ŞERİFOĞULLARI: “ELAZIĞ’DA TARİH YAZACAĞIZ”

ŞERİFOĞULLARI: “ELAZIĞ’DA TARİH YAZACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İzzetpaşa Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunun açılışında vatandaşlara hitap eden Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Ben, sizlere hizmet etmek için bu kutlu yürüyüşe çıktım. Bu yürüyüşte asla geri adım atmayacağım. Enerjimi sizlere hizmet getirebilmek için harcayacağım. Biz Elazığ’da tarih yazacağız Allah’ın izniyle.” dedi.

19 Mart 2019 - 14:18

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında, İzzetpaşa Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Adayı Şerifoğulları, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ayrıca, Elazığ’ı ziyaret eden Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez, Yönetim Kurulu üyeleri ve Elazığ'da faaliyet gösteren spor taban birliklerinin yöneticileriyle bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Federasyon Başkanı Ali Düşmez, Şahin Şerifoğulları’nın azimli, çalışkan, ufku geniş ve başarılı bir yönetici olduğuna dikkat çekerek, Şerifoğulları’nın belediye başkanlığı görevini en iyi şekilde yürüteceğine inandıklarını vurguladı. Başkan Adayı Şehin Şerifoğulları destekleri ve övgü dolu sözlerinden ötürü Federasyon Başkanı Ali Düşmez ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları daha sonra belediye meclis üyesi adaylarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantının ardından İzzetpaşa Mahallesi Seçim İrtibat bürosunun açılış programına katılan Şerifoğulları, burada büyük coşku ve sevgi gösterileri ile karşılandı.

Yoğun katılımın olduğu açılışta vatandaşlara hitap eden Şerifoğulları, bütün açılışların miting havasında gerçekleştiğine dikkat çekerek, “Bizler milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla bugüne kadar gece gündüz demeden koşturduk. Sizlerin derdiyle dertlendik. Sizlerin sıkıntılarını dinledik. Bu çalışmamız seçim gününe kadar devam edecek. Bu yolda yılmayacağız, yorulmayacağız. Zafere kadar koşturacağız. 31 Mart akşamı zaferimizi sizlerle birlikte kutlayacağız.” dedi.

“SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇOK İYİ BİLİYORUM”

Konuşmasında projelerine ve hedeflerine değinen Şerifoğulları, “Bu şehirde doğan, bu şehirde büyüyen, bu şehrin her karış toprağında ayak izi olan bir kardeşinizim. Bu şehrin her noktasını çok iyi biliyorum. Şehrimizin sorunlarını sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Çözüm önerilerini de çok iyi biliyorum. Ben sizler için 11 ana başlıkta 100 proje hazırladım. 38 mahallemizi düşünerek projelerimizi sizlerin beğenisine sunduk. Çocuklarımı, gençlerimizi, kadınlarımızı, engellilerimizi, yaşlılarımızı düşünerek sizler için, Elazığımız için, daha müreffeh bir şehir için projelerimizi hazırladık. Bizlere yetki verirseniz, bizlere güvenirseniz 1 Nisan’dan itibaren bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Ben sizlerin duasıyla, sizlere hizmet etmek için bu yola çıktım. Allah’ın izni ile sizleri mahcup etmeyeceğim.” diye konuştu.

“SİZLERİN EMANETİNİZİ YARINLARA TAŞIYACAĞIM”

Yönetim anlayışlarının özünde adalet, dürüstlük, şeffaflık, hesap verebilirlik olacağını ifade eden Şerifoğulları, şöyle konuştu: “Aynı zamanda sizlere hizmet ederken sizlerin gönlüne girebilmek olacak. Sizlerin gönlüne giren bir daha oradan çıkmaz, bunu çok iyi biliyorum. Sizler bu makamı bana emanet ederseniz ben emanet bilinciyle sizlerin emanetinizi yarınlara taşıyacağım. Şehrimizin her bölgesine eşit hizmet götüreceğim. Adaletten asla geri adım atmayacağım. Gençliğimin bana vermiş olduğu coşkuyu, enerjiyi sizlere hizmet getirebilmek için kullanacağım. Sizin bu coşkunuz, bu heyecanınınız benim enerjimi katbekat arttırıyor. Şehrimizi altyapı problemi olmayan bir şehir haline getirebilmek için ekibimizle gece gündüz çalışacağız. Ulaşım problemlerini çözmek için projelerimizi hayata geçireceğiz. Çocuklarınızla, ailelerinizle daha rahat ortamlarda zaman geçirebilmeniz için yeşil alanlar, kent meydanları yapacağız. Kentsel dönüşüm projelerimizle bu şehrin afet riskini en aza indireceğiz. Kültür ve turizm projelerimizle şehrimizi kalkındırmak istiyoruz. İstihdam projelerimizle şehrimizin işsizlik problemini en aza indirgemeyi hedefliyoruz. Ekibimizle, teşkilatımızla ve milletvekillerimizle birlikte biz bu işi başaracağız. Biz Elazığ’da tarih yazacağız Allah’ın izniyle. Sizlere hizmet etmek için bu kutlu yürüyüşe çıktım. Bu kutlu yürüyüşte asla geri adım atmayacağım. Enerjimi sizlere hizmet getirebilmek için harcayacağım. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin."

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu