"GÖZ BOYAMALAR ELAZIĞ'IN SORUNLARINI ÇÖZMEZ"

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, seçim ziyaretleri kapsamında Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Odası, Salıbaba Mahallesi minibüs durağı ve pazar esnafını ziyaret etti.

Arslan’ın ilk durağı Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Odası oldu. Haluk Arslan ve parti yönetimi burada Oda Başkanı Şevket Toraman tarafından karşılandı.

TORAMAN: “ARSLAN’IN ZİYARETİ BİZİ MUTLU ETMİŞTİR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Toraman, “Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Sayın Haluk Aslan ve Yönetim kurulundaki arkadaşlarla beraber odamızı ziyarette bulunmuşlar ve tabi ki odamıza ziyaretlerinden dolayı bizleri haddinden fazla mutlu etmişlerdir.” dedi.

ARSLAN: “ELAZIĞ’IN EN BÜYÜK PROBLEMİ ULAŞIM VE TRAFİK”

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaretinin önemine değinen Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, Elazığ’ın en önemli sorunlarından birinin ulaşım ve trafik olduğunu söyledi. Arslan, “Yaşadığımız şehirde ilk ziyaretlerimizden birisinin burası olması gerektiğine inandık.  Çünkü şehrin en büyük problemlerinden biri ulaşım problemi ve trafik problemleri… Bizim yapmamız gereken iş, şehrin planını yeniden ele alıp mutlaka ve mutlaka uzman görüşü ve katılımcı bir yöntemle bir ulaşım planlaması yapmak ve bunu kademeli olarak şehrin planına göre uyarlamak ve bu planı mastır planına göre şekillendirmek.” diye konuştu.

ARSLAN: “GÖZ BOYAMALAR ELAZIĞ’IN SORUNLARINI ÇÖZMEZ”

Arslan, belediye kaynaklarının ulaşım planlamasına ayrılması gerektiğine değinerek “Belediye kaynaklarını sadece kaldırım yapmak değil ulaşım planlamasına ayıracak bir anlayışa, bir zihniyete ihtiyacımız var. Amaçsız, plansız, öngörüsüz alt geçitler, katlı kavşaklar değil; gerekirse kamulaştırmalarla yeni güzergâhlar, insanların ulaşımının güvenli hale geleceği yeni yollar yapmak zorundayız. Uzaktan projelerle, süslü projelerle, simülasyonlarla, videolarla, aldatmacalarla, göz boyama ile Elazığ’ın sorununu çözülemez. Elazığ’ın sorunu; Elazığ’da yaşayan, Elazığ’ın sorunlarını yüreğinde hisseden ve yüreği sızlayan insanlar tarafından çözülebilir.” ifadelerini kullandı.

 

 

ARSLAN, ŞOFÖRLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaretinin ardından Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan’ın bir sonraki durağı Salıbaba Mahallesi minibüs durağı şoförleri oldu. Burada şoförlerle bir araya gelen Arslan, onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu.

“BELEDİYE’NİN YAPACAĞI ÇOK İŞ VAR”

Arslan’ın son durağı ise pazar esnafı oldu. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, pazar esnaflarıyla bir bir görüşerek onların sıkıntılarını dinledi.

Pazar ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Arslan, pazar esnafının sorunlarının rahatlıkla çözülebilecek sorunlar olduğunu belirtti. Arslan konuşmasına şöyle devam etti: “Pazarcılarımızın, şehirde yaşayan insanlarımızın sorunlarını birebir ve yüz yüze değerlendirme fırsatı buldum. Elazığ’ımız hizmete aç durumda. Belediye’nin yapacağı çok iş var. Gerçekten insanımızın istediği şeyler, aslında çok rahatlıkla yapılabilecek iyi bir organizasyonla çözülebilecek sorunlar. Bu sorunları çözmek için gayret sarf edeceğiz. Şurası Perşembe Pazarı, sabit bir pazar yeri… Pazarcılarımızın ihtiyaçlarını karşılayacakları bir lavaboları yok. Yani öyle düşünün şehrimiz bu halde.”

“DOĞRU VE ADİL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAZSANIZ, YAPACAĞINIZ HİÇBİR ŞEYİN ANLAMI YOK”

“Belediyenin bunu planlayıp insanların ihtiyaçlarına göre hizmetleri doğru ve adil bir şekilde yapması gerekir. Eğer siz bunu planlamazsanız ve bunun üzerinde çalışmazsanız diğer yapacağınız bir şeyin anlamı kalmayacak.  Herkes kendisinin derdine derman olacak ihtiyacı olan işleri, ihtiyacı olan projeleri, ihtiyacı olan çalışmayı yapacak insan arıyor. Uzman bir anlayış, öngörü arıyor. İnsana değer veren bir anlayış arıyor. Çevreye doğaya değer veren bir anlayış arıyor. Şehrin her kesimindeki bu umut yeşerecek ve artarak devam edecek diye düşünüyorum ve karara dönüşecek. 31 Mart’ta bu karar sandığa yansıyacak.” dedi.