“MAZLUMLARA DOST, ZALİMLERE ŞAHİN OLACAĞIZ”

“MAZLUMLARA DOST, ZALİMLERE ŞAHİN OLACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Çayda Çıra Mahallesinde seçim irtibat bürosunun açılışında büyük coşku ve sevgi gösterisi ile karşılandı. Şerifoğulları, açılışta yaptığı konuşmada, “Bizler sosyal belediyelik anlayışıyla kimsesizlerin kimsesi olacağız. Belirli bir zümrenin değil, Elazığ’ın belediye başkanı olacağız. Mazlumların elinden tutan bir başkan, zalimlere şahin olacağız.” dedi.

20 Mart 2019 - 15:17

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Çayda Çıra Mahallesinde seçim irtibat bürosunun açılışında büyük coşku ve sevgi gösterisi ile karşılandı. Şerifoğulları, açılışta yaptığı konuşmada, “Bizler sosyal belediyelik anlayışıyla kimsesizlerin kimsesi olacağız. Belirli bir zümrenin değil, Elazığ’ın belediye başkanı olacağız. Mazlumların elinden tutan bir başkan, zalimlere şahin olacağız.” dedi.

 

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Şerifoğulları, seçim kampanyası çerçevesinde Malatya yolu, Kazımkarabekir Caddesi ve Sanayi Sitesinde hizmet veren esnafları ziyaret etti.

Şerifoğulları daha sonra Çayda Çıra Mahallesine geçerek vatandaşlarla buluştu. Çayda Çıra Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışında coşkuyla karşılanan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, burada yaptığı konuşmada, “Seçim irtibat bürosu açılışlarımız miting havasında geçiyor. Bu coşku, bu heyecan benim enerjime enerji, heyecanıma heyecan katıyor. Bu coşku, bu heyecan 31 Mart’taki zaferimizin ayak sesleri Allah’ın izniyle.  Zaferimizi 31 Mart akşamı sizlerle birlikte kutlayacağız inşallah.” dedi.

 

“SORUNLARIN ÜZERİNE CESARETLE GİDECEĞİZ”

Elazığ’ın sorunlarını ve sıkıntılarını bildiklerini belirten Şerifoğulları, sorunların üzerine cesaretle gideceklerini vurguladı.

Elazığ için 11 ana başlıkta 100 proje hazırladıklarını anımsatan Şerifoğulları; “Teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle Elazığımızın 38 mahallesini, 10 ilçesini, 9 beldesini karış karış geziyoruz. Sizlerin derdini, sıkıntılarını biliyoruz. Allah’ın izni ile 1 Nisan’dan sonra Şehrin Şehrül Emini olarak 5 yıl boyunca yılmadan, yorulmadan, cesaretle sizlere hizmet edeceğiz. Ben sizlerin duasıyla sizlere hizmet etmek için yola çıktım. Sizleri mahcup etmeyeceğim, sizlere en güzel hizmetleri getireceğim. Her mahallemiz için projeler hazırladık. Bizler bu şehrin altyapı sorununu çözmek için yola çıktık. Göreve başlar başlamaz şehrimizin altyapı sorununu çözerek şehrimizi altyapı sorunu olmayan bir şehir haline getireceğiz. Ulaşım projelerimizle trafik problemini asgariye indireceğiz. Kültür ve Turizm projelerimizle bu şehri turizm kenti haline getireceğiz. Yatırım dostu belediyecilik anlayışıyla şehrimizin işsizlik problemini asgariye indireceğiz. Bu şehre daha fazla yeşil alan kazandıracağız, daha fazla kent meydanları kazandıracağız. Görev süremiz boyunca yılmadan yorulmadan çalışacağız.  Sorunların üzerine cesaretle gideceğiz.” diye konuştu.

 

“MAZLUMLARIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Sosyal belediyelik anlayışıyla kimsesizlerin kimsesi olacaklarını ifade eden Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Biz, belirli bir zümrenin değil, Elazığ’ın belediye başkanı olacağız. Mazlumların belediye başkanı olacağız. Mazlumların elinden tutan bir başkan, zalimlere şahin olacağız. Ben bu memleketi Hz. Ömer’in adaletiyle, Hz. Ebubekir’in sadakatiyle. Hz. Alinin Cesareti ile yönetmek için sizlerin huzurlarınızdayım. Gençlerimiz için 38 mahallemize kütüphaneler kuracağız. Her yaştan vatandaşımız için millet kıraathaneleri, millet bahçeleri oluşturacağız. Şehrimizin sorunlarını çözmek, şehrimize hizmet etmek için ekibimizle, projelerimizle, vizyonumuzla göreve hazırız.” dedi.

 

“ELAZIĞ’IN HİZMETKARI OLACAĞIZ”

Kapalı kapılar arkasında değil, her zaman vatandaşlarla birlikte olacaklarını belirten Şerifoğulları, şöyle konuştu; “Çayda Çıra Mahallemizde Kent Köy, kapalı semt pazarı ve Çalgan Deresi Biyolojik Gölet ve Botanik Vadi projelerimizi hayata geçirerek sizler için çok güzel yaşam alanları oluşturacağız. Çayda Çıra mahallemizi güzelleştirirken, kalkındırırken Elazığımız kalkınacak, Elazığımız güzelleşecek. Elazığımız gelişirken Türkiyemiz kalkınacak, güzelleşecek. Bizim derdimiz millet, bizim derdimiz memleket. Biz derdimizi seviyoruz, biz hemşehrilerimize aşığız. Sizlerin hizmetkarıyız. Sizlerin duasını ve desteklerinizi istiyoruz. Sadece sizlerden bizlere güvenmenizi, bizlere destek olmanızı istiyoruz. Bizlere destek olursanız 5 yıl boyunca sizlere hizmet getireceğiz. Hizmet belediyeciliğini yaparken gönül belediyeciliğini de yaparak hizmet belediyeciliğimiz taçlandıracağız. Ben kapalı kapılar ardında bu şehri yönetmeyeceğim. Her zaman sizlere birlikte olacağım. Ben gönül belediyeciliğini 81 il içerisinde en iyi icra ededen belediye başkanı olacağım. Bu noktada bana güvenmenizi, destek vermenizi istiyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 27 şahıs yakalandı
Elazığ'da kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 27 şahıs...
Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü
Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü