“MİLLİ KURULUŞUMUZ ASELSAN DÜNYA MARKASI OLMUŞTUR."

“MİLLİ KURULUŞUMUZ ASELSAN DÜNYA MARKASI OLMUŞTUR."

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğuları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği "Elazığ-ASELSAN işbirliği Buluşması"na katılarak ülke ekonomisi adına önemli açıklamalarda bulundu.

08 Nisan 2019 - 12:32

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğuları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği "Elazığ-ASELSAN işbirliği Buluşması"na katılarak ülke ekonomisi adına önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin en büyük savunma elektroniği kuruluşu ASELSAN’ın gelinen noktada ihracatçı bir konuma yükselerek dünya çapında bir değere ulaştığını vurgulayan Şerifoğulları, kuruluş öncülüğünde ilimize yapılacak her türlü yatırımı destekleyeceklerini kaydetti.

“TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL”

Fırat Teknokent Prof. Dr. Nuri Orhan Konferans salonunda gerçekleşen programa Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Aselsan Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, Aselsan Merkezi Tedarik Direktörü Ali Rıza Kılıç ve uzmanlar katıldı. Program Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın ve ASELSAN Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün’ün yaptığı sunumlar ile başladı.

Program akışı içerisinde konuşma yapan Şerifoğulları Türk Silahlı Kuvvetleri’nin haberleşme faaliyetlerini iyileştirme ve geliştirme amacıyla kurulmuş ASELSAN’ın artık dünya çapında bir konuma yükselerek ülke ekonomisine katkı sunduğunu kaydetti. ASELSAN'I dünya markası yapan ekiple bir araya gelmekten onur duyduklarını aktaran Başkan Şerifoğulları, bu güzide kuruluşumuz tarafından şehre yapılacak her türlü yatırımın da takip ve destekçisi olacaklarını aktardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu