MHP İL BAŞKANI IŞIKVER’DEN ZÜLFÜ DEMİRBAĞ’A TEPKİ...

MHP İL BAŞKANI IŞIKVER’DEN ZÜLFÜ DEMİRBAĞ’A TEPKİ...

MHP il Başkanı Semih Işıkver, Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın Palu seçimleriyle ilgili bir TV kanalında MHP’ye yönelik yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

18 Nisan 2019 - 15:44

MHP il Başkanı Semih Işıkver, Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın Palu seçimleriyle ilgili bir TV kanalında MHP’ye yönelik yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

 

Işıkver,” Bizim söyleyeceğimiz çok şey varken, asılsız mesnetsiz söylemler bizi üzmüştür. 60-65 yaşında bir adamın bölgede  itibar sahibi insanların adını en ufak bir sıkılma emaresi göstermeden zikir etmesini ciddiye almıyoruz” dedi.

 

 

MHP il Başkanı Semih Işıkver, AK Parti vekillerinden bir tanesi televizyon ekranlarında hiçbir şekilde sıkılmadan bölgede ve şehirde ve önemli isimleri itibar sahibi isimleri, özgür ağırlığı olan isimleri, araya bir perde koymadan direk isimlerini vererek zan altında bırakması bizleri son derece üzmüştür dedi.

 

MHP il Başkanı Semih Işıkver,” Liderimiz ve Cumhurbaşkanımızın almış oldukları cumhur ittifakı kararı nedeniyle siyasi bir üsul belirlendi. Her iki tarafın birbirini incitmeden bir kampanya yürütmesi gerektiği ifade edildi. Zaten yerel teşkilat başkanıyla da sayın il başkanı Ramazan Gürgöze beyefendiyle de oturup konuşarak bu işi belli norma oturtmuştuk ama, maalesef AK PARTİ vekillerinden bir tanesi özellikle son 2-3 günde televizyon ekranlarında hiçbir şekilde sıkılmadan bölgede ve şehirde  önemli isimleri, itibar sahibi isimleri özgür ağırlığı olan insanları hiçbir şekilde böyle herhangi bir araya bir perde koymadan direk isimlerini vererek zan altında bırakarak ve bölgede bizim para dağıttığımızı ifade ederek, yani söylemeye dilim varmıyor ama son gece dahil insanlarımızın iradelerini parayla satın aldığımızı ve buna dair görüntülerin olduğunu ve buna dair kamera kayıtlarının olduğunu televizyon ekranlarında ifade etmesi bizleri son derece üzmüştür.” Dedi.

Ben siyasetçilerin önce ahlaki ve vicdani konuşmaları gerektiğini düşünüyorum diyen Işıkver, her şeyden öte büyük fotoğrafta sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın genel başkanımız arasında devam eden bir ittifak kültürünün olduğunu, bu ittifakın bu ülkenin bu devletin bu milletin geleceği adına hayati bir öneme haiz olduğunu deyim yerindeyse pamuklara sarılarak korunması gerektiğini düşünüyoruz dedi.

 

BİZİM DE SÖYLEYECEĞİMİZ ÇOK ŞEY VARDI

Işıkver,” bir ilçemizin Belediye başkanlığı için bizim de söyleyeceğimiz çok şey varken, sayın vekilin bir insanın ciddiye ve kaale alamayacağı iddialarla Milliyetçi Hareket Partisinin adayına MHP’ye destek verenlere yönelik ifadeleri gerçekten çok ayıptır zulümdür.”  Dedi. 

Zülfü Demirbağ’ın ifadeleri Cumhur ittifakının devamı veya durması noktasında hiçbir şey ifade etmez diyen Işıkver, büyüklerimiz bu sözleri kaale dahi almazlar şeklinde konuştu.

BEKLEMEDİĞİMİZ İFADELER

Işıkver,” Elazığ ‘da yerel zeminde tabanlar arasında çok güzel uyum var, iki partinin il teşkilatları arasında güzel bir uyum var,  sonuç ne olursa olsun bizim bu ittifaktan makam mevki para pul vesaire gibi bir beklentimiz yok, kesinlikle bizim için bu ittifakın en önemli özelliği devletin ve milletin bekası, insanlarımızın selameti  ve refahıdır şahsımız adına hiçbir beklentimizin olmadığın  bu ittifakın devamı noktasında Milliyetçi Hareket Partisinin herhangi bir serzenişi herhangi bir itirazı vesaire tepkisi olmadığını ifade etmek isterim.   Yalnız burada bu arkadaşların doğru ifadeleri kullanması lazım hele ki 60-65 yaşında bir adamın kalkıp böyle bölgede  itibar sahibi insanların adını en ufak bir sıkılma emaresi göstermeden diline sakız etmesi,  onu yaptım, bunu yaptım, benim belli bir özgür ağırlığım var, ben burada bu şekilde bu seçimi aldım diye ifadeler kullanması doğru değildir.  Bu ifadeler özgür ağırlığı olan hiçbir insandan beklenmeyecek ifadelerdir” diye konuştu.

BU TÜR KONUŞMALARI CİDDİYE ALMIYORUM
Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı olarak bu söylemleri ciddiye almadıklarına dikkat çeken Semih Işıkver,” Bu sözlerin hiçbir karşılığı da yoktur ama, sonuç itibariyle partimize ve cumhur ittifakına gönül veren çok önemli bir kitle var, ve bu kitle hakikaten taraflardan birisinin milletvekilliği koltuğuna oturmuş bir şahsın bir zatın konuşmalarını ciddiye alır, vatandaş bu tip şeyleri gözden kaçırmaz bu adam ne diyor diye sorar dolasıyla bu noktada bizim için önemli olan milletin tepkisidir Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı hiçbir şekilde bu sözleri ciddiye almaz hiçbir şekilde bunun karşılığı yoktur buradan geçmişine ve bulunduğu makama yakıştıramadığımı ifade ediyorum, yazık..” dedi.

GEREKLİ UYARILARI MUHATAPLARIMLA YAPACAĞIM
AK parti nin çok ciddi bir parti olduğunun altını çizen Semih Işıkver kurumsal sistematiğin üzerine oturmuş bir parti bu partinin illaki disiplin organları vardır,  bu milletvekilinde Milliyetçi Hareket Partililerle ilgili bir rahatsızlık olduğu ortadadır.  yani bu noktada Ak partinin gerekli önlemleri alma noktasında vekillerini uyarmaları noktasında gerekli uyarıları muhataplarıma yapacağımı da ifade ediyorum, gerisi kendilerine kalmış..” dedi.

NE KONUŞTUĞUNU BİLECEKSİN
Zülfü Demirbağ’ın önce konuşup sonra “ben onu demek istememiştim bunu İmamoğluna demiştim” sözlerinin inandırıcı olmadığını söyleyen MHP il Başkanı Semih Işıkver,” 10 gün sonra çıkıyor diyor, valla ben bunu Ankara’daki Mahsur Yavaş için demiştim. Bunlar doğru şeyler değil, yani siyasette ne konuştuğunuzu bileceksiniz konuştuğunuzu bilmezseniz özgür ağırlığınız tartışılır, siz tartışılırsınız şuanda olduğu gibi halkın gözünde yani nasıl noktadır bilemiyorum ama özellikle bu üslup ve ifadeler sebebiyle bizim gözümüzde iyi bir yerde olmadığını da açıkça ifade etmek istiyorum.” dedi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da korkutan ev yangını
Elazığ'da korkutan ev yangını
Elazığ'da motosiklet devrildi: 2 yaralı
Elazığ'da motosiklet devrildi: 2 yaralı