“ELAZIĞ GÜVEN ORTAMINA SAADET’LE ULAŞACAK”

“ELAZIĞ GÜVEN ORTAMINA SAADET’LE ULAŞACAK”

Saadet Partisi Genel Merkezi’nin düzenlediği, Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan’ın da katıldığı, belediye başkanları aday tanıtım toplantısı coşkulu geçti.

28 Ocak 2019 - 17:15

Saadet Partisi Genel Merkezi’nin düzenlediği, Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan’ın da katıldığı, belediye başkanları aday tanıtım toplantısı coşkulu geçti.

Saadet Partisi, Belediye Başkan Adaylarını Ankara’da düzenlenen toplantı ile tanıttı. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan ve birçok ilin başkan adayları da katıldı.

Toplantıda Temel Karamollaoğlu’nun konuşmasının ardından Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan da Platforma davet edilerek kamuoyuna tanıtıldı.

“SEÇİME HEYECANLI BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Arslan, tanıtım programının coşkulu bir şekilde geçtiğini vurgulayarak, “Çok coşkulu ve heyecanlı bir ortamdayız genel merkezimizin çok profesyonelce hazırlamış olduğu Türkiye de ilk olarak uygulanacak çok çeşitli aday çalışma görselleri sloganları ile inşallah seçime dolu dolu heyecanlı bir şekilde hazırlanıyor ve gidiyoruz.” dedi.

“DÜRÜST OLMAK GEREKİRSE”

Saadet Partisi’nin 31 Mart seçimi sloganlarını değerlendiren Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan, “Temel sloganımız ‘dürüst olmak gerekirse’ sloganı çok güzel bir slogan dürüst başkan, dürüst yönetim sloganı ile

halkımızın huzuruna çıkacağımız sloganlarla tanıtımı yapılan programlarla Elazığ halkımızın karşısına çıkacağız.” dedi.

“ELAZIĞ GÜVEN ORTAMINA SAADET’LE ULAŞACAK”

Elazığ insanına güvendiklerini kaydeden Arslan, “İnşallah bu seçimler burada ki heyecanı devam ettirecek şekilde sonuna kadar bizim açımızdan aynı heyecanla yürüyecek. İnşallah şehrimiz için memleketimiz içinde iyi bir netice alacağız, sonuca ulaşacağız. Biz Elazığ insanına güveniyoruz. Dürüst insanlara, vicdanlı insanlara, doğru insanlara güveniyoruz. Onlarla beraber yola çıktık inşallah başarı yada ulaşacağız Allah’ın izniyle buna inanıyoruz. Şehrimiz her şeyin en güzeline laik; Elazığ hizmetin en iyisine laik; Elazığ arzu ettiği güven ortamına, huzuru inşallah Saadet Partisinin belediyecilik anlayışıyla ulaşacak biz burada şu heyecanı duyguyu ve düşünceleri inşallah Elazığ’a olabildiğince yansıtacağız. Ben herkese buradan gönül dolusu sevgiler, saygılar sunuyorum, çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Koyun sürüsüne çarpmamak için manevra yaptı, demir bariyerlere çarptı
Koyun sürüsüne çarpmamak için manevra yaptı, demir bariyerlere...
Başkan Gürtürk: "Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'miz 36 yaşında "
Başkan Gürtürk: "Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'miz...