YENİDEN DÜZENLENEN UYKU LABORATUVARI TÜM BÖLGEYE HİZMET EDECEK...

YENİDEN DÜZENLENEN UYKU LABORATUVARI TÜM BÖLGEYE HİZMET EDECEK UYKU LABORATUVARI HİZMETE BAŞLADI

Elazığ Fethi sekin Şehir Hastanesinde uyku laboratuvarı hizmete başladı. Şehir hastanesin açılmasıyla birlikte yeni yerinde hizmet vermesi planlanan uyku laboratuvarı yapılan çalışmaların sonuçlanması ve sağlık bakanlığının onayı ile hasta kabul etmeye başladı.

08 Mart 2019 - 15:06 - Güncelleme: 08 Mart 2019 - 15:48

 

Elazığ Fethi sekin Şehir Hastanesinde uyku laboratuvarı hizmete başladı. Şehir hastanesin açılmasıyla birlikte yeni yerinde hizmet vermesi planlanan uyku laboratuvarı yapılan çalışmaların sonuçlanması ve sağlık bakanlığınının onayı ile hasta kabul etmeye başladı.

Hastaneden yapılan açıklamada taşınma süreciyle birlikte hemen başlatılan teknolojik donanım, alt yapı çalışması ve ruhsat alma süreçlerinden oluşan çalışmalar neticendikten sonra uyku laboratuvarının son teknolojik donanımıyla halkımızın hizmetine sunulduğu belirtildi

Uyku laboratuvarının uyku bozukluklarının tanısında çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr.Şenel Öner “ hastanemizin taşınması birlikte uyku laboratuvarının hizmete açılması için gerekli çalışmaları başlattık. Uyku laboratuvarımızın donanımlarını hazırlayıp ve ruhsat onayını aldıktan sonra hasta kabul etmeye başladık. 4 nitelikli oda ve yataktan oluşan laboratuvarımız ilimize ve bölgemize hizmet etmek üzere yeniden trasarlanmış ve halkımızın hizmetine sunulmuştur. Halkımıza sunduğumuz kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmetlerini en üst seviyeye taşımak için çalışmalarımız devam etmektedir.”şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Koyun sürüsüne çarpmamak için manevra yaptı, demir bariyerlere çarptı
Koyun sürüsüne çarpmamak için manevra yaptı, demir bariyerlere...
Başkan Gürtürk: "Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'miz 36 yaşında "
Başkan Gürtürk: "Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'miz...