“İSTANBUL SEÇİMLERİ YENİLENMELİ”

“İSTANBUL SEÇİMLERİ YENİLENMELİ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğlu, İstanbul da oyların yeniden sayılması gerektiğine dikkat çekerek, Çok net bir şey var usulsüzlük var. Belediye başkanımız Binali yıldırımın hakkının gasp edildiği ortada. Yani burada sandıklarda kesinlikle usulsüzlükler çok net, kesinlikle seçimlerin yenilenmesi taraftarıyız diye konuştu.

17 Nisan 2019 - 10:49

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğlu, İstanbul da oyların yeniden sayılması gerektiğine dikkat çekerek, Çok net bir şey var usulsüzlük var.  Belediye başkanımız Binali yıldırımın hakkının gasp edildiği ortada. Yani burada sandıklarda kesinlikle usulsüzlükler çok net, kesinlikle seçimlerin yenilenmesi taraftarıyız diye konuştu.

ÇOK NET HAKSIZLIKLAR VAR

Geçersiz oyların sayılmasında farkın 13 Bin’e düşmesi burada usulsüzlüklerin yapılmasında ki en açık gösterge diyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğlu, “ tüm sandıkların sayılması gerekir. Hem İstanbul halkının hem Türk vatandaşların beklentisi bu yönde. Bu noktada Ak parti camiası hakkımızı yediremememesin noktasında ciddi bir çalışması var. Sonucun kesinlikle yeniden değerlendirilmesi lazım . Demokraside herkes sandığa gider oyunu kullanır ve sonuçlar tekrar halkın önüne serilir. Çok net bir şey var usulsüzlük var ilçe belediye başkanımız başbakanımız Binali yıldırımın hakkının gasledildiği ortada yani burada sandıklarda kesinlikle usulsüzlükler çok net kesinlikle seçimlerin yenilenmesi taraftarıyız. Halkın demokratik hakkının yansıdığı sandıkların normal bir süreçte doğru bir şekilde sayılmasını ve o şekilde yansıtılmasını istiyoruz.” Dedi.

SEÇİM TEKRAR EDİLİRSE KAYIP EDECEKLERİNİ BİLİYORLAR

Şahin Şerifoğılu, CHP nin bir panik halinde olduğuna işaret ederek, kendileri de usulsüzlüklerin farkındalar. Yeniden seçim yapılmamasını ondan istiyorlar diye konuştu. Şerifoğlu, ”Seçim yapıldığı taktirde seçimi kaybedeceklerini çok iyi biliyorlar. Bu noktada bizlerde Ak Parti genel merkez hem de ak partiye gönül vermiş olarak yeniden seçim olması taraftarıyız inşallah ta yeniden bir seçim yapılır ve herkes demokratik hakkını sandıkta kullanır. Sandıktan çıkan sonucu gerçek sonuç doğru manada doğru şekilde olduğu taktirde tekrar İstanbul için devam edeceğini çok iyi biliyoruz.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da martı ölümlerinin nedeni ortaya çıktı: NDV tespit edildi
Elazığ'da martı ölümlerinin nedeni ortaya çıktı: NDV...
Meteorolojiden 5 il için toz taşınımı uyarısı
Meteorolojiden 5 il için toz taşınımı uyarısı