AĞAR: “SPORA, GENÇLİĞE FAYDALI ÇALIŞMALARDA BULUNACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın destekleri ve ELFED’in organizasyonu ile Elazığ'da “Yarının Sultanları” sosyal sorumluluk projesi düzenlendi.


AĞAR: “SPORA, GENÇLİĞE FAYDALI ÇALIŞMALARDA BULUNACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın destekleri ve ELFED’in organizasyonu ile Elazığ'da “Yarının Sultanları” sosyal sorumluluk projesi düzenlendi. Programda A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti ve A Milli Voleybol Takımı sporcuları Melis Gürkaynak ve Bahar Toksoy Guidetti genç sporculara eğitim verdi. Etkinlikte konuşan Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “İmkanlar el verdikçe arkadaşlarımızı Elazığ’a getirmeye devam edeceğiz. Spora, gençliğe faydalı etkinliklerde bulunmakta hepberaber mutlu olacağız.” dedi.

AĞAR: “SPORA, GENÇLİĞE FAYDALI ÇALIŞMALARDA BULUNACAĞIZ”

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın destekleriyle, Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) tarafından organize edilen “Yarının Sultanları” sosyal sorumluluk projesi kapsamında A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, A Milli Voleybol Takımı sporcuları Bahar Toksoy Guidetti ve Melis Gürkaynak ve ELFED Başkanı Faik İçmeli Elazığ’a geldi.

Havayoluyla Elazığ’a gelen A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti ve A Milli Voleybol Takımı sporcuları Milasa ve Bahar’ı AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar karşıladı.

Başantrenör Giovanni Guidetti ve sporcular, Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’la birlikte Harput’ta kahvaltıda biraraya geldi. Kahvaltıya Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, AK parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut da katıldı. Heyet daha sonra Harput’un tarihi ve turistik yerini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Başantrenörü Giovanni Guidetti ve A Milli Voleybol Takımı sporcuları Bahar Toksoy Guidetti ve Bahar Toksoy Guidetti daha sonra Elazığ Yakup Spor Kılıç Spor Salonuna gelerek öğrencilerle buluştu.

Öğrencilerin büyük coşkusuyla karşılanan Guidetti ve sporcular, kız sporculardan oluşan voleybol takımlarına eğitim verdi. Eğitimin ardından takımlar maç yaptı.

Sporcuların antrenmanına Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar da eşlik etti.

Yarının Sultanları” sosyal sorumluluk projesi kapsamında açıklamalarda bulunan ELFED Başkanı Faik İçmeli, “Biz sosyal sorumluluk projesi kapsamında Elazığ’da özellikle bayan kardeşlerimiz kızlarımız voleybola karşı bir zaafları var. Dolayısıyla bunlar biraz motive olsunlar. Filelin sultanları olarak geçiyor. Voleybol takımı. Geleceğin sultanları olması adına bu tecrübe transferi seklinde bir çalışma olması adına milli hocamızı, milli sporcularımı Elazığ’a davet ettik. Bu amaçla buradayız. Ben işte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar ise yaptığı açıklamada, “ELFED benim kuruşundan beri yer aldığım bir sivil toplum kuruluşu. Çok önemli bir sivil toplum kuruluşu. Özellikle il dışında olan Elazığlı hemşehrilerimizi organizasyonlarda birleştirmek için kurulmuş olan ve sayın Faik içmeli başkanlığında, kurulduğu günden bugüne kadar çeşitli organizasyonlarda birliktelik sağladık. Bundan 1,5 sene önce burada 500 tane bisikleti genç arkadaşlarımıza hediye etmiştik. Bugün de Sayın Giovanni ve iki milli voleybolcumuzla beraber buradaki genç sporcularımızla birlikte oldular. Gün geldikçe, imkanlar el verdikçe arkadaşlarımızı Elazığ’a getirmeye devam edeceğiz. Spora, gençliğe faydalı etkinliklerde bulunmakta hepberaber mutlu olacağız.” dedi.