Tolga Ağar, Dede Yadigarına Sahip Çıkabilecek Mi…?

Tolga Ağar, Dede Yadigarına Sahip Çıkabilecek Mi…?

İlimizde Kurum Müdürlüklerinin Malatya’ya taşınması iddiaları gerçekleşmeye başladı. Basın İlan Kurumunun Malatya’ya bağlanmasından sonra Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin de komşu İlimizde gideceği ileri sürülüyor.

26 Aralık 2018 - 14:51

İlimizde Kurum Müdürlüklerinin Malatya’ya taşınması iddiaları gerçekleşmeye başladı. Basın İlan Kurumunun Malatya’ya bağlanmasından sonra Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin de komşu İlimizde gideceği ileri sürülüyor

İlimizde Kurum Müdürlüklerinin Malatya’ya taşınması iddiaları hep gündeme gelmiş iddialar söylenti denilmişti. Ancak söylentiler gerçekleşmeye başladı. Basın İlan Kurumunun Malatya’ya bağlanmasından sonra Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin de komşu İlimizde gideceği ileri sürülüyor. Geçtiğimiz aylarda depreme dayanaklığı yönünde olumsuz rapor verilen ve kapanmayla karşı karşıya kalan Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin Elâzığ’da başka bir binada hizmet vereceği düşünülürken, ortaya yeni bir iddia atıldı. İddialara göre, Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin 1000 öğrenci kapasitesiyle Malatya’ya taşınacağı ifade edildi.

“AĞAR AİLESİNDEN SES YOK”

Yaklaşık 4 ay önce Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban, ilgili kurumlar tarafından depreme dayanaklığı yönünde olumsuz rapor verilen ve kapanmayla karşı karşıya kalan Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin bin öğrenci kapasitesiyle kısa süre sonra boşaltılacak olan Emniyet Müdürlüğünün mevcut yerleşkesine taşınması önerisinde bulundu. Eski Bakan Mehmet Ağar ile Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın konuyla ilgili devreye girmelerini beklediğini söyleyen Çoban, bu konuda AĞAR  ailesine seslenerek, duyarsız kalmayacakları hususunda ümitli olduğunu söylemişti.

KAMOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR

Aradan dört ay geçmesine rağmen Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban’ın bu çağrısına herhangi bir cevap gelmezken, Ağar ailesinin bu iddialar hakkında ne tür açıklama yapacağı kamuoyu tarafından merak konusu.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kurulan 23 Nisan Sokağında çocuklar şiir okudu, halay çekti
Kurulan 23 Nisan Sokağında çocuklar şiir okudu, halay çekti
Gizem Özer, çeyrek finale yükseldi
Gizem Özer, çeyrek finale yükseldi