ŞERİFOĞULLARI: “BEN SİZLERDEN BİRİYİM”

ŞERİFOĞULLARI: “BEN SİZLERDEN BİRİYİM”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılış programında vatandaşlarla buluştu.

21 Mart 2019 - 16:32

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılış programında vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinlerinin büyük coşku ve sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, burada yaptığı konuşmada, “Ben sizlerden biriyim. Sizleri en iyi anlayacak olan aday benim. Ben fildişi kulelerde büyümedim. Ben kerpiç evde doğdum, kerpiç evde büyüdüm. Sizlerin sıkıntısını, derdini biliyorum. Bütün sorunlarınızı, sıkıntılarınızı Allah’ın izni ile çözmeye geliyorum.” dedi.

 

 

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Başkan Adayı Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti, Aksaray, Ulukent ve Rüstempaşa mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

“FARKLI BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Ziyaretlerinde projelerini anlatan ve 31 Mart seçimlerinde destek isteyen Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yaptığı konuşmada, “Ben aday olduğum ilk günden itibaren hep farklı bir belediye başkanı olacağımı söyledim. Bizlerin siyaset anlayışının özünde dürüstlük, adalet, şeffaflık, eşit hizmet var. Halkımızın gönüllerine girebilme adına çalışmalarımızı yapacağız. Ben bu şehri dürüst, şeffaf, adaletli yöneteceğim. Rabbim nasip ederse bu şehrin Şehrül Emini olduğum gün rozetimi çıkaracağım, bir kenara bırakacağım. Bana oy vermiş, vermemiş bunun ayrımını yapmadan, hiçbir mahalle ayrımı yapmadan bu şehrin bütün insanına, bu şehrin bütün mahallelerine eşit bir şekilde hizmet getirmeye çalışacağım.” dedi.

 

“BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM”

Sabır ve gayretle Elazığ için güzel işler başaracaklarını vurgulayan Şerifoğulları; “Sizlerin bizlere olan güvenini Allah’ın izniyle boşa çıkarmayacağız. Sizlerle el ele gönül gönüle vererek Elazığımızı çok daha iyi yerlere getireceğiz. Bu seçimde de inşallah el ele vereceğiz, bir olacağız, beraber olacağız ve kazanan Elazığımız olacak. Ben bu milletin sevdalısıyım, bu toprakların sevdalısıyım. Rabbim nasip ederse seçimden zaferle ayrıldıktan sonra 1 Nisan’dan itibaren sizlere en güzel hizmeti getirebilmek için, daha güzel bir Elazığ oluşturabilmek için 5 yıl boyunca durmadan, yorulmadan çalışacağız.” şeklinde konuştu.

 

“HİZMETTE CESARETLİ OLACAĞIZ”

Hizmette cesaretli olacaklarını vurgulayan Şerifoğulları, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Elazığ çocuğu eğilmez, dik durur. Biz de hep dik duracağız. Ama diklenmeyeceğiz. Vatandaşlarımıza karşı mütevazi olacağız.  Hizmette cesaretli olacağız. Elazığ’ın menfaatleri noktasında doğrultusunda cesaretli olacağız. Sizlere en güzel hizmeti getireceğiz. Daha müreffeh bir Elazığ, daha yaşanabilir bir Elazığ oluşturabilme adına bu kutlu yürüyüşümüzü asla bıkmayacağız. Rabbim bana genç yaşta belediye başkanı adayı olmayı nasip etti. Sizlerin desteği ile 31 Mart akşamında zaferle ayrıldıktan sonra 1 Nisan’da bu şehrin şehrül emini olursam, şehrül emin makamının vasfını hizmetlerle en güzel şekilde size sunabilmenin gayreti içerisinde olacağım.”

 

“BİZLER SAMİMİYİZ, HASBİYİZ”

Elazığ'ın sorunlarını yakinen bildiklerini, sorunları, sıkıntıları çözebilmek için 11 ana başlıkta 100 proje hazırladıklarını belirten Şerifoğulları; “Projelerimizi hazırlarken çocuklarımızın yarınlarını düşündük. Gençlerimizi, kadınlarımızı, engellilerimizi düşünerek her alanda her mahalleye en güzel projeleri oluşturabilmek için gece gündüz çalıştık. Elazığ’ın sorunlarından biri olan altyapı problemini çözebilmek için projeler ürettik. Aynı zamanda, ulaşım, trafik ve otopark problemlerini çözebilmek için projeler hazırladık. Kentsel dönüşüm projelerimizle bu şehrin yeniden ayağa kalkabilmesi için hızlı şekilde adımlar atabilmek için projeler ürettik. Daha fazla yeşil alanların, daha fazla kent meydanları yapmak için projeler ürettik. Bizler sorunlarınızı çözmek için geliyoruz. Ben sizlerin duasıyla sizlere hizmet etmek için bu kutlu yola çıktım. Ben sizlerden biriyim. Sizleri en iyi anlayacak olan aday benim. Ben fildişi kulelerde büyümedim. Ben de kerpiç evde doğdum, kerpiç evde büyüdüm. Sizlerin sıkıntısını, derdini bilen en iyi aday benim. Bütün sorunlarınızı, bütün sıkıntılarınızı Allah’ın izni ile çözmeye geliyorum. Bu şehre yük olmak için değil, bu şehrin yükünü hafifletmek için geliyorum. Bizlere inanmanızı, bizlere destek olmanızı istiyorum. Bizler samimiyiz, bizler hasbiyiz. Sizlere hizmetkar olabilmek için bu kutlu yola çıktık.” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Elazığ'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Elazığ Grubunda 6 takım
Elazığ Grubunda 6 takım