“KİMSE BU İNSANLARI MUTSUZLUKLA BAŞ BAŞA BIRAKAMAZ”

Elazığ Belediye yerel seçimlerine az bir süre kala tüm partilerde hareketlilik devam ederken Saadet Partisi Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan’dan geldi.


“KİMSE BU İNSANLARI MUTSUZLUKLA BAŞ BAŞA BIRAKAMAZ”

Elazığ Belediye yerel seçimlerine az bir süre kala tüm partilerde hareketlilik devam ederken   Saadet Partisi Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan’dan geldi. Hilton otelinde yapmış olduğu basın açıklamasında çarpıcı konulara değinen Arslan “Biz kimsenin düşmanı değiliz. Biz, Elazığ’ın dostuyuz. Kimseyi indirmek, iktidar partisine karşı mücadele etmek ya da birilerini yıkma hesabı içerisinde değiliz” İfadelerini kullandı.

Elazığ’ın önemli bir seçime doğru gittiğini söyleyen ve gazetecilerin sizin ittifak stratejiniz ne olacak sorusuna “Türkiye genelinde Saadet partisi genel merkezi kanunlar ve mevzuat çerçevesinde bu yerel seçimlerde ittifakın söz konusu olmadığını ve Türkiye’nin her yerinde Saadet partisinin aday çıkaracağını ifade etmiştir. Burada seçimi alabilmek için siyasi partilerin manevralarını ittifak şeklinde yorumlamak bence doğru değil.” Şeklinde yorumladı. Elazığ ile ilgili menfaatlerini dile getiren Arslan “Yapması gereken yerleri bir lütufmuş gibi insanların gözüne soka soka yapılan hatta kötü yaptığını güzel gösteren anlayışa karşıyım. Bugün burada ifade ediyorum daha öncede ifade etmiştim hiç kimseyi aldatmayacağız kimseyi aldatmaya hakkımız yok yanlış yönlendiremeyeceğiz kıt birikimlerinizle kıt ufkunuzla Elazığ’ın yönünü değiştirmeye kimsenin hakkı yok olması gereken olacak” dedi.

BEN UMUDUN VE VİCDANIN ADAYIYIM

Elazığ’ın hem psikolojik hem ekonomik açıdan kötü umutlar içerisinde olduğunu bir beş yıllık yönetimin sonucunda bu seçime gelindiğini artık içerisinde bulunan bu kötü durumun kelimelerle ifade edilesine gerek olmadığını söyleyen Arslan, umudun ve vicdanın adayı olduğunu söyledi.

İNSANLAR ARTIK BAZI ŞEYLERİN DEĞİŞEBİLECEĞİNE İNANIYOR

Elazığ’ın geçen seçimlerde bir umut doğurduğunu ve muhalefet ışığı yaktığını belirten Arslan, “İnsanlar artık bazı şeylerin değişeceğine inanıyorlar. Ekonomi ortada şehrin yeni imar planı ve yapılan inşaatlar ortada geçen seçimde yapılacak imar planının Elazığ’ın kaderi olduğunu da ifade etmiştik bu imar planı Elazığ için çok önemli demiştim işte çok önemli imar planı yapıldı ve toplum bu noktada memnun mu? İnsanlar mutlu mu? Bu imar planı Elazığ’ın geleceği için bir umut vadediyor mu?  Siz inanıyor musunuz Elazığ’ın yatırımcısı inanıyor mu? Ticaretini çevire biliyor mu? Yolda yürüyen insanımız Esnafımız memnun mu? Gerek merkezi idarenin yönetiminden gerek belediyenin yönetim anlayışından mutlu mu? Mutlu değil, kimse bu insanları  mutsuzlukla baş başa bırakamaz. Biz o umudun adayıyız. Yani o umudun doğduğun yerde biz varız. O umut sadece kişiyle şahısla olmayacak. O umut Elazığ’da ki her bireyle tek olacak. Yani bugün Elazığ da yaşayan her ferdin vereceği kararla bu olacak. Ben bu kararlılığın şuanda Elazığ da olduğunu düşünüyorum” Şeklinde Konuştu.