“ ELAZIĞ’I SAĞLIK KAMPÜSÜ HALİNE GETİRDİK”

“ ELAZIĞ’I SAĞLIK KAMPÜSÜ HALİNE GETİRDİK”

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Fethi Sekin Şehir Hastanesi ile Elazığ’ı sağlık kampüsü haline getirdiklerini belirterek, “Hastanemiz ilerleyen dönemde Türkiye’ye örnek olacak” dedi.

08 Ocak 2019 - 15:35

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık,  Fethi Sekin Şehir Hastanesi ile Elazığ’ı sağlık kampüsü haline getirdiklerini belirterek, “Hastanemiz ilerleyen dönemde Türkiye’ye örnek olacak” dedi.

Milletvekili Balık,  İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Cahit Polat ve beraberindeki heyetle birlikte Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi  Doç.Dr.Savaş Öztürk’ü ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle hayırlı olsun dileklerini iletip, hastanenin  birim ve kliniklerini gezdi.

Hastane ziyaretinde yatarak tedavi gören hastalarla tek tek sohbet eden, “Size iyi bakıyorlar mı” diyen, bir istekleri olup olmadığını soran Milletvekili Sermin Balık, aldığı memnuniyet cevaplarından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yeni bir hastane olmasına rağmen hasta memnuniyetinin azami düzeyde olduğunu ifade eden Sermin Balık, ziyareti tamamladıktan sonra, hizmetlerinden dolayı başta İl Sağlık Müdürü ve Başhekim olmak üzere tüm ekibe teşekkür etti.

Milletvekili Sermin Balık,  klinik ziyaretinde hastalarla birebir görüşerek servis personeli ve Başhekim Doç. Dr. Öztürk’ten bilgiler aldı. Servis personelinin tüm hastaları ismiyle tanıdığına, kendi anne ve babaları, kardeşleri gibi benimsediğine dikkat çeken Ak Parti Milletvekili Sermin Balık, klinik personeline ve Başhekim Öztürk’e, hastalara karşı bu yaklaşımlarının hastaların personel tarafından benimsendiği anlamına geldiğini belirterek, ilgilerinden dolayı için teşekkür etti.

Daha sonra başhekimlik makamına geçen Milletvekili Balık,  burada hastanede sunulan hizmetler hakkında gazetecilere açıklama yaptı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, hükümetleri döneminde Elazığ’ı sağlık kampüsü haline getirdiklerini belirterek, Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin hizmetiyle Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Hasta memnuniyetinin önemine değine Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, şöyle konuştu

“Elazığ’ı sağlık kampüsü haline getireceğiz, sağlık ili haline getireceğiz dedik. Biz bu işi hükümet olarak yatırımımızı yaptık. Ama içini doldurmak, içindeki başarıyı sağlamak tabi ki siz doktorlarımızın ve yöneticilerimizin göreviydi. Bugün hastalarımızdaki memnuniyeti görünce de açıkçası doğru bir iş yaptığımızı artık gerçekten yüreğim rahat, mutmain bir şekilde gidiyorum. Tabi ki hastane yeni bir hastane olduğundan tam anlamıyla oturması için bir sürece ihtiyacımız var. Ama ben bugün gördüm ki bu zaman hastalara hiç yansımamış. Hemşerilerimiz, doktorlarımız, hasta bakıcılarımız, hastanenin her personel elinden gelen azami gayreti sarf ediyor. Elbette ki eksiklerimiz vardır. Ama biz bu süreçte de Başhekim Yardımcılarımız atandıktan sonra da doktor kadrolarımızı tamamladıktan, doktor eksiklerimizi de bitirdikten sonra inşallah Türkiye’de örnek olacak hastanelerden biri olacağını düşünüyorum. “

 Başhekim Doç. Dr. Savaş Öztürk ise Milletvekili Balık’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek destekleri için teşekkürlerini iletti.  Doç. Dr. Öztürk, “Sağ olsun sayın milletvekilimiz her zaman yanımızda oldu, desteğini esirgemedi. Kendisini hastanemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Şerifoğulları Elazığspor'un antrenmanına çıktı
Başkan Şerifoğulları Elazığspor'un antrenmanına çıktı
TFF 3. Lig 2. Grup'ta düğüm bu hafta çözülebilir
TFF 3. Lig 2. Grup'ta düğüm bu hafta çözülebilir