MEGİP, İŞ DÜNYASINA İSTİHDAMA DEVAM EDİYOR…

MEGİP, İŞ DÜNYASINA İSTİHDAMA DEVAM EDİYOR…

Elazığ Ticaret ve sanayi Odası öncülüğünde hayata geçirilen MEGİP (Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Projesi ) çerçevesinde iş dünyasına istihdam anlamında destek olmaya devam ediyor.

09 Nisan 2019 - 12:39

Elazığ Ticaret ve sanayi Odası öncülüğünde hayata geçirilen MEGİP (Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Projesi ) çerçevesinde iş dünyasına istihdam anlamında destek olmaya devam ediyor.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’ nde hizmet veren SMM Tekstil bünyesine 70 yeni istihdam daha sağlayan projenin bir ayağı daha gerçekleştirilen imza töreni ile hayata geçirildi. SMM Tekstil MEGİP Projesi ile bünyesinde 159 personeli istihdam ediyor.

Elazığ Organize sanayi Bölgesi SMM Tekstil yerleşkesinde düzenlenen imza törenine Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Veli Aksu, İş Kur İl Müdürü Abdullah Balcı, Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Özek, SMM Tekstil Yöneticileri ve proje kapsamında çalışmaya başlayan personel katıldı.

SMM Teksti Yöneticisi Halil Tokpınar, iş dünyasına nefes aldıran bu projede kendilerine verdiği destekten dolayı Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan’ a teşekkür ederek, imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Özek ise yaptığı değerlendirmede, Fırat Üniversitesi olarak biz bu önemli projenin eğitim ayağında çok güzel bir dönemi geride bıraktık ve bugün yapılan çalışmaların meyvesini topluyoruz, iş dünyasına istihdam anlamında önem arzeden bir projenin içerisinde yer almaktan son derece mutluyuz, başta Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız olmak üzere, İş Kur İl Müdürümüze ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum, dedi.

Elazığ İş Kur İl Müdürü Abdullah Balcı ise imza töreninde yaptığı açıklamada, iş dünyasına nefes aldıran ve istihdam anlamında destek veren bu güzel projede bizlere öncülük eden, Elazığ Ticaret ve sanayi Odası Başkanımız sayın Asilhan Arslan’a çok teşekkür ediyorum, sizlerin iş dünyasında kendisini yetiştiren bireyler olarak görmek bizleri mutlu ediyor, dedi. 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, imza töreninde yapığı açıklamada; “ Bu toplantılar bizleri en çok mutlu eden toplantılardır, çünkü verdiğimiz emeğin karşılığını aldığımızı görmek bizleri heyecanlandırıyor, teşvik ediyor ve varlık sebebimizi teyit ediyor. Sizler gibi aile ekonomisine katkıda bulunmak isteyen, emeğini alın teri ile aile ekonomisine katkıya dönüştürmek isteyen, ülkesine katkıda bulunmak isteyen gençlerimizi iş sahibi olarak görmek bizleri sevindiriyor.

SMM Tekstil ile bugün imzaladığımız protokol üçüncü protokolümüz, toplam 159 personelimizi MEGİP kapsamında iş dünyamıza kazandırıyoruz, sizlere çalışma hayatınızda başarılar diliyorum, kendinizi geliştirmenizi çalıştığınız firmalara katma değerde bulunmanızı istiyorum, biz başka işletmelere örnek olarak sizleri SMM Tekstili anlatıyoruz, sizlerin arkasında durarak doğru bir duruş sergilediğimize inanıyoruz, 15 Nisan’ da SMM Tekstil Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği yöneticileri şehrimizde ağırlayacağız, bu bizler için sizler için son derece önemli.

İmzalayacağımız protokolün hayırlı olmasını diliyor hepinize teşekkür ediyorum, dedi.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

İmza töreninin ardından Elazığ Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan SMM Teksti yöneticileri ve çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Av. Vural: ''Süreç iddia dahi olsa delillerin toplanması gerekir''
Av. Vural: ''Süreç iddia dahi olsa delillerin toplanması...
Elazığ'da öğrencilere siber farkındalık eğitimi
Elazığ'da öğrencilere siber farkındalık eğitimi