ŞEHİR HASTANESİNE UZMAN HEKİM VE YANDAL UZMAN HEKİM TAKVİYESİ

ŞEHİR HASTANESİNE UZMAN HEKİM VE YANDAL UZMAN HEKİM TAKVİYESİ

ŞEHİR HASTANESİ HEKİM KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR YANDAL UZMANLARI SEVK ORANLARINI DÜŞÜRECEK

04 Nisan 2019 - 12:35

 

Sağlıkta yeni bir hizmet anlayışı ile ilimiz ve bölge illerine kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti sunan Fethi Sekin Şehir Hastanesi sağlık kadrosunu sürekli olarak güçlendirmeye devam ediyor.

Sağlık alanında tamamen erişilebilir olmayı hedefleyen Fethi Sekin Şehir Hastanesine Uzman Hekim Ve Yandal Uzman Hekim atamaları yapılarak ilgili hekimler hastanedeki görevlerine başladılar.

Sağlık Bakanlığı tarafından ataması yapılan 3 Cerrahi Onkoloji Uzmanı, 1 Çocuk Gastroentroloji Uzmanı,1 Çocuk Ve Ergen Ruh Sağlığı Uzmanı,1 Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı,1 Tıbbi Genetik Uzmanı ve çeşitli branşlarda Uzman Hekimler hastanedeki görevlerine başladılar.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi olarak tamamen erişilebilir sağlık hizmetleri sunmayı hedeflediklerini belirten hastane Başhekimi Doç.Dr. Savaş Öztürk, “ hastanemizde sunmakta olduğumuz kaliteli sağlık hizmetleri sunumunu bir üst noktaya taşımak için yoğun çaba sarfediyoruz, amacımız tüm branşlarda sağlık hizmeti sunmak ve tamamen erişilebilir olmaktır. Bu amaçla Sağlık Bakanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğümüz ile eşgüdümlü bir şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmaların neticesi olarak hastanemize uzman hekim ve yandal uzman hekimleri ataması yapılmış ve hekimlerimiz hastanemizde hasta kabulune başlamışlardır. Amacımız tüm ileri branşlarda sağlık hizmeti sunmaktır. Branş sayımızı artırarak başka kurumlara ve illere sevk oranlarını minimize etmek ve sağlık turizmine katkı sunmak istiyoruz. Bu doğrultuda tüm yönetim kademesi ve sağlık çalışanlarımız olarak yoğun bir çalışma temposuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu