TANZİM SATIŞ MAĞAZASI AÇILIYOR

TANZİM SATIŞ MAĞAZASI AÇILIYOR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Belediye Tanzim Satış Mağazası’nın Cuma gününden itibaren faaliyete geçeceğini açıkladı.

12 Şubat 2019 - 11:39

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Belediye Tanzim Satış Mağazası’nın Cuma gününden itibaren faaliyete geçeceğini açıkladı.

BAŞKAN YANILMAZ: “CUMA GÜNÜ AÇACAĞIZ”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “İstanbul ve Ankara’da Tanzim Satış Mağazaları bu hafta itibariyle hizmet vermeye başladı. Bizde Elazığ’da Kültür Park’ta bir mekânı şu anda düzenliyoruz. Bu hafta içinde Belediye Tanzim Satış Mağazası’nı açarak hizmet vermeye başlayacağız. Özellikle üzerinde spekülasyonların oynandığı ve fiyatların fahiş miktarda artırıldığı patates, soğan, domates, salatalık, biber, patlıcan gibi mutfakta en çok kullandığımız sebzelerin orada satışı yapılmaya başlanacak. Bunları biz üreticiden aldığımız gibi tüketiciye satma imkânını elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YANILMAZ: “KÜLTÜR PARK’TA AÇILIŞINI YAPACAĞIZ”

Başkan Yanılmaz, “Maksadımız bu bölgelerde fiyatı en iyi noktaya çekmek, yaşamı kolaylaştırmak ve yaşamın kalitesini arttırmak. Bu açıdan da öncelikle çok merkezi bir yer olması açısından Kültür Park’ta açılışını yapacağız. Daha sonra ihtiyaç olduğunda Doğukent’te ve Abdullahpaşa Mahallesi gibi şehrin batısında da birer Belediye Tanzim Satış merkezlerini açacağız. Biz sadece bir fiyat dengesini oluşturmanın çalışması içinde olacağız. Bu fiyat dengesi oluştuktan sonra zaten bizim görevimiz bitmiş olacak” şeklinde konuştu.

 

YANILMAZ: MUTFAKTA İHTİYAÇ OLAN DİĞER SEBZELERİ DE SATMA İMKANIMIZ OLACAK

Başkan Mücahit Yanılmaz, “Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla büyükşehirlerde başlayan belediye tanzim satış merkezini inşallah bizde Elazığ’da en geç Cuma günü açarak hizmete sunmuş olacağız. Umuyorum ki hem bundan ilk üretici köylülerimiz faydalanmış olacak, hem de son tüketici hemşehrilerimiz en ucuza alma imkânını elde etmiş olacaklar. Biz direkt köylüden de alabileceğiz, ayrı zamanda da kooperatiflerden de alabileceğiz. İstediğimiz noktada önemli olan en ucuz meyve ve sebzeyi tüketiciye iletmek olacak. Biz mümkün oldukça saydığım patates, soğan, domates, salatalık, biber patlıcan gibi sebzeleri satacağız. Ancak daha sonra hemşerilerimizin isteklerine göre lüks olmayan ancak mutfakta ihtiyaç olan diğer sebzeleri de satma imkânımız olacak Bunda bir sınırlama yok” dedi.

 

YANILMAZ, “İHTİYAÇ OLURSA HEM DOĞU’DA HEM BATI’DA TANZİM SATIŞ YERİ AÇACAĞIZ”

 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Kültür Park’ta Down Kafe’nin hemen yanında bir kapalı alanımız var. O kapalı alanı şu anda düzenliyoruz. Daha sonra da sebze meyvelerimizi getirip inşallah Cuma günü en geç hizmete sunmuş olacağız. Eğer ihtiyaç olursa daha önce Kültür Park’ta Ramazan Sokağı yaptığımız bir yer vardı orada bir iki çadır kurarak daha da büyütme imkânımız da olacak. Abdullahpaşa ve Doğukent Mahalleleri için bir tarih planlamamız şu açıdan yok; Kültür Park tam Elazığ’ın merkezi bir yerinde. Abdullahpaşa’ya gidenlerde oradan alışveriş yapma imkânı elde edecekler. Doğukent’e gidenler de oradan alışveriş yapma imkânını elde edecekler. Ancak Abdullahpaşa’dan, Doğukent’ten gelenler çok fazla olup orada da bir tanzim satış yeri açma ihtiyacı olursa hem Doğu’da bir tanzim satış yeri hem de Batı’da bir tanzim satış yeri açacağız. Ön hazırlıklarımızı bir taraftan yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu