ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Unilook Türkiye tarafından organize edilen Üniversite Tanıtım Günleri Başladı.

25 Mart 2019 - 14:49

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Unilook Türkiye tarafından organize edilen Üniversite Tanıtım Günleri Başladı.

 

Bu yıl üniversite sınavına girecek olan öğrencilere ülkemizde bulunan üniversiteleri tanıtmak, tercih yapacakları üniversiteler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla bu yıl 3.nü düzenlediğimiz Üniversite Tanıtım Günlerinin  açılış programı Windy Hill Otelde gerçekleştirildi.

 

Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Unilook Türkiye Temsilcisi ve öğrencilerin katıldığı açılış programında bir konuşma yapan Müdür GÜRTÜRK;

 

Bugün ülkemizin farklı coğrafyalarında yer alan üniversitelerimizi daha yakından tanımak, öğrencilerimiz ile üniversitelerimizi bir araya getirmek, çocuklarımıza doğru tercihler yapabilme fırsatını sunmak için bir araya toplanmış bulunmaktayız.

 

Kariyer yolculuğunda doğru ve bilinçli başlangıçlar yapmak başarıyı beraberinde getirir. Üniversitenin evrensel ve nitelikli bilim anlayışı, ulusal ve uluslararası başarıları, muazzam sosyal ve kültür imkanları, barınma ve değişim programları, burs olanakları ile öğrencilerine en üst düzeyde eğitim sunar.

 

Bu yıl üniversite sınavına girecek olan çocuklarımız tercihlerini gerçekleştirmeden önce bu kurumları yakından tanıyacak, üniversitelerimizin güçlü ve zayıf yönlerini görerek daha bilinçli bir tercih yapabilecektir.

 

Başarılarla dolu bir geleceğin kaliteli bir eğitimden geçtiğini asla unutmayın. Ünilok Türkiye ile birlikte sizleri geleceğe ışık tutan birbirinden kıymetli üniversitelerimiz ile bir araya getiriyoruz.

 

Üniversite Tanıtım Günleri etkinliğimiz süresine ülkemizin 20 değerli üniversitesi  bu yıl sınava girecek olan 6 Bin 700 Lise son sınıfı öğrencimize kendilerini tanıtacak, daha sağlıklı ve isabetli tercih yapmalarına yardımcı olacaktır.

 

Bu güzel organizasyonun öğrencilerimize fayda sağlaması dileğiyle emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

 

Üniversite Tanıtım Günleri programı 2 gün boyunca ilimizde bulunan liselere  6.700 son sınıf öğrencisini ağırlayarak rehberlik hizmeti sunacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu