“DERS VERELİM ZAMANI DEĞİL”

“DERS VERELİM ZAMANI DEĞİL”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, bu seçim artık bunlara bir ders verelim zamanı değil. Bu birlik ve bütünlük içinde iktidara sahip çıkmak birlik ve beraberlik içinde hükumetine milletine sahip çıkma zamanıdır dedi.

11 Şubat 2019 - 12:23

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, bu seçim artık bunlara bir ders verelim zamanı değil. Bu birlik ve bütünlük içinde iktidara sahip çıkmak birlik ve beraberlik içinde hükumetine milletine sahip çıkma zamanıdır dedi.

Balık,” Şahin Şerifoğulları kapasitesini bildiğimiz kendine çok güvendiğimiz gençliği ile Millete karşı güvenle sempati ile çok iyi hizmetler yapacağına inandığım birisidir” diye konuştu.

31 Mart seçimleri biraz farklı seçim olacak. Çünkü, bu seçimi yerel seçim gibi düşünmek belki hata olur çünkü, bütün Dünyanın gözünün üzerinde olduğu bütün Dünyanın sonucu beklediği bir seçim şeklinde konuştu.

Balık, ”Bu seçimde aynı masada yemek bile yiyemeyecek insanlar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olduğunda bir araya gelebiliyorlar. Dolayısıyla bu seçim bir yerel seçim olsaydı bu inanların bir araya gelmesi mümkün değildi. Bizimde ittifakımız var bizim ittifakımız halkın sokakta 15 Temmuz gecesi sokakta kurduğu Milliyetçi duygularla bayrak ve vatan söz konusu olduğunda gerisinin teferruat olduğu partilerin ikinci planla kaldığı bir birleşim bu.” Dedi.

BU BİR BEKA SEÇİMİ

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Evet, biz buna bir beka seçimi diyoruz. Çünkü Milletvekilinin bir ilden az seçilmesinden ziyade bir ilin anahtarını bir Belediye başkanına teslim etmek çok önemlidir. Doğu ve Güneydoğu da Belediyecilik hizmetini kayyumlarla gördü. Millet bunları 31 Mart da kazdıkları çukurları gömecektir. Bu bir beka seçimidir. Çünkü bu Millet Irak’ı Suriye yi, Venezüella yı gördü. Türkiye önemli bir yerde stratejik bir yerde. Yıllarca yönettikleri Türkiye yi ilk kez ellerine avuçlarına sığmayan bir Türkiye görüyorlar. İlk kez söz geçiremedikleri bir ülke var dolayısıyla elbette bir beka seçimi. Hükümeti yıpratıp, halk desteğini arkasından çekerek Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlar sahneye koyulmak isteniyor.  15 Temmuz gecesi oturup kahve içenler vardı. MHP lideri Bahçeli hassas davrandı. Bizde bu birlikteliği zedeleyecek hiçbir şeye izin vermedik. İnsanlar bunu bir pazarlık olarak algıladı belki ama biz bunu pazarlık koşunu haline getirmedik. Biz dedik Vatan ve Millet kazansın” dedi.

İTTİFAKIMIZ MİLLETİN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE KURULDU

Bizim öteki yanımız MHP dir diyen Sermin Balık, “Biz diyoruz ki vatanına Milletine bağlı gönül belediyeciliğini devam ettirecek birileri olsun. Ebette ki farklı düşüncelerimiz oldu ama farklılığı birbirimizin eksikliği olarak düşündük. Bu aslında Milletin istediği bir birlik ve beraberlikti. Biz Milletin isteği doğrultusunda birlikteliği beraberliği kurduk. İnsanlar dostlarıyla ortaklarıyla olurlar, aynı masada oturduğunuz kimse sizin öbür yanınız odur. Bizim öteki yanımız MHP dir.  Ortak noktamız vatan Millet ve Bayrak. Diğerlerinin ise iktidarı yıkalım.” dedi.

 

Ak Partiden MHP den gidenler, lütfen giderken lütfen vicdanlarıyla gitsinler diyen Sermin Balık, kimin daha iyi belediyecilik yapacağından ziyade, kimin daha çok fayda sağlayabileceği. Kimin bu ülkeye birlik ve beraberlik içinde tutabileceğini, kimin 15 Temmuz da hangi liderin kimin, kimin yanında durduğuna, kimin kiminle ittifak kurduğuna dikkat etsinler dedi.

ŞERİFOĞLU ÇOK İYİ HİZMETLER YAPACAK

Balık, ”Evet oy verirken bu kaygılarla gitsinler. Belki 17 yıllık iktidar döneminde belki yanlışlarda olmuştur. Ama Türkiye de bir ekonomik baskı varsa bunu çözebilecek tek güç iktidar partisi Ak partidir. 18 yıldan beridir iktidarlar artık bunlara bir ders verelim zamanı değil. Bu birlik ve bütünlük içinde iktidara sahip çıkmak birlik ve beraberlik içinde hükümetine milletine sahip çıkma zamanıdır. Mısırda Venezüella da ABD devlet başkanlarını bir gecede indirdiler. Bu örnekler varken biz böyle düşünmemiz gerekirİlimize yapacağımız çok daha iyi hizmetler var. Yarım kalanlar ve tamamlamamız gereken projeler var hükümet destekli projeleri var. Şahin Şerifoğlularıyla biz birlikte yola çıktık. Bizim 5.Sıra Milletvekili adayımızdı. Ama milletin teveccühü ile 4 Milletvekili yolla devam ettik. Şahin Şerifoğulları kapasitesini bildiğimiz kendine çok güvendiğimiz gençliği ile Millete karşı güvenle sempati ile, çok iyi hizmetler yapacağına inancım tamdır. Belediyecilikte Elazığ ‘da yeni bir çığır açacak, yeni bir Belediyecilikle sayın Cumhurbaşkanımızın gönül belediyeciliğini Elazığ da gerçekten en işi şekilde uygulayacağını düşünüyoruz. Biz şeffaf, dürüst ahlaklı bir Belediye Başkanı olacağını ve ekibini de ona göre kuracağını biz biliyoruz ve güveniyoruz Belediye Başkan adayımıza. Halkımız da Şerifoğullarına güvenip destek olacağına inanıyoruz. “ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Kimsesiz
    5 yıl önce
    Bilal Çoban gerisi ya***...
  • Bedrettin
    5 yıl önce
    16 yıldır akp nin elinde o*** belediye. Elazığ için ne yaptı. 16 yıldır akp \'ye 5 milletvekili veren elaziğa ne yaptı. Artık yeter. Akp de milletvekilleri de elaziğa hizmet etmiyorlar.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da korkutan ev yangını
Elazığ'da korkutan ev yangını
Elazığ'da motosiklet devrildi: 2 yaralı
Elazığ'da motosiklet devrildi: 2 yaralı