“KATLİAM BEKA SORUNUN KANITIDIR”

“KATLİAM BEKA SORUNUN KANITIDIR”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Yeni Zelanda olayı ülkemizin ne kadar ciddi bir beka problemiyle iççice olduğunun göstergesidir dedi. Yanılmaz,” Yeni Zelanda da 50 Müslümanın şehit edilmesi, Cumhurbaşkanımızın beka sorunun var demesinin kanıtı olmuştur.

21 Mart 2019 - 16:34

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Yeni Zelanda olayı ülkemizin ne kadar ciddi bir beka problemiyle iççice olduğunun göstergesidir dedi. Yanılmaz,” Yeni Zelanda da 50 Müslümanın şehit edilmesi, Cumhurbaşkanımızın beka sorunun var demesinin kanıtı olmuştur. Seçimlerde Türkiye’deki hemşerilerimizin eksikleriyle fazlasıyla cumhurbaşkanımıza ne kadar önemli bir destek verilmesi gerektiğinin bir göstergesidir. Ve biz bu ülkede ebediyen yaşamak istiyorsak birliğimizden beraberliğimizden vatanımızı korumada bayrağımızı korumada ve milletimizin geleceğinde ne kadar birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğinin bir göstergesidir “dedi.

 

Yeni Zelanda’da olan olayı esasında buzdağının görünün yüzü olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Esas görünmeyen yüzünde İslam’a Müslümanlara bu çerçevede ülkemize Cumhurbaşkanımıza kin ve nefretin olduğu ortaya çıkıyor. Bunu İstanbul’da zulüm 1453’te başlamıştır deyip yayanların bunu bilmesi lazım şeklinde konuştu.

 

Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Yeni Zelanda da yapılan vahşi katliam özellikle Avrupa’da ve Amerika’da  İslam’ı bir terör dini gibi görenlerin ve bunu ister siyasal alanda ister diğer alanda devamlı kullananların insanları hangi noktaya getirdiğinin bir göstergesidir dedi.

 

ARTIK BEKA SORUNU YOK DİYENLERİN İYİ DÜŞÜNMESİ LAZIM

 

Yanılmaz,” Kosova savaşında olan olayların o silahın üstünde yazılması ve Türkiye’deki Müslümanlara,” ülkenizden Anadolu yakasında durun Avrupa yakasına geçmeyin geçerseniz burayı size mezar ederiz” sözleri bu kin ve nefretin ne kadar aşırı olduğunun bir göstergesi dolayısıyla bundan herkesin kendisine bir ders çıkarması lazım. Birincisi ülkemizi savunan yaşayan insanlar olarak ve bu ülkenin Beka problemi yoktur diyenlerin ne kadar büyük bir beka problemi olduğunu görmeleri lazım. İkincisi biz yüzyıllarca değişik din mensuplarıyla birlikte yaşamış olan bir imparatorluğun bir bakiyesiyiz. Osmanlı imparatorluğu bünyesinde Hristiyanlarda Yahudilerde Ermenilerde vardı her ırktan her dinden insanlar vardı. Bunlar kardeşçe yaşıyorlardı. Bugün hem ırk-i ayrım hem dini ayrımın insanların hangi noktaya getirdiği insanları ne kadar canavarlaştırdığının yine bir göstergesidir.

 

Yeni Zelanda’da olan olay . Dolayısıyla Avrupa Müslümanlara kalbini gönlünü açmalı ve Müslümanların barışı huzuru isteyen insanlar olduğunu  İslam dininin de barıştan ve huzurdan olduğunu yeniden bilmeleri lazım görmeleri lazım. Yeni Zelanda katliamı ülkemizin ne kadar ciddi bir beka problemiyle iççice olduğunun göstergesidir. Cumhurbaşkanımızın beka sorunun var demesinin kanıtı olmuştur. ikincisi cumhurbaşkanımızın dünyadaki mazlumlara sahip çıkması başını dik tutması zalimlere karşı dik duruşunun karşı taraftaki etkisi onu yok etmesi noktasında ne kadar tehdit altında olduğunun bir göstergesidir. Üçüncüsü 31 Mart da yapılacak olan seçimlerde Türkiye’deki hemşerilerimizin eksikleriyle fazlasıyla cumhurbaşkanımıza ne kadar önemli bir destek verilmesi gerektiğinin bir göstergesidir. Ve biz bu ülkede ebediyen yaşamak istiyorsak birliğimizden beraberliğimizden vatanımızı korumada bayrağımızı korumada ve milletimizin geleceğinde ne kadar birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğinin bir göstergesidir.” Dedi.

