MEGİP KAPSAMINDA YENİ YILIN İLK PROTOKOLÜ İMZALANDI

MEGİP KAPSAMINDA YENİ YILIN İLK PROTOKOLÜ İMZALANDI

MEGİP kapsamında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, İŞ-KUR ve işverenler arasında protokol imzalandı. Elazığ TSO’nun ev sahipliğinde gerçekleşen imza törenine Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, İŞ-KUR Elazığ İl Müdürü Abdullah Balcı ve işletme temsilcileri katıldı. İmzalanan protokol ile iş dünyasının ‘Ön Muhasebe’ alanında ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanlar MEGİP kapsamında karşılanacak.

02 Ocak 2019 - 16:13

MEGİP kapsamında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, İŞ-KUR ve işverenler arasında protokol imzalandı.  Elazığ TSO’nun ev sahipliğinde gerçekleşen imza törenine Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, İŞ-KUR Elazığ İl Müdürü Abdullah Balcı ve işletme temsilcileri katıldı. İmzalanan protokol ile iş dünyasının ‘Ön Muhasebe’ alanında ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanlar MEGİP kapsamında karşılanacak.

 

“Protokolümüzün şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum”

İmza töreni öncesinde değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “İş dünyamızın ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanları iş dünyamıza kazandırmaya devam ediyoruz. Bugün işverenlerimizden gelen talep doğrultusunda ön muhasebe elemanı protokolünü imzalıyoruz. MEGİP kapsamında iş gücümüzü eğitimcilerimizle bir araya getirerek iş dünyamıza yeni bir dinamizm kazandırıyoruz. 

Ekonomik bir sıkışlığın olduğu şu günlerde gerçekleştirmiş olduğumuz program ve faaliyetlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Hiç kimse iş dünyamızın gelişmediğini ve elemana ihtiyaç duymadığını söyleyemez. Firmalarımız hem mevcut iş gücü kalitelerini arttırma adına hem de geliştirme adına yoğun bir çaba sarf ediyorlar. Bizlerde İŞ-KUR’umuzun bize vermiş olduğu destekle bugün ön muhasebe biriminde çalışacak arkadaşlarımızın eğitim protokolünü imzalıyoruz.

MEGİP kapsamında imzalayacağımız bu protokolümüzün şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 2019 yılı içerisinde birçok sektörle alakalı kurslarımız açılacak ve iş dünyamıza yeni iş güçleri kazandıracağız. Niteliğini arttırdığımız iş gücümüzle şehrimiz geleceğe daha emin adımlarla ilerleyecektir. Protokolün imzalanmasında emeği geçen İŞ-KUR İl Müdürümüz Sayın Balcı’ya, Odamız eğitim komisyonunda görev alan Elazığ TSO Meclis Başkan Yardımcısı Sayın Veli Aksu hocamıza ve Yönetim Kurulu Üyemiz Tahir Tunç Bey’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Yeni yılın ilk iş gününde kursumuzu başlatmanın mutluluğunu yaşıyorum”

İŞ-KUR Elazığ İl Müdürü Abdullah Balcı ise yaptığı değerlendirmede, yeni yılın ilk iş gününde MEGİP kapsamında açılacak ön muhasebe programının protokolünü imzalamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Yeni yılın ilk iş gününde mesleki eğitim kursumuzu başlatmanın mutluluğunu yaşıyorum. Protokolümüz hayırlara vesile olur inşallah… Ekonomimize çok ciddi katkıları olan MEGİP iş verenlerimiz açısından  en uygun kursumuzdur. Protokolümüzün işverenlerimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Protokol törenine katılan iş verenler ise MEGİP kapsamında açılacak ön muhasebe programı ile bu alanda ihtiyaç duydukları nitelikli iş gücüne kavuşma fırsatını yakaladıklarını belirterek  Elazığ TSO Başkanı Arslan ve diğer tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da taciz iddiasıyla bir öğretmen tutuklandı
Elazığ'da taciz iddiasıyla bir öğretmen tutuklandı
Tefecilik operasyonunda 2 tutuklama
Tefecilik operasyonunda 2 tutuklama