Vali Kaldırım Karakoçan’da

Vali Kaldırım Karakoçan’da

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Karakoçan’a giderken yol üzerinde bulunan ilimizin ve ülkemizin en büyük krom cevheri ve ferrokrom üreticisi Eti Krom A.Ş üretim fabrikasını da ziyaret etti.

13 Aralık 2018 - 15:14

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Karakoçan’a giderken yol üzerinde bulunan ilimizin ve ülkemizin en büyük krom cevheri ve ferrokrom üreticisi Eti Krom A.Ş üretim fabrikasını da ziyaret etti. Ziyaret sırasında Genel Müdür Vekili Hasan Hüseyin Kahraman’dan fabrika hakkında bilgiler aldı. Ardından Karakoçan’a geçen Vali Kaldırım, ilçe merkezi ile Bulgurcuk Köyü arasında İl Özel İdaresi’nce yapılan BSK köy yolunda incelemelerde bulundu. Daha sonra Sarıcan Beldesi’nde geçtiğimiz günlerde kalp rahatsızlığı nedeniyle 21 yaşında hayatını kaybeden Bizar Çelik Güneşoğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulunan Vali Kaldırım, Sarıcan Belediyesi’ni de ziyaret ederek başkan Faruk Aydın’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Karakoçan ilçe merkezine geçerek alt yapı ve çevre düzenlemeleri ile alakalı Karakoçan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nebi Çanga’dan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Karakoçan’da bulunan hasta, yaşlı, engelli ve yatalak hastaları da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Vali Kaldırım, ilçe merkezinde yer alan esnafları da ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım’a Ferrokrom ve Karakoçan ziyareti esnasında, Kovancılar Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Karakoçan Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Nebi Çanga, il encümenleri Orhan Akyel, Abbas Yeğen, Mehmet Reşat Akgül ile ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da minikler doğa ile buluştu
Elazığ'da minikler doğa ile buluştu
Elazığ'da kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 27 şahıs yakalandı
Elazığ'da kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 27 şahıs...