CHP Aday Adayını Açıkladı Ama,…?

CHP Aday Adayını Açıkladı Ama,…?

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanlığı, 2 ilçenin belediye başkan adayı ile Elazığ merkez ve Palu belediye başkan aday adaylarını kamuoyuna tanıttı.

13 Aralık 2018 - 16:20 - Güncelleme: 18 Aralık 2018 - 11:23

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanlığı, 2 ilçenin belediye başkan adayı ile Elazığ merkez ve Palu belediye başkan aday adaylarını kamuoyuna tanıttı.

CHP Elazığ İl başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan, seçimlerin hayırlar getirmesini temenni ederek açıklamalarda bulundu.
 

“VATANDAŞLARIMIZIN KAPISINI TEK TEK ÇALIP TÜM SORUNLARI ANLATACAĞIZ”

Kaplan Cumhuriyet Halk Partisi köklü bir parti olduğunu dile getirerek , “CHP Devlet kurmuş uzun bir süre devleti yönetmiş, kadınlarımız başta olmak üzere çeşitli haklar vererek bizim demokratik hukuk içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde olmamıza olanak sağlamıştır. Ülkemiz gün geçtikçe bataklığa doğru ilerliyor, iş hayatından memnun değil esnaf hayatından memnun değil tarımla uğraşan vatandaşlarımız hayatından memnun değil. Elâzığ’da meydana gelen çarpık kentleşmenin zorluğunu her anlamda yaşamaktayız. Özellikle engelli vatandaşlarımız şehir içerisinde bin bir zorluklar ile uğraşmaktadırlar. Bu nedenle cumhuriyet halk partisi bütün bu bozuk yapıları düzeltmek için 31 Martta yerel yönetim seçimlerinde güç birliği yapmak ve 81 ilde iktidar olmak ve şaha kalkmak  için vatandaşlarımızın kapısını tek tek çalıp tüm sorunları anlatacağız” ifadelerini kullandı.

“BİZ İTTİFAKI SANDIKTA HALKIMIZLA BİRLİKTE YAPIYORUZ”

Her vatandaşa  güven vermek için şahsının  ve partili arkadaşlarının  tüm vatandaşlardan  oy isteyeceklerini ifade eden CHP İl Başkanı Zeki Kaplan, “ Hiç bir yurttaşımız öteki değildir. Hepsi bu ülkenin asıl temel yurttaşlarıdır. Biz ittifakı gönülden yapıyoruz. Biz ittifakı sandıkta halkımızla birlikte yapıyoruz. Ben ve il ve ilçe yönetimindeki arkadaşlarımla birlikte yaptığımız istişareler sonrasında kendisinin efendi ve dürüstlüğüne inandığımız  adalet ve hukuk içiresinde çalışacağına yürekten inandığımız herkese eşit muameleme yapacağını düşündüğümüz birini Avukat Bülent Seçkin Düztaş, Elazığ Belediye Başkanı aday adayı yaptık. Kendisine ve diğer aday arkadaşlarıma bu seçim sürecinde başarılar diliyorum” dedi.

Kaplan yaptığı konuşmanın ardından partisinin belediye başkan adaylarını  ve aday adaylarını tanıttı.

CHP'nin belediye başkan adayları ve aday adayları söyle;

 

Elazığ Merkez: Av. Bülent Seçkin Düztaş (Aday Adayı)

Ağın: Samiye Genç (Aday)

Palu:  Adnan Karadağ (Aday Adayı)

Karakoçan: Mahmut Okçuoğlu (Aday)

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da havaların ısınmasıyla ilaçlama çalışmalarına hız verildi
Elazığ'da havaların ısınmasıyla ilaçlama çalışmalarına...
Elazığ'da dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
Elazığ'da dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi