ŞERİFOĞULLARI; “YAPTIĞIM HER GÖREVDE BAŞARILI OLDUM”

ŞERİFOĞULLARI; “YAPTIĞIM HER GÖREVDE BAŞARILI OLDUM”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Ben bu güne kadar yapmış olduğum görevlerin hepsinde Allah’a şükür hepsinde başarılı oldum. Önüme hep hedefler koydum. Belediye Başkanlığı hayalim 14 yaşında başladı. Rabbim bana 38 yaşında Elazığ Belediye Başkan adayı olmayı nasip etti.

25 Mart 2019 - 16:26

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Ben bu güne kadar yapmış olduğum görevlerin hepsinde Allah’a şükür hepsinde başarılı oldum. Önüme hep hedefler koydum. Belediye Başkanlığı hayalim 14 yaşında başladı. Rabbim bana 38 yaşında Elazığ Belediye Başkan adayı olmayı nasip etti. Sizlerin bu heyecanı, bu coşkusu sandığa yansıyacak. 31 Mart akşamı sizlerin desteği ile şehrimizin şehrül emin makamına oturacağım. Şehrimizin bütün alanlarında hizmet edebilmek için gayretli bir şekilde çalışacağım. Sizleri utandırmayacağım.” dedi.

 

ŞERİFOĞULLARI; “YAPTIĞIM HER GÖREVDE BAŞARILI OLDUM”

 

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Kızılay ve Salıbaba Mahallelerinde seçim irtibat bürolarının açılış programına katılarak vatandaşlarla buluştu. Şerifoğuları ayrıca, esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlara projelerini anlattı, 31 Mart seçimleri için destek istedi.

 

Seçim irtibat bürolarının açılışında konuşan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “2001 yılında kurulan partimiz 2002 yılında iktidara gelerek girmiş olduğu 13 seçimden zaferle ayrılmıştır. Partimiz 17 yıllık süre içerisinde ilimize ve ülkemize çok büyük yatırımlar getirerek ilimizin ve ülkemizin kalkınmasında çok önemli rol oynamıştır. 31 Mart yerel seçimleri AK Partimizin 14. Seçimi. 14. Seçimde bu genç kardeşiniz sizlere en güzel hizmeti getirebilmek için Elazığ Belediye Başkanlığına talip oldu. Gittiğimiz her yerde yönetim felsefemizi anlatıyoruz. Projelerimizi anlatıyoruz. Partimizin 17 yıllık iktidar dönemimizde ilimize ve ülkemize yapmış olduğu yatırımları anlatıyoruz. Bizim söyleyecek çok sözümüz var. Biz muhalefet partileri gibi değiliz. Sözü olmayanlar sadece çamur atar, sadece karalama yapar. Muhalefet partilerinin, bir araya gelemez denilen insanların bir araya gelip bizler hakkında, cumhurbaşkanımız, partimiz hakkında neler söylediklerini izliyorsunuz. Bizler 17 yıllık iktidarımız dönemimizde sizlere yapmış olduğumuz yatırımları anlatıyoruz. Eksik kalan hizmetlerimiz var. Bu eksik kalan hizmetleri tamamlamak için, merkezi iktidardan daha fazla faydalanabilmek için, milletvekillerimiz, il başkanımız ve teşkilatımızla birlikte gece gündüz çabalayarak ilimize en güzel hizmetleri getirebilmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.” dedi.

 

“BANA İNANMANIZI, GÜVENMENİZİ İSTİYORUM”

Tek amaçlarının Elazığ’a hizmet etmek olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Biz projelerimizle, ekibimizle, vizyonumuzla 1 Nisan’a hazırız. Biz uyumayacağız, sizlere hizmet getireceğiz. Bizim tek amacımız Elazığ’a hizmet getirmek. Tek gayemiz var; sizlerin hizmetkarı olmak. Bana inanmanızı, güvenmenizi istiyorum. Beni bu şehrin şehrül emin makamına oturtursanız bizler 5 yıl boyunca Elazığ için gece gündüz hizmet edeceğiz, yaptığımız projeleri şehrimizin hizmetine sunacağız. Ben halkımıza hiçbir şekilde fildişi kulelerden bakmadım. Halkın içinde oldum. Samimi oldum, dürüst oldum. Yapabileceklerimi söyledim. Yapamayacaklarımı söylemedim. Hiçbir zaman aldatan olmadım. Ne yapacaksam onu vadettim. Elazığ’ın her karış toprağını bilirim. Elazığımızı daha müreffeh bir kent daha yaşanabilir kent yapabilme adına gayretli bir şekilde çalışacağız.” diye konuştu.

 

“SİZLERİN HEYECANI, COŞKUSU SANDIĞA YANSIYACAK”

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, daha sonra Yeni Mahallede düzenlenen kahvehane toplantısında geçlerle bir araya geldi.

Büyük coşku ve sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Ben bu güne kadar yapmış olduğum görevlerin hiçbirinde başarısız olmadım. Yapmış olduğum görevlerin hepsinde Allah’a çok şükür başarılı oldum. Önüme hep hedefler koydum. Futbol oynadım daha sonra kulüp başkanlığı yaptım. Şehrimizin tüm amatör spor kulüplerine hizmet edeceğim dedim, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı oldum. Rabbim bana bu makamı da nasip etti. Belediye Başkanlığı hayalim 14 yaşında başladı, Rabbim bana 38 yaşında Elazığ Belediye Başkan adayı olmayı nasip etti. Sizlerin bu heyecanı, bu coşkusu sandığa yansıyacak. 31 Mart akşamı sizlerin desteği ile şehrimizin şehrül emin makamına oturacağım. Şehrimizin bütün alanlarında hizmet edebilmek için gayretli bir şekilde çalışacağım. Sizleri utandırmayacağım. Bu şehrin altyapısından üst yapısına, kentsel dönüşümünden ulaşımına, sosyal belediyecilikten, kültürel belediyeciliğe, istihdam sorunlarına kadar her türlü problemi çözebilmek için çalışacağım, mücadele edeceğim. Gençliğimin bana vermiş olduğu enerjiyi, heyecanı sadece ve sadece Elazığ’ın hizmetine sunmak için çalışacağım. Vatandaşlarımızın bize inanacağını, bize güveneceğini, bize destek vereceğine inanıyoruz. İnşallah bizler de şehrül emin makamına oturduktan sonra adaletli, dürüst, şeffaf bir şekilde ve yapacağımız hizmetlerle sizlerin gönüllerine girebilme adına çalışacağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meteorolojiden sıcaklık uyarısı
Meteorolojiden sıcaklık uyarısı
Öğrenciler, 23 Nisan etkinliğinde doyasıya eğlendi
Öğrenciler, 23 Nisan etkinliğinde doyasıya eğlendi