TOBB AKREDİTASYON BELGE TÖRENİ

TOBB AKREDİTASYON BELGE TÖRENİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ikizkuleler toplantı salonunda Akreditasyon Belgesinde sınıfını yükselten ve ilk kez belge alan Oda-Borsaların sertifikaları düzenlenen törenle TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi.

27 Şubat 2019 - 12:55

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ikizkuleler toplantı salonunda Akreditasyon Belgesinde sınıfını yükselten ve ilk kez belge alan Oda-Borsaların sertifikaları düzenlenen törenle TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi. Törene Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’da katılarak C sınıfından B sınıfına yükselen Elazığ TSO’nun sertifikasını aldı.

 

HİSARCIKLIOĞLU: BELGEYİ ODA-BORSALARIMIZ HAKKIYLA ALIYORLAR…

Hisarcıklıoğlu, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen Akreditasyon Sertifika Töreni'nde yaptığı konuşmada, hızla gelişen ve dönüşen dünyada iş dünyasının kendisini geliştirmeye devam etmesinin çok önemli olduğunu, akreditasyon sistemi sayesinde oda ve borsaların da kendilerini dönüştürüp geliştirdiklerini söyledi.

Akreditasyon uygulamasıyla oda ve borsaların dünya standartlarına yükseldiklerini belgelediklerini belirten Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti: "Bu belgeyi biz vermiyoruz. Belgeyi ben versem 365 oda ve borsaya akreditasyon belgesi veririm, seçimleri de garanti ederiz. Belgeleri bağımsız bir kurum veriyor. Yani iltimas, torpil burada işlemiyor. Tüm dünyaya bizim sistemi ihraç edecek konuma geldik. Mesela Türk Cumhuriyetlerinden, 57 İslam ülkesinden talepler var. Oda ve borsa sistemimizi öğrenmek istiyorlar. Hatta kanunlarını hazırlamamızı istiyorlar, onları da hazırlıyoruz. Kıskançlık yaparak bilgileri kendimize saklamıyoruz. Bilgi ve deneyimlerimizi onlarla da paylaşmaya başladık. Hatta bizim sistemimizi yürürlüğe koyan ülkeler oldu. Belge alan ve sınıf yükselten tüm Oda-Borsalarımızı yürekten kutluyorum" dedi…

 

ARSLAN: HİZMET KALİTESİ VE İYİLEŞME SÜRECİ DEVAM EDECEK…

Elazığ TSO’nun B sınıfın yükseldiğini belgeleyen Akreditasyon Sertifikasını TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Başkan Vekili Faik Yavuz’un elinden alan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ TSO’da hizmet kalitesinin hızla yükselmeye devam edeceğini ve asıl işlerinin yeni başladığını söyledi.

Arslan değerlendirmesinde, “TOBB’de düzenlenen sertifika törenine Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Sayın Zülfü Altıntaş ile Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Tahir Tunç ve Odamız Genel Sekreteri Sayın M.Mehmet Karabulut beyle birlikte katıldık. Odamızın C sınıfında yer alan Akreditasyon Belgesini 8 aylık hizmet dönemimiz içerisinde B sınıfına yükseltme başarısı gösterdik. Yaklaşık 12 puanlık bir yükselişimiz söz konusu. Hizmet kalitesini daha da artırmak için üyelerimizin ve firmaların taleplerinin toplanmasına bundan sonraki süreç içerisinde de devam edilecektir. Bizden daha fazla nasıl hizmet bekliyorlar, bunu görmemiz lazım. Camiamıza yakışan kalitede ve aktif çalışan kurumlar olmamız lazım. İş dünyasına hizmet, esasında milli bir görev. İnşallah hep birlikte camiamızı ve ülkemizi daha ileri noktalara taşıyacağız. Odamız ve Üyelerimiz adına gururla aldığımız bu belgeyi iş dünyamıza hediye ediyoruz. Emeği geçen tüm yönetim birimlerimizi ve Odamız çalışanlarını bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu