ŞERİFOĞULLARI: “EKİBİMİZLE VE PROJELERİMİZLE 1 NİSAN’A...

ŞERİFOĞULLARI: “EKİBİMİZLE VE PROJELERİMİZLE 1 NİSAN’A HAZIRIZ”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında tarihi yerleşim bölgesi Hüseynik’i ziyaret etti. Esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlarla birlikte Hüseynik sokaklarını gezerek projelerini anlattı.

14 Mart 2019 - 12:45

Ulukent Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında vatandaşlara hitap eden AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Sizlerin talepleri doğrultusunda hazırlanan projelerimiz hayata geçtikten sonra şehrimiz altyapı problemi olmayan, trafik problemi asgariye indirilmiş bir şehir haline gelecek. Turizm projelerimizle bu şehrin turizm potansiyelini yükselteceğiz. Çevre projelerimizle bu şehirde daha fazla yeşil alanları daha fazla kent meydanları olacak. Ekonomi projelerimizle bu şehrin işsizliğini azaltmayı düşünüyoruz. Bu şehrin yatırımcı dostu bir şehir olmasını hayal ediyoruz.” dedi.

 

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında tarihi yerleşim bölgesi Hüseynik’i ziyaret etti. Esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, vatandaşlarla birlikte Hüseynik sokaklarını gezerek projelerini anlattı.

Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, daha sonra Ulukent Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış programına katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda büyük sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, burada yaptığı konuşmada, “Yine her zamanki gibi seçim koordinasyon merkezimizin açılışını miting havasına çevirdiniz. Artık SKM’lere sığmıyoruz. Meydanlara sığmıyoruz. Bu coşku bu heyecan inşallah 31 Mart’ta sandığa yansıyacak ve 31 Mart sizlerin zaferi olacak.” dedi.

“ASIL KOŞUMUZ 1 NİSAN’DA BAŞLAYACAK”

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettirdiklerini ifade eden Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Ben şehrin evladıyım. İnşallah sizlerin desteği ile bu şehre Şehrül Emin olacağım. Rabbim bana genç yaşta çok güzel bir fırsatı sundu. Bu fırsatı çok iyi değerlendirebilmek için milletvekillerimizle, il başkanımızla teşkilat mensuplarımızla gece gündüz demeden, bıkmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Hedefe koşuyoruz. 31 Mart gününe kadar da bu koşumuz devam edecek. Allah bizlere zafer nasip ederse asıl koşumuz 1 Nisan’dan sonra başlayacak. 5 yıl boyunca hiç durmayacağız. Gerekirse başımızı yastığa koymayacağız, sizlere hizmet getireceğiz. 31 Mart seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Seçim gününe kadar bu koşumuza, bu gayretimize devam edeceğiz. Sizlere en güzel hizmeti getirebilme adına ve en güzel belediyeciliğini icra etme adına koşumuzu devam ettiriyoruz.” diye konuştu.

“ELAZIĞ’A HİZMET ETMEYE HAZIRIZ”

Vatandaşlardan 31 Mart seçimleri için destek isteyen AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “İyi gününüzde, kötü gününüzde sizlerle birlikte olabilme adına, gönül belediyeciliğini en güzel şekilde icra edebilme adına aynı zamanda Elazığımıza en güzel hizmeti getirebilme adına hem ekibimizle, hem projelerimizle biz 1 Nisan’a hazırız. Biz, sadece sizlerden destek bekliyoruz.  Bizlere inanmanızı, bizlere güvenmenizi istiyoruz. Bizler Elazığımızın her karış toprağını gezdik. Her mahallemizde bulunduk. Muhtarlarımızla, kanaat önderlerimizle, vatandaşlarımızla, esnaflarımızla bir araya gelmenin gayreti içerisindeyiz. Sizlerin sorunlarını, sıkıntılarını dinliyoruz. Şehrimiz için 11 ana başlıkta 100 proje hazırladık. Sizlerin talepleri doğrultusunda hazırlanan projelerimiz hayata geçtikten sonra inşallah şehrimiz altyapı problemi olmayan bir şehir haline gelecek. Ulaşım projelerimizle trafik probleminin asgariye indirilmiş bir şehir haline gelecek. Turizm projelerimizle bu şehrin turizm potansiyelini yükselteceğiz. Harput’u ayağa kaldıracağız. Harput’u ayağa kaldırırken Elazığımız da Harput’la birlikte ayağa kalkacak. Çevre projelerimizi hazırlarken bu şehirde daha fazla yeşil alanların daha fazla kent meydanlarının olmasını istiyoruz. Ekonomi projelerimizi hazırlarken bu şehrin işsizliğini azaltmayı düşünüyoruz. Bu şehrin yatırımcı dostu bir şehir olmasını hayal ediyoruz ve çalışmalarımızda bu hedef doğrultusunda olacak.” İfadelerine yer verdi.

“HÜSEYNİK’İ SAFRANBOLU VE BEYPAZARI MODELİ İLE TEKRAR CANLANDIRACAĞIZ”

Ulukent Mahallesine yönelik hazırladıkları projeleri anlatan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, şunları kaydetti: “Ulukentlilerimiz bizden müjde bekliyor. Ulukent Mahallemizde Allah’ın izni ile Örtmek suyu projesini hayata geçireceğiz. Ulukent’in, Karaçalı suyu yoktur ama Örtmek suyu var. Karaçalı suyundan daha temiz ve daha güzel suyu kana kana içeceğiniz hizmeti en yakın zamanda sizlere getireceğiz. Ulukent mahallemiz şehir hastanesine rahatlıkla ulaşamıyor. Allah’ın izni ile sizlerin şehir hastanesine olan ulaşım sıkıntısını gidereceğiz. Hem minibüs, hem otobüs hattını hızlı bir şekilde faaliyete geçireceğiz. Bunun yanında Harput-Hüseynik tarih yolu projemizi hayata geçireceğiz. Hem Harputumuza değer katacağız, Hem Hüseyniğimizi canlandıracağız. Hüseynik’teki tescilli binalarımızı restore ederek Harput mimarisini ile tekrar hayata kazandıracağız. Safranbolu ve Beypazarı modeli ile Hüseynik’i tekrar canlandıracağız. Ayrıca Ulukent, Kırklar ve Salıbaba kanalboyu projemiz var. Bu kanalı ıslah edip, kanaldan temiz su akıtıp etrafını rekreasyon alanlarıyla, yeşilliklerle donatıp ailenizle çok güzel vakit geçirebileceğiniz bir ortam hazırlayacağız. Tabi bunları hayata geçirebilmemiz için bizlere destek olmanız lazım. Ulukent her zaman partimizin yanında olmuş her zaman Milletin Adamı, Ümmetin umudu Reisimiz, Cumhurbaşkanımızın yanında olmuştur. İnşallah 31 Mart’ta da Ulukent en büyük desteği partimize, şahsımıza verecek. Bizler de zaferle ayrıldıktan sonra sizler için hazırladığımız projeleri hayata geçireceğiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı
Nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüntülendi
Nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri Palu...