BAŞKAN ADAYI ŞEKERDAĞ, “BİZE GÜVENENLERİ ASLA MAHCUP...

BAŞKAN ADAYI ŞEKERDAĞ, “BİZE GÜVENENLERİ ASLA MAHCUP ETMEYECEĞİZ”

Seçime sayılı günler kala yoğun bir şekilde çalışmasını sürdüren Millet ittifakı Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ," Elazığ’da çok ciddi bir duruş içerisinde olacağız. Bize inanan güvenen ve bize teveccüh eden insanları asla mahcup etmeyeceğiz"dedi.

29 Mart 2019 - 11:49

Seçime sayılı günler kala yoğun bir şekilde çalışmasını sürdüren  Millet ittifakı Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ," Elazığ’da çok ciddi bir duruş içerisinde olacağız.  Bize inanan güvenen ve bize teveccüh eden insanları asla mahcup etmeyeceğiz"dedi.

İYİ Parti ve CHP'nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve  kurum ziyaretlerinde bulunan Başkan Adayı Ali Şekerdağ,  Elazığ Bakır Madenliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.  Dernek Başkanı Yaşar Altundal ve üyelerle bir araya gelerek sohbet eden Şekerdağ, istişarede bulundu.

 “Hiç bir yanlışın içinde olmayacağız”

Göreve geldikleri zaman iğnenin ucu kadar bir yanlışın içerisinde olmayacaklarını ifade eden Başkan Adayı Ali Şekerdağ, “ Yaklaşık 3 aylık seçim maratonu ve gezilerimiz devam ediyor. Bugün de Elazığ Bakır Madenliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyarete geldik. Güzel karşılamalarından dolayı sayın başkan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Madenlilerin eniştesiyim, öyle de Madenli bir yönümüz var.  Gittiğimiz her yerde söylediğimiz gibi burada da  ne için yola çıktığımızı, seçilirsek nasıl bir duruş içinde olacağımız ile ilgili istişarelerde bulunduk"diye konuştu.

 

" Elazığ,yaşayarak görerek kanaate varacak"

Elazığ’da çok ciddi bir duruş içerisinde olacaklarının altını çizen Şekerdağ," Bize inanan güvenen ve bize teveccüh eden insanları asla mahcup etmeyeceğiz.  Bütün konuşmalarımda ifade ediyorum, asla mevki için bu yola çıkmadım. Memleketin geleceği, selameti ve doğru yönetilmesi adına bu yola çıktık. Rabbim nasip ederse Elazığ 6 ay veya 1 sene içerisinde yaşayarak, görerek o kanaate varacaktır. Ben, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’yken milletle nasıl iç içe olduğumu ve milletle nasıl yakın olduğumu iş dünyası bilir. İnşallah, bunu  Elazığlı hemşerilerimize de yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

Bakır Madenliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini Başkanı  Yaşar Altundal ise, “  İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Ali Şekerdağ’a derneğimizi ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğu belediye başkanlığı yarışında kendilerine başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin. Bizi sevindiren en önemli konulardan biri de Elazığ’daki belediye başkan adaylarının seviyeli davranmaları gerçekten bizi sevindirmiştir. Kendilerine başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı
Nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüntülendi
Nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri Palu...