EMİTT FUARI’DA ELAZIĞ RÜZGARI

EMİTT FUARI'DA ELAZIĞ RÜZGARI

İstanbul TÜYAP Fuar alanında düzenlenen ve dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), ziyaretçilerin akınına uğradı. Elazığ Valiliği öncülüğünde Elazığ Belediyesi ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın katılımıyla ilimizin tanıtımına önemli katkı sunulan uluslararası fuarda, ülkenin dört bir yanından gelen ziyaretçilerin yanında Elazığ’ın önemli simaları da yer alarak tanıtıma destek oldular.

05 Şubat 2019 - 10:48 - Güncelleme: 05 Şubat 2019 - 10:51

İstanbul TÜYAP Fuar alanında düzenlenen ve dünyanın en büyük dört turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT),  ziyaretçilerin akınına uğradı. Elazığ  Valiliği öncülüğünde Elazığ Belediyesi ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın katılımıyla ilimizin tanıtımına önemli katkı sunulan uluslararası fuarda, ülkenin dört bir yanından gelen ziyaretçilerin yanında Elazığ’ın önemli simaları da yer alarak tanıtıma destek oldular.

Fuarı ziyaret eden Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Faik İçmeli de fuara katılarak stantları ziyaret etti.

 İÇMELİ: “FUARLAR ELAZIĞ’A KATKI SAĞLIYOR"

Elazığ’ın turizm alanlarının, yöresel gıda ürünleri ve kendine özgü kültürel mirasının anlatıldığı fuarda, standları gezdikten sonra bir açıklama yapan ELFED Başkanı Faik İçmeli, fuarların ilimize ekonomik anlamda önemli kazanımlar sağlayacağını belirterek şu açıklamalarda bulundu:

“Elazığ’ın turizm açısından zengin bir şehir olduğu, kitapçık ve broşürlerin yanında hazırlanan tanıtım filmiyle de ziyaretçilere anlatılıyor. Çok güzel bir konumda çok güzel bir stant hazırlanmış. İlimiz çok güzel tanıtılıyor. İnşallah çok iyi sonuçlarla fuardan ayrılacağız”.

Yeni Ses Dergisi Yazarı Cumali Temiz ise her sene olduğu gibi Elâzığ’ın yine iyi bir şekilde dünyaya tanıtıldığını ve bu durumunda Elazığ açısından çok iyi sonuçlar doğuracağına inandığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.                                                                       

BAŞKAN YANILMAZ: “ELAZIĞ’I ULUSAL VE ULUSLARARASI FUARLAR İLE DAHA SIK BULUŞTURAN BİR HİZMET ANLAYIŞI İLE ÇALIŞTIK”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, göreve geldikleri günden itibaren Elazığ’ın tanıtım açısından daha ileri noktalara ulaşması için gerekli bütün öncülükleri yaptıklarını ve Elazığ’ı fuarlar ile daha sık anılan bir şehir haline getirdiklerini aktardı. Gerek il içerisinde düzenlenen fuarlarla gerek ülke genelindeki fuarlar ile eğitimden turizme Elazığ’ı tanıtım çabası içerisinde olduklarını kaydeden Yanılmaz, şehrin turizmde hak ettiği değeri görmesi için hiç durmadan çalışacaklarını kaydetti. Dünyanın sayılı turizm fuarlarından biri olan EMİTT’te ilimizin tanıtılmasının artı bir değer olduğunu aktaran Yanılmaz, fuar süresince emek veren ve ziyarete gelen bütün vatandaşlara teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da okul önü denetimleri sürüyor
Elazığ'da okul önü denetimleri sürüyor
Elazığ'da zincirleme kaza: 3 araçta maddi hasar oluştu
Elazığ'da zincirleme kaza: 3 araçta maddi hasar oluştu