 

Biz millet olarak bu topraklarda durmanın  kolay olmadığını biliyoruz diyen Mücahit Yanılmaz, Biz bu toprakları korumak ve kollamak için çok bedel ödedik dedi.

 

MUHALEFET UFKUNUN GENİŞLEMESİ LAZIM

 

Yanılmaz,” biz dostumuza  dostuz bizimle dost geçinmek isteyenlere dostuz ama bu ülke üzerinde emeli olanların geldiklerinde tabutlarla gideceklerini cumhurbaşkanımız net bir şekilde ortaya koydu. Öyle kimseye de eyvallah etmeyiz. Yani bu ülke yolgeçen hanı değil bilecekler ve bildiriyoruz elhamdülillah. Cumhurbaşkanımız bunu çok net ortaya koyuyor. Burada muhalefete çok önemli bir görev düşüyor. Muhalefet edebilir bir parti muhalefeti  edebilir. Ancak söz konusu vatanımız bayrağımız milletimiz devletimiz ise eğer muhalefet durur. Bayrağımızdan devletimizden  yana net tavır ortaya koymak gerekir ancak bu konuda da ne kadar basiretsiz davrandıklarını Sayın Kemal Kılıçdaroğlu nun Yeni Zelanda’da olan olayla ilgili bu İslam terörüdür açıklamasının bir göstergedir olarak görüyoruz. Ufuklarını genişletmeleri lazım. Bu vatan olmazsa iktidar olsa ne yazar olmasa ne yazar bunu görmeleri lazım. Onun için ben Cumhurbaşkanımızın duruşuna muhalefetin de destek vermesi gerektiğine inanıyorum. Bu ülkenin geleceğine destek vermesi gerektiğine inanıyorum. Beka problemi olduğunu bilerek destek olmaları gerektiğine inanıyorum. İç siyasetle ülkenin geleceğini birbirine karıştırmamak gerektiğine inanıyorum. iç siyasette yapabileceklerini anlasınlar ama vatan söz konusu olduğunda biz devletimiz hükümetimizin  Cumhurbaşkanımızın yanındayız diyebilmeleri gerektiğini diye düşünüyorum.” Dedi.

 

ERDOĞAN TÜRKİYE NİN DEĞİL İSLAM ALEMİNİN LİDERİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan nın bugün artık sadece Türkiye’deki ak partililerin lideri  değil, İslam âlemindeki ve bütün dünyadaki mazlumların lideri olarak ortaya çıkan bir liderdir diyen Yanılmaz, Yeni Zelanda’da olan olaylar ile ilgilide İslam âleminin sesiz kalması maalesef ne kadar edilgen olduğunun bir göstergesidir. Türkiye’nin ne kadar sesini gür ve tok çıkmasının cumhurbaşkanımızın iradesinin ortaya koyması net tavır alması da Türkiye’nin edilgen davranması değil Türkiye’nin etken bir güç olduğunun bir göstergesidir diye konuştu.

 

Yanılmaz, ”Biz artık başkaları tarafından idare dilen bir ülke değiliz biz yeri geldiği zaman ortaya tavrımızı çok net koyan sözünü çok net söyleyen fiili icraat geldiğinde Suriye girdiği gibi oradaki insanların huzuru için gidip orada operasyonla onları def eden bir ülke olduğumuz elhamdülillah ortaya koyduk. Cumhurbaşkanımız bugün artık sadece Türkiye’deki ak partililerin lideri  değil, İslam âlemindeki ve bütün dünyadaki mazlumların lideri olarak ortaya çıkan bir liderdir elhamdülillah. Bundan da gurur duyuyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Şerifoğulları Elazığspor'un antrenmanına çıktı
Başkan Şerifoğulları Elazığspor'un antrenmanına çıktı
TFF 3. Lig 2. Grup'ta düğüm bu hafta çözülebilir
TFF 3. Lig 2. Grup'ta düğüm bu hafta çözülebilir