ELAZIĞ ÖZELLİKLİ BİR ŞEHİR

ELAZIĞ ÖZELLİKLİ BİR ŞEHİR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Belediye olarak her Yıl Uluslararası EMİTT fuarına katılıp şehrin tanıtımı için çaba gösterdiklerini belirterek,” Elazığ 12 Ay doğa ve inanç Turizmine müsait olan bir şehir, özellikli bir şehir kadim bir şehir.

30 Ocak 2019 - 16:38 - Güncelleme: 30 Ocak 2019 - 17:05

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Belediye olarak her Yıl Uluslararası EMİTT fuarına katılıp şehrin tanıtımı için çaba gösterdiklerini belirterek,” Elazığ 12 Ay doğa ve inanç Turizmine müsait olan bir şehir, özellikli bir şehirkadim bir şehir. Bu özelliklerin Türkiye ye e Dünya ya tanıtılması lazım. “ dedi.

 

EMİTT fuarı’ nın Elazığ ‘ı tanıtmak Elazığ ‘ın güzelliklerini özelliklerini yöresellerini tüm Türkiye ye tanıtmak için önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Biz her yıl Belediye olarak EMİTT fuarına katılıyoruz ve şehrimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz dedi.

Yanılmaz,” EİMTT’ de Elazığ ‘ın yöresel ürünleriyle birlikte imkânlarını anlatıyoruz bu açıdan Elazığ ülkemizin bu açıdan önemli şehirlerinden birisi. Üç tarafa göllerle çevrili yarım ada olan tek şehir. Türkiye de en fazla Alabalığın üretildiği yıllık 85 Bin ton üzüm ve 6 bin ton Kayısı nın üretildiği bir şehir. 12 Ay doğa ve inanç Turizmine müsait olan bir şehir, özellikli bir şehir kadim bir şehir. Bu özelliklerin Türkiye ye e Dünya ya tanıtılması lazım. Bu açıdan Elâzığ Belediyesi olarak 5 yıldır hem ulusal hem uluslararası birçok fuarlara birçok organizasyonlara katıldık ilimizi tanıttık ve tanıtmaya devam ediyoruz. 31 Ocak ‘da başlayacak olan EİMTT fuarına Elazığ Belediyesi olarak çok iyi hazırlandık ekibimiz orada bende fırsat bulursam katılacağım.”dedi.

EMİTT EN ÖNEMLİ TANITIM ARACIDIR

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz,” EMİTT fuarında Elâzığ’ımızın 2019 ve 2023 hedeflerine ulaşmak için orada tanıtımını yapacağız ziyaretçileri Elazığ ‘a davet edeceğiz. Bu çerçevede asıl amacımız Elazığ ‘a yatırımın artmasıdır. Yatırımcıların gelmesidir. Hem istihdam hem üretim alanında Elazığ ın gelişmesidir.

İnşallah Elazığ yaşanabilir şehir arasında en iyi yerde olacaktır. 5 Yıllık yatırımlarla Elazığ yaşanabilir şehirler arasında 49. Sıradan 19b.Sıraya yükseldi. Şimdi hedefimiz 2023 yıllı nda ilk on arasına Elazığ ‘ı alabilmektir ve beş yıllık süre içinde % 18 büyüme hızı yakaladık. EMİTT bu anlamda önemli tanıtımlardan biri.” Dedi.

 

..

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan zanlı yakalandı
Elazığ'da 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan zanlı...
Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek
Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar...