dile getirdi.

Batı, aylar öncesinden hazırlıklara başlandığını ve kitapları toparlayıp bir araya getirmenin kolay bir iş olmadığını ifade ederek  “Ekibimizle büyük bir özveriyle çalıştık. Bu tür fuarı organize ederken Milli Eğitim Müdürlüğümüzden ve Elazığ Belediyesinden destekler aldık. Onlara da  teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KENDİ ELLERİMİZLE HEPSİNE ULAŞTIRACAĞIZ”

Oda okusun” sloganıyla farklı bir uygulama yaptıklarını dile getiren Batı, “Biz bu fuarı düşünürken kendiliğinden bir fikir oluştu. Bu fuara gelemeyen ve şuan 3 TL,5TL,7TL ve 9 TL’yi de bulamayan çocuklarımız var. Nasıl bir şey yaparız diye düşünürken şu fikir oluştu. “Oda okusun” sloganıyla farklı bir uygulama yaptık. Burada bir havuz oluşturduk. Buradaki insanlar aldıkları her kitapta bulunan havuza destek vermiş oluyorlar. a da kendi kitaplarını getirip verebiliyorlar. Başka bir kitapçıdan alıpta destek olabilirler bu hiç fark etmiyor. Toplanan kitaplar fuar sonunda kırsalda bulunan öğrencilerimize ve çocuklarımıza kendi ellerimizle hepsine ulaştıracağız ve onlarda okusun diyeceğiz inşallah” dedi.

“İLGİ ÇOK BÜYÜK GAYET MEMNUNUZ”

Şuan ki ilgiden gayet memnun olduğunu ifaden eden Batı, “Bu kadar ilginin olacağını beklemiyorduk. Hava şartlarının çok kötü olmasına rağmen ilgi çok büyük gayet memnunuz. Biz bu fuarı artık geleneksel hale getirmek istiyoruz. Yeter ki okuyalım, okutalım okuma alışkanlığını kazanalım. İhtiyaç hasıl olduğu zaman biz üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da korkutan ev yangını
Elazığ'da korkutan ev yangını
Elazığ'da motosiklet devrildi: 2 yaralı
Elazığ'da motosiklet devrildi: 2 yaralı