ŞERİFOĞULLARI, BAYRAĞI TESLİM ALDI

ŞERİFOĞULLARI, BAYRAĞI TESLİM ALDI

Yerel Seçimlerinin ardından Elazığ Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, bayrağı teslim aldı.

03 Nisan 2019 - 16:43

Yerel Seçimlerinin ardından Elazığ Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, bayrağı teslim aldı.

 

31 Mart  günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Elazığ Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, Elazığ Adliyesi İl Seçim Kurulu’nda İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mustafa Alçık’ın elinden ‘mazbatasını’ aldıktan sonra Elazığ Belediyesi’nde gerçekleştirilen devir, teslim töreni ile görevi Mücahit Yanılmaz’dan devir aldı.

 

HİZMET BAYRAĞINI ŞAHİN BEYE DEVİR EDECEĞİZ

 

Elazığ Belediyesi’nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Mücahit Yanılmaz, 2014 yılından bu yana önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, “İnşallah bundan sonra da Şahin Şerifoğulları bu aziz şehre önemli hizmetler yapacak. Biz hizmet bayrağını Şahin beye devir edeceğiz. Bu saatten sonra Şahin kardeşimiz en güzel hizmetleri yapmaya devam edecek. Elazığ Türkiye’nin kalbi olan illerden bir tanesi. Elazığ’da çok olgun bir seçim dönemi geçirdik. Biz nasıl 5 yıl süre içinde Elazığ’ın bir adım daha ileri gitmesi için gayret ettiysek, Şahin kardeşimizin de bu şehri ileri götürmesi için de gereken gayreti ve desteği vereceğiz. Basın mensubu kardeşlerimizle çok yoğun geçen günlerimiz oldu. 31 Mart seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şahin Şerifoğulları’na başarılar diyorum, Rabbim gücünü ve kuvvetini artırsın” dedi.

 

“YOĞUN TEMPODA ÇALIŞACAĞIZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise yaptığı açıklamada , “Bugün hizmette bayrak değişimini gerçekleştiriyoruz. Mücahit beye ve ekibine bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerinden zaferle çıktık ve Elazığ belediye Başkanı seçildik. Bu bayrağı aldığımız yerden daha ileriye götürmek için gayretle çalışacağız. Biz adil, dürüst ve şeffaf bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bizleri bu makama layık gören hemşehrilerimize hizmet için gece gündüz demeden çalışacağız. Bundan sonra ki süreçte bizlere durmak, uyumak yok. Şehrimizin her alanda kalkınmasını sağlamak için ekiplerimizle birlikte yoğun tempoda çalışacağız. Rabbim bizi utandırmasın, bizlere bu şehre hizmet ederken yardım etsin. Sayın Yanılmaz’a bu güne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da huzurlu sokaklar narkotik uygulaması: 3 bin 692 kişi sorgulandı, 33 şahıs yakalandı
Elazığ'da huzurlu sokaklar narkotik uygulaması: 3 bin 692...
Başkan Şerifoğulları Elazığspor'un antrenmanına çıktı
Başkan Şerifoğulları Elazığspor'un antrenmanına çıktı