“CUMHURBAŞKANIMIZIN ELİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN OYLARIMIZ AK...

“CUMHURBAŞKANIMIZIN ELİNİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN OYLARIMIZ AK PARTİ’YE”

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 15 Temmuz’un şanlı ruhunu nesiller boyu devam ettirmek ve bu konuda sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti.

21 Ocak 2019 - 16:04

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 15 Temmuz’un şanlı ruhunu nesiller boyu devam ettirmek ve bu konuda sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmak üzere 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Yanılmaz’ı MİDDER İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda belediye meclis üyesi Hasan Üstündağ ve dernek üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan Üstündağ, Başkan Yanılmaz’ın derneğin kuruluş aşamasından itibaren bütün imkânları sağladığını ve dernek olarak kendilerine çok teşekkür ettiklerini ifade etti.

“DAVAMIZIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ”

Sözlerine 15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin bir takım açıklamalar yaparak başlayan ve olay günü yaşananları hatırlatarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve halkımızın gösterdiği destansı mücadeleye övgü yağdıran Başkan Yanılmaz, her ne şartta olursa olsun sonuna kadar inanç ve davalarının arkasında duracaklarını kaydetti. Yanılmaz konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:

“Biz Mazlum’dan yana zalimin karşısındayız. Vatanımızdan yana vatan düşmanlarının karşısındayız. Karşısında olduğumuz insanların kimliğine ve gücüne bakmayız. Zalim ve hain ne kadar güçlü olursa olsun bu vatanı bölmek parçalamak isteyenler bütün güçlerin üzerinde bir güç olan Allah'ın gücüne inandığımızı bilsinler.

15 Temmuz 2016 yılında yapılan hain kalkışma ve bu ülkeyi bölüp parçalamaya niyetlenmiş olanlar yapmış oldukları bu eylemin yenilir yutulur bir durum olmadığının farkında olduğumuzu bilsinler. Bu millet 80 milyon olarak Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sokaklara, meydanlara, havaalanlarına çıktılar ve bu ülkeyi bölmek isteyenlere karşı, askeri darbelere, silahlara karşı sivil iradeyi hâkim kıldılar. İnsanlar kendi iradeleriyle tekrar kendi yönetimlerini, huzurlarını tahsis ettiler. Cumhurbaşkanımıza vatandaşların güveni sonsuzdur. Ölümü göze alamayan milletin adamı olamaz. Sonuçta insanları sokağa çağırdığında bir halaya bir düğüne çağırmıyor silahların gölgesine çağırıyor. Kendisi risk alamayan insanlar başkalarını riske süremezler. Bu açıdan Sayın Cumhurbaşkanımız biz kefenlerimizi giyerek bu yola çıktık derken o riski aldı ve ne kadar samimi olduğunu da ortaya koydu. Bu açıdan Cumhurbaşkanımızı o gün olduğu gibi bundan sonrada yalnız bırakmayacağız. AK Parti’ye vereceğimiz her oy Cumhurbaşkanımızın elini daha çok güçlendirecek. Bu bilinçle hareket etmeliyiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da okul önü denetimleri sürüyor
Elazığ'da okul önü denetimleri sürüyor
Elazığ'da zincirleme kaza: 3 araçta maddi hasar oluştu
Elazığ'da zincirleme kaza: 3 araçta maddi hasar oluştu