YAŞAR: ELAZIĞ ADINA DEĞER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

YAŞAR: ELAZIĞ ADINA DEĞER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Elazığ TSO Aralık ayı Meclis Toplantısının açılış konuşmasında 2018 yılında ekonomide yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, 2019 yılının Elazığ adına çok daha verimli olacağını söyledi.

18 Aralık 2018 - 14:50

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Yaşar,  Elazığ TSO Aralık ayı Meclis Toplantısının açılış konuşmasında 2018 yılında ekonomide yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, 2019 yılının Elazığ adına çok daha verimli olacağını söyledi.

 

Hedefimiz; Daha Fazla Üretim, İstihdam ve İhracat…

Elazığ TSO Aralık ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce, Meclis Toplantısının açılışını yapan Yaşar, iş dünyası olarak ülkemizin ve halkımızın huzur ve mutluluğu için çok daha fazla üretmeye, istihdama ve ihracata mecbur olduklarını ifade etti.

Meclis Başkanı Yaşar konuşmasında, “2018 yılı son meclis toplantımızı bugün gerçekleştiriyoruz. Ben bu toplantı vesilesiyle sizlerin ve tüm üyelerimizin yeni yılını kutluyor, 2019 yılının ülkemize ve tüm insanlığa hayrılar getirmesini temenni ediyorum. 2018 yılı iş dünyası ve tüm halkımız adına son derece zorlu bir yıl olmuştur. Camiamız seçimlerinin ardından, Milletvekilliği seçimi yapılmış ülkemiz ekonomiye ve büyümeye odaklanması gerekirken çok büyük bir ekonomik baskı ile karşılaşmış ve tüm dengeler alt üst olmuştur.

Hükümetimiz ardı ardına birçok tedbir geliştirerek yaşanan süreci en az hasarla atlatmanın ve çarkların dönmesi noktasında önemli adımlar atmıştır. Yaşadığımız çok ağır ekonomik baskı ülke hedeflerimizin bozulmasına neden olmuş ve  yeniden bir strateji geliştirilmesi ihtiyacını doğurmuştur.

İşte 2019 yılına gerek iş dünyası gerekse ülke yönetimi olarak çok daha temkinli ve sürecin iyileştirilmesine yönelik tedbir ve kararlara uyarak girmek durumundayız. Oda olarak 1 Nisan 2018 tarihi itibarı ile, 23 büyük projeyle gerek ilimize gerek işdünyasına çok önemli hedeflerle değer katma noktasında çalışmalarımıza büyük bir hızla başladık. Bu projelerimizin hemen hepsiyle ilgili bir çalışma başlatılmış ve her biri için belli bir aşama kaydedilmiştir. Ekonomimizin içinde bulunduğu tüm olumsuz şartlara rağmen, Oda olarak çalışma ve hedeflerimizden taviz vermeden aynı hızla hedeflerimize yürümeye devam ediyoruz. Çünkü, içinden geçmekte olduğumuz ekonomik şartların değişmesi daha fazla üretmekten ve daha fazla istihdam sağlamaktan geçmektedir.

8 aylık hizmet dönemimizde ortaya koymuş olduğumuz bu vizyon Türk Loydu tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan Odamız Akreditasyon denetiminde de tescil edilmiştir. 2006 yılından beri C sınıfında yer alan Odamızın, 103 ayrı başlıkta incelemesini yapan uzman denetmen Odamızın hizmet kalitesindeki iyileşmeyi tescil ederek belgemizi B sınıfına yükseltmiştir. 8 aylık kısa süre içerisinde bu başarıyı elde eden ve birbirine kenetlenen Meclis, Yönetim Kurulu, Meslek Komitelerimiz, Personelimiz ve tüm Üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum.

Odamızın elde ettiği bu başarı gelecek adına umut vermekte ve 2019 yılında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başarılarını artırarak devam ettireceği mesajını vermektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeden, ilimiz ekonomisinin kalkınma ve gelişmesine, Odamızın üstlenmiş olduğu misyon gereği 2019 yılında Odamızın tüm birimleri olarak hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğimize olan inancımı bir kez daha ifade eder, en derin saygılarımı sunarım” dedi.

 

Faaliyet Raporu Okunarak Meclise Bilgi Verildi…

Meclis Toplantısı, Yönetim Kurulu Üyesi Zülfü Altıntaş’ın Faaliyet Raporunu okuması ve Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’ın bilgilendirmesi sonrasında gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu