MUSİKİ SEVERLER KÜRSÜBAŞI ETKİNLİĞİ’NDE BİR ARAYA GELDİ

MUSİKİ SEVERLER KÜRSÜBAŞI ETKİNLİĞİ’NDE BİR ARAYA GELDİ

Elazığ Belediyesi tarafından her hafta Perşembe günü Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonu’nda düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Kürsübaşı etkinliği, hemşerilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti

26 Ekim 2018 - 17:00

 

 

Elazığ Belediyesi tarafından her hafta Perşembe günü Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonu’nda düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Kürsübaşı etkinliği, hemşerilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ musikisini ve kültürünü gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlenen Kürsübaşı programında birbirinden güzel Harput müzikleri musiki severlerin beğenisine sunuldu.

Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin davetli olduğu programa Keban Belediye Başkanı Fetiye Atlı, Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selami Polat, Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Keskin, Kadın Meclisi Üyeleri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Programda bir konuşma yapan Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, daha önce Kürsübaşı programını her ayın 23’ünde düzenlediklerini ancak vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine yeni bir düzenleme yaparak her hafta Perşembe günü Kürsübaşı programını gerçekleştirdiklerini ifade etti. Kürsübaşı’nda muhabbet, dostluk, samimiyet ve kültür aktarımının olduğunu ifade eden Karaaslan, Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin birinci yılını doldurduğunu ifade etti.

Programda kent konseyinin birinci yılı dolayısıyla pasta kesiminin ardından Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerine bir teşekkür belgesi verildi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Keskin ise yaptığı konuşmada, kadın meclisinin bir yılda birçok program gerçekleştirdiğini belirterek, sürekli kendilerinin yanında yer alan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a ve üyelere teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu