“Erdoğan’ a yük olan değil, yükünü alan fert olmalıyız”

“Erdoğan’ a yük olan değil, yükünü alan fert olmalıyız”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan nın zalimlerin mazlumları ezmeye kalktığı bir dönemde varını yokunu ortaya koyarak bütün Dünya mazlumlarına liderlik yaptığını söyledi.

12 Eylül 2018 - 13:21

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan nın zalimlerin mazlumları ezmeye kalktığı bir dönemde varını yokunu ortaya koyarak bütün Dünya mazlumlarına liderlik yaptığını söyledi.

 

Yanılmaz,” ülke, ülke gezip mücadele veren bir liderle dava arkadaşı olmak ve o liderin yaptığı çalışmalara yerel bazda buradan destek vermek onur ve gururdur dedi. Yanılmaz,” Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan eğer takdir eder vatandaşlarımızda oy verirse 2019 seçimlerinde Ak partiyi temsilen aday olmak ve Elazığ ‘a bir dönem daha hizmet etmek, istiyorum. Evet aday adayıyız takdir edilirsek, devam diyoruz.” Dedi.

 

Ak Parti’nin 2023 hedeflerini ortaya koyduğunu söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Hedefleri gerçekleştirecek ekibin merkezi hükümetteki seçimleri 24 Haziran da yapıldı. Şimdi 2023 hedeflerini gerçekleştirecek yerel yöneticileri 2019 da seçeceğiz şeklinde konuştu.

Elazığ ‘a 2014 den sonra büyük hizmetler yaptıklarına dikkat çeken Yanılmaz, Özellikle seçim döneminde vermiş olduğumuz taahhütlerin hepsini yerine getirdik ve özerine birçok şeyi koyduk. Dışarıdan gelenler bu değişimi bu değişimi çok daha net olarak görebiliyorlar. Hem çevreci, hem sosyal hizmetler, hem ulaşım hizmetleri Türkiye de ses getirdi şeklinde konuştu.

 

HEDEFİMİZ ELAZIĞ’I YAŞANABİLİR İLK ON ARASINA YERLEŞTİRMEK

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz,”4 yıllık süre içinde sosyal alan oluşturmada Türkiye birincisiyiz. 4 Yıllık süre içinde kişi başına dökülen asfalt miktarında Türkiye birincisiyiz. Elazığ ‘da asfalt kilitli parke yapılmayan hiçbir yer kalmadı. Kadim kentimiz Harput’a yaptığımız hizmetler 4 yıllık sürenin Elazığ için dolu, dolu geçtiğini gösteriyor. Harput’un UNESCO Dünya mirası geçici listesine alınmasını temin ettik. Bütün bu yapılanların devamı var. Harput’u UNESCO Dünya geçici miras listesine aldırdık ama, kalıcı listede olmak için çalışmalar yapılması gerekir. Harput daki restorasyon çalışmaları sokak çalışmaları Harput’u bir yaşam merkezi haline getireceğimiz çalışmalar var. 2014 de görev geldiğimizde Elazığ yaşanabilir şehirlerarasında 49. Sırada iken bugün 2018 yıllında 14. Sıraya yükseldi ve 30 il bizim gerimizde kaldı. Bu bizi yetmiyor o zaman önümüze bir hedef daha koyuyoruz 2023 yıllı nda Elazığ yaşanabilir şehirlerarasında ilk on il arasına alalım. Bunun mücadelesi veriyoruz.” Dedi.

 

ELAZIĞ ‘I BİR ADIM DAHA İLERİ GÖTÜRMEK İÇİN YENİDEN ADAYIM

Göreve geldiği 2014 den itibaren çok iyi çalışmalar yaptıklarına işaret eden Yanılmaz,” Bu çalışmaların devamının gelmesi lazım. Şehrin bir adım daha ileri gitmesi lazım. Bunun için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan eğer takdir eder vatandaşlarımızda oy verirse 2019 seçimlerinde Ak partiyi temsilen aday olmak ve Elazığ ‘a bir dönem daha hizmet etmek, bir adım daha ileri götürmek zenginleştirmek ister ve arzu ederim. Evet aday adayıyız takdir edilirsek, devam diyoruz.” Diye konuştu.

 

ERDOĞAN’I ARTIK DÜNYA BENİMSİYOR

Yerel seçimlerde bazı büyük şehirlerde ittifakın olacağına inandığını söyleyen Yanılmaz, İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve benzeri illerde Cumhur ittifakının devam edeceği kanaatindeyim diye konuştu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,” Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu yönetim iradesi yönetimde ki cesareti Dünyaya karşı vakur duruşu, dik duruşu mazlumların elinden tutan tavrı Dünyada benimseniyor.  24 Haziran da Cumhur ittifakı ile biz Milli birlik ve beraberlik anlayışını ortaya koyduk ülkemizde vatanseverler tavırlarını çok net ortaya koydularsa, aynı tavrın Devletimizi vatanımızı Bayrağımızı ezanımızı bu ülkeden ebediyen sürmesini isteyenlerin birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğine inanıyorum. Bunun illere yansıması ne olur belli değil ama, ülkemizde şu an birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Bu bizim gücümüzü artıracaktır. Zalimlerin baskısı bitmiş değil. Savaşlardan para kazananlar var. Biz Cumhurbaşkanımızın iradesi Milletimizin birlik ve beraberliği ile koruyor ve kolluyoruz. 15 Temmuz da ki hainler başarılı olsaydı. Türkiye nin durumu Suriye den farklı olmazdı. Bu hassasiyeti göstermemiz ve görmemiz lazım.” Dedi.

 

DİNAMİK KADROLARLA ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEME HAZIRIZ

Elazığ ‘a çok iyi hizmetler verildiğini söyleyen Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,”2014 den 24 Haziran seçimlerine kadar 6 seçim geçirdik ve 15 Temmuz gibi hain bir darbe ile karşı karşıya kaldık. Bu kadar seçim telaşını rağmen biz Elâzığ ‘da çok iyi projelere imza attık. 2019 de yaptıklarımızın kat kat fazlasını yapacağımızı da inanıyoruz. Bu çerçevede hem bilgi ve birikimimiz oluştu hem tecrübemiz ve alt yapımız oluştu. Şimdi bu bilgi birikim ve alt yapıyla yeri geldiği zaman dinamik kadrolarla birlikte önümüzdeki döneme inşallah hazırlanmış olacağız.” dedi.

 

TASARUF YAPARKEN HİZMETLERDE ASLA DÜŞÜŞ OLMAYACAK

Tasarruf tedbirleri konusunda ilk önce kendi makam aracından başlayarak alt segment de bir araç alarak, çalışmalara başladıklarını söyleyen Yanılmaz, Tasarruf tedbirlerini kendi içimizde yaparken hizmet noktasında asla bir düşüş olmayacaktır. Vatandaşa hizmet kalitesini artıracağız hizmeti yaparken tasarrufa gideceğiz. Hizmette tasarruf değil, hizmeti yaparken atılan adımlardan tasarruf yapmış olacağız diye konuştu.

 

Yanılmaz,”52 Belediye otobüsünü hizmete aldık. Niçin alıyoruz Hemşerilerimizin yaşam kaliteli artsın diye.  Hem kaliteli, hem donanımlı, klimalı engellilerin işini kolaylaştıracak otobüslerle Elazığ tanışmış olacak.  Hem ELBÜS ler le hem de yeni alınan otobüslerle bir devrim yaşatacağız. İnsanların yaşam kalitesini artıracağız.” diye konuştu.

 

ERDOĞAN’ NIN DAVA ARKADAŞI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan nın yol arkadaşı, dava arkadaşı olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,  Dünya da zalimlerin ezmeye kalktığı bir dönemde varını yokunu ortaya koyarak bütün Dünya mazlumlarına liderlik yaparak onların yaşamlarını kolaylaştırmak için ülke, ülke gezip bunun mücadelesini yapan bir liderle olmak, ve o liderin yaptığı çalışmalara yerel bazda buradan destek vermek onur ve gurur vericidir diye konuştu.

 

LİDERİMİZE YÜK OLAN DEĞİL YÜKÜNÜ ALAN BİR FERT OLMAK İSTERİZ

Yanılmaz,” İnşallah liderimize yük olan değil onun yükünü alabildiğimiz kadar alma mücadelesi veren bir fert olmanın gayreti içindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın Yerel yönetimlerde gönül Belediyeciliğine geçtik dediği şey çok önemli. Fizikken vatandaşın kalbinde yer etmemişseniz bir anlam ifade etmiyor. Gönül belediyeciliği yeri geldiğinde evinden dışarı adım atamamış yatalak hastayı bir belediye başkanı olarak evinde ziyaret etmektir. Engelli bir kardeşimizi evinde ziyaret etmektir. Onun derdini dert edinmektir. Bu dert benim derdimdir diyebilmektir. Biz Elazığ ‘da bunun örneklerini ortaya koyuyoruz. 2015 den itibaren başlatılan “Hayır Çarşısı”  esasen gönül belediyeciliğinin bir uzantısıdır. Kim çocuğuma bu akşam ekmek bulamadım diyorsa bunun sorumlusu biziz. Hayır, çarşısında geçim sıkıntısı çeken kim varsa oradan faydalanma imkânı var. Bizim yaptığımız gönül belediyeciliğinden etkilenen bir vatandaşımız Duasında Cumhurbaşkanımızı anıyorsa bu bize çok mutluluk verir. Bu çerçevede Cumhurbaşkanımızla birlikte anılmak onun ekibinin içinde olmak yılların vermiş olduğu birikimleri cumhurbaşkanımızın talimatları çerçevesinde Elazığ ‘a yansıtmak gurur verici bir şeydir. “ ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu
Elazığ'da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan...
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı