“ŞERİFOĞULLARI HİZMETLERİ ARTIRACAK”

“ŞERİFOĞULLARI HİZMETLERİ ARTIRACAK”

Milli Savunma Bakan yardımcısı Şuay Alpay Kısa adı ASKF olan Amatör spor kulüpleri ziyaret ederek Elazığ Hakimiyet Gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

25 Şubat 2019 - 14:08

Milli Savunma Bakan yardımcısı Şuay Alpay Kısa adı ASKF olan Amatör spor kulüpleri ziyaret ederek özel açıklamalarda bulundu. Şuay Alpay, Cumhurbaşkanımıza karşı bazı çevrelerin olumsuz yaklaşımları problemler riskler ve tehditler açısından bakıldığında bu seçim bir beka seçimi olarak görünüyor dedi. Alpay,” Bu kapsamda, 31 Mart da Şahin Şerifoğulları nın Mücahit Yanılmaz kardeşimden bayrağı alıp yapılan hizmetleri artırarak devam etme kararına destek olacağız” dedi.

Milli savunma bakan yardımcısı Şuay Alpay, Türkiye nin başına çorap örmek isteyen bir zihniyetin hallen çok ciddi hazırlıklar yaptığını belirterek, ülkemizin karşı, karşı kaldığı temel problemler riskler ve tehditlere bakıldığında bu bir beka seçimi olarak görünüyor bu çok açık net diye konuştu.

Alpay,” Uluslararası alanda Türkiye ye karşı yapılmak istenenler içerdekiler maalesef sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bazı çevrelerin olumsuz yaklaşımlarıyla yapılmak istenen şeyler birlikte değerlendirildiğinde, Türkiye nin bütün olarak başına çorap örmek isteyen bir zihniyetin yaklaşımı ve hallen çok ciddi hazırlıklar yaptığını görmek beka sorununu gösteriyor. “ diye konuştu.

TÜRKİYE 2300 YILLIK DEVLET GELENEĞİNE SAHİP

Türkiye nin bölgesinde değil Dünya nın da en güçlü ülkelerinden biri olduğuna işaret eden Alpay, “Türkiye Cumhuriyeti devleti 2300 devlet geleneğine müktesebatına sahip muhteşem bir ülke. Dolayısıyla bütün bunların karşısında inşallah biz içeride birliğimizi dayanışmamızı sürdürmek şekliyle yolumuza devam edeceğiz. Türkiye dışında hiçbir denklemin ne bölgede ne de dünyanın bir başka tarafında olmayacağını herkesin bilmesi görmesi lazım. Herkesin de buna göre adım atması gerekiyor. Bizde bu sorumluluğumuzun yükün vazifemizin şuurunda olarak sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı kardeşi olarak bu ülkenin iyiliği için milletin iyiliği için devletin bakısı milletin geleceği için gece gündüz demeden yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.

BİZ ŞAHİN ŞERİFOĞULLARINA HER SÜREÇTE DESTEK VERDİK

 31 Mart da Şahin Şerifoğullarının Mücahit Yanılmaz kardeşimden bayrağı alıp, yapılan hizmetleri artırarak devam etme kararına destek olmak istiyoruz diyen Şuay Alpay,” 24 Haziran seçimlerinde aday olmayacağımı açıklamış burada gelip tekrar çalışmıştım. O zaman da katkıda bulunmuştum.  Şahin Şerifoğulları kardeşimiz eğitimli müktesebatı kişiliği ile hepimizin takdir ettiği bir kardeşimiz o zaman Milletvekilliği nasıp olmadı. El aziz gibi köklü bir medeniyete sahip bu Muhteşem şehrin emini olarak inşallah Belediye Başkanlığı bayrağını Mücahit Yanılmaz bey den teslim alacak. Bunu bir bayrak yarışı olarak görüyoruz.  O bayrağı daha yükseklere taşıyacak dedi.” Dedi.

Alpay, ”Biz Şahin Şerifoğulların her süreçte destekledik.  Desteklemeye devam edeceğiz göreceksiniz genç ve dinamik bir arkadaşımız meseleler ihtiyatlı yaklaşıp sorunları çözecektir. İnanıyorum ki çok önemli projeleri yakında kamuoyu ile paylaşmış olacak.  Ciddi bir ekip le inşallah bu şehri uzun yıllar idare edecektir. Bizlerde kardeşimizin yanında olacak her süreçte beraber olacağız şartlar elverdikçe bunu yapmaya çalışacağız.” Dedi.

BU MEKAN SPORUN KALBİ

Milli savunma Bakan yardımcısı Şuay Alpay, “Amatör spor kulüpleri federasyonu Elazığ şubesini ziyaret ettik.  Mustafa Gür görevi Şahin Şerifoğlu kardeşimizden devir aldı. Mustafa Gür kardeşimizi ve yönetimine başarılar diliyorum. Burası Bizim Milletvekilliği dönemimizde hizmete aldığımız bir mekan spor un kalbi.  Bu arada kadim dostlarımız var onlarla sık sık bir araya geliyoruz. Bugün de Mustafa Gür kardeşimizi tebrik etmek hem de Şahin kardeşimizle genel müzakere etmek istedik. Ben bu ülke ve bu şehir için emek veren bütün arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.” Diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da sokak satıcılarına operasyon: 13 gözaltı
Elazığ'da sokak satıcılarına operasyon: 13 gözaltı
Elazığ'da martı ölümlerinin nedeni ortaya çıktı: NDV tespit edildi
Elazığ'da martı ölümlerinin nedeni ortaya çıktı: NDV...