“KARDEŞİ KARDEŞE DÜŞMAN EDEMEYECEKLER”

“KARDEŞİ KARDEŞE DÜŞMAN EDEMEYECEKLER”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Sanatçı Metin Akpınar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı "darbe" ve "ölümle" tehdit eden açıklamalarına sert tepki gösterdi.

26 Aralık 2018 - 16:53

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Sanatçı Metin Akpınar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı "darbe" ve "ölümle"  tehdit eden açıklamalarına sert tepki gösterdi. Yanılmaz;” sanatçı kimliklerinin altında kardeşi ,kardeşi düşman etmek gibi çabaları, ve bu vatanı  bölmek parçalamak isteyen kimliklerini gören vatandaş bunlara asla pirim vermeyecektir. Kardeşi kardeşe düşman edemeyecekler.”

 

Yarılmaz, bu tür insanları kınamak yetmez, Sanatçı kimliğine yakışmayan ağza alınmayacak sözlerle ülkemizin geleceğini etkileyecek sözler, sanatçı kimliği ile ülkenin değerlerini ve ülkenin değerlerine hücum eden Cumhurbaşkanına hücum eden bu kişilerin yaptıkları insanlıkla bağdaşmaz dedi.

 

SÖYLEMLER HALKIMIZI YARALAMIŞTIR

 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Söylemler sanatçı kimliği ile bağdaşmaz. İlk seçilmiş başkanı olarak halkın desteği ile seçilmiş vatan ve Millet sevdalısı Milletin adamı olarak sürekli gönüllerde yer etmiş Erdoğan hakkında haddini aşan sözler bizi yaralamıştır.

 

Sanatçı kimliğinin taşıdığı sorumluluğunu taşımadan üretememenin acziyetli var olma mücadelesini butür açıklamalarla sürdürebilmek doğru değildir. Bu açıklamalarla bunlar hukuki olarak cezalarını bulacaktır. Açıklamalar düşünce özgürlüğünün çok çok ötesindedir. Demokrasi kisvesi altında Millet iradesini hedef alan bu söylemler ve halkı sokağa çağırmak anarşiyi desteklemek anlamındadır. Vatandaş 15 Temmuz da bu ülkeyi yok etmeye çalışanlara pirim vermediyse bu şekilde açıklamaları yapanlar ada fırsat vermez. Bunlar vatandaşın nezdinde karşılık bulamazlar. Bunlar birincisi, hukuk açısından ikincisi bu sanatçı kimliklerinin altında kardeşi ,kardeşi düşman etmek gibi çabaları bölmek parçalamak isteyen kimliklerini gören vatandaş bunlara asla pirim vermeyecektir. Yaptıkları sanatı da sanat olarak kabul etmeyecektir.” Dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da Tarama Sonrası Teşhis Merkezi Teşkilatı Çalışma Toplantısı düzenlendi
Elazığ'da Tarama Sonrası Teşhis Merkezi Teşkilatı...
Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri
Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı...