Lise Müdürleri ile 2023 Eğitim Vizyonunu Değerlendirildi

Lise Müdürleri ile 2023 Eğitim Vizyonunu Değerlendirildi

Mehmet Akif Ersoy Lisesi Toplantı Salonunda bir araya geldiği Anadolu, Fen, İmam Hatip Meslek, Halk Eğitim, Çıraklık Eğitim, Öğretmenevi ve RAM müdürleri ile 2023 eğitim Vizyonunu ve eğitim ile ilgili güncel konuları görüşmek üzere bir araya geldi

07 Aralık 2018 - 14:29

 

Mehmet Akif Ersoy Lisesi Toplantı Salonunda bir araya geldiği Anadolu, Fen, İmam Hatip Meslek, Halk Eğitim, Çıraklık Eğitim, Öğretmenevi ve RAM müdürleri ile 2023 eğitim Vizyonunu ve eğitim ile ilgili güncel konuları görüşmek üzere bir araya geldi.

Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK’ün başkanlığında Müdür Yardımcısı Yasin KARAKAYA ile Şube Müdürü Metin ÖZGEN’in de hazır bulunduğu toplantıda lise ve kurum müdürleri ile bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

Müdür GÜRTÜRK milli eğitim camiasının büyük bir aile olduğunu ifade ederek;

Elazığ’da yaklaşık 9 bin öğretmen ve 127 bin öğrencisi olan şehrin en büyük teşkilatıyız. Eğitim camiası olarak görevimiz ülkemizi yarınlara taşıyacak olan çocuklarımızı eğitmek, yetiştirmek ve kendi ayakları üzerinde durabilecekleri hale getirebilmektir.

Bunun içinde birlikte çalışmamız, bir arada olmamız, varsa sorunlarımızı hızlı bir şekilde paylaşarak çözüme ulaşmamız gerekmektedir. Biz çalışır ve çalıştığımızı öğrencilerimize ve velilerimize gösterirsek onların desteği her zaman arkamızda olacak ve başarıya daha rahat ulaşacağız.

Eğitimdeki başarı tüm paydaşlarımızla uyumlu bir şekilde çalışmamıza bağlıdır. Eğitimin temel taşı öğretmendir. Öğretmenlerimize değerli olduklarını hissettirirsek, önlerini açar, yol gösterici olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk kalmayacaktır.

Bakanlığımızın bize belirlediği yeni hedefler ve prensipler hem bizim hem de ülkemizin eğitim ile ilgili olumsuz algılarını yıkmaya başlamıştır.

2023 Vizyonu ile okul öncesinden ortaöğretime kadar belirlenen hedeflerin gerçekleşmesi eğitimcilerin bu hedefleri benimsemesi ile başarıya ulaşacaktır. Bu nedenle mesai kavramı olmayan biz eğitimcilerin kendimizi yenilemesi ve daha çok çalışması lazımdır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Polisin durdurduğu aracın bagajından kaçak göçmen çıktı
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu
Elazığ'da soba, yangına neden oldu çatı katı kül oldu