“YAPILAN HER GİRİŞİMİ DESTEKLERİZ”

“YAPILAN HER GİRİŞİMİ DESTEKLERİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Eğitim ve Araştırma hastanesinin tekrar faaliyete geçmesi için yapılan her girişim destekleyeceklerini söyledi.

08 Ocak 2019 - 15:25

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Eğitim ve Araştırma hastanesinin tekrar faaliyete geçmesi için yapılan her girişim destekleyeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ’da ki 193 Sivil Toplum Kuruluşunun ve halkın ortak beklentisinin karşılanması noktasında, yaklaşık 4 aydan beri atıl durumda olan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinin; 2. Basamak Hastane, İhtisas Hastanesi veya F.Ü. Tıp Fakültesi’ne devredilerek yine hastane vasfında hizmet vermesi için girişim başlattığını duyurmuştu.

Arslan, hazırlamış oldukları  talep yazısını Sağlık Bakanlığına Sağlık Bakan Yardımcına, Elazığ Valisine , Belediye Başkanına, Elazığ Milletvekillerine ve Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin Elazığ İl Başkanlarına ulaştırdıklarını belirterek, bu sorunun çözümüne katkı sağlamalarını talep ettiklerini dile getirmişti.

Yapılan bu çağrıya Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, bu konuda hastanenin tekrar faaliyete geçmesi için yapılan her girişim destekleyeceklerini dile getirerek açıklamalarda bulundu.

“FAALİYETE GEÇMESİ İÇİN YAPILAN HER GİRİŞİM DESTEKLERİZ”

Işıkver, açıklamasında, daha öncede MHP Belediye Başkan Adayı  Profesör Doktor Bilal Çoban’ın hastane ile alakalı girişimlerde bulunduğunu ve bu konuda da kendi adaylarına destek verdiklerini belirterek, “ Hastanelerimizin  geri hizmet vermesini istiyoruz. Bizim için bu tepki veren vermeyen önemli değil . Kimin tepki verdiğinin bir önemi yok. Bu konuda hastanenin tekrar faaliyete geçmesi için yapılan her girişimi destekleriz” dedi.

“ORHANGAZİ KÖPRÜSÜ DE ZARAR EDİYOR”

Şehir hastanesi zarar ediyor, Şehir hastanenin böyle protokolü var şeklindeki konuşmaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Işıkver, “ Yeri geldi mi Orhangazi köprüsü de zarar ediyor, yeri geldiğinde şehir hastanesi de zarar ediyor. Devlet bazı hizmetleri yerine getirirken sosyal yönünü de düşünmek zorundadır. Bazı konularda zarara katlanırsınız bazı yerlerde milletin selameti için kanunun kaynaklarını kullanırsınız. Ben kesinlikle hastanelerin tekrar faaliyet göstermesi için yapılacak tüm girişimleri desteklediğimi beyan ediyorum. Zaten bu konuda seçime kadar bir çalışma olmazsa Nisan itibariyle de Elazığ Belediye Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi kazandığı anda bu mevcut yapıların yeniden 2. Basamak sağlık hizmetleri teşekküllerine dönmesi noktasında elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.

“YAPARKEN ÇOK FAZLA GÜRÜLTÜ ÇIKIYOR”

Kapat geç uygulamasına engel olunmasını gerektiğini belirten, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver , “Aynı şekilde Elazığspor’la da uğraşıyoruz. Şehrimizin herhangi bir öz değeri söz konusu olduğu zaman. Yaparken çok fazla gürültü çıkıyor. Bir yatırım ortaya çıkana kadar yıllar geçiyor ama yıkarken maalesef şehrin tüm paydaşları ortaya gelip kapatalım geçelim gibi reaksiyonlar göstermeye başlıyor. Yani demem o ki biz bu konuyu sonuna kadar destekliyoruz. Burada 65.000’ e yakın bir nüfusu etkileyen bir sosyal sorun ortaya çıkmıştır. Hem maddi hem manevi hasar bırakıyor. Bunun karşısında olmak siyasi parti olarak bizim meselemiz”  ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da havaların ısınmasıyla ilaçlama çalışmalarına hız verildi
Elazığ'da havaların ısınmasıyla ilaçlama çalışmalarına...
Elazığ'da dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
Elazığ'da dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi