“CUMHUR İTTİFAKINA SONUNA KADAR BAĞLIYIZ”

“CUMHUR İTTİFAKINA SONUNA KADAR BAĞLIYIZ”

MHP Elazığ il Başkanı Semih Işıkver, İlk kez oyunu kullanacaklara seslendi. Işıkver,”MHP devletin milletin teminatıdır. Milletin selameti devletin bekası açısından MHP’ye şans versinler ve MHP nin yanında olsunlar buradan başlayarak doğunun bütününü kırmızı beyaza boyamak Allah’ın izni ile 3 hilal asma vizyonunu ortaya koymak istiyoruz.” Dedi.

06 Mart 2019 - 16:54 - Güncelleme: 06 Mart 2019 - 17:02

MHP Elazığ il Başkanı Semih Işıkver, İlk kez oyunu kullanacaklara seslendi. Işıkver,”MHP devletin milletin teminatıdır. Milletin selameti devletin bekası açısından MHP’ye şans versinler ve MHP nin yanında olsunlar buradan başlayarak doğunun bütününü kırmızı  beyaza boyamak Allah’ın izni ile 3 hilal asma vizyonunu ortaya koymak istiyoruz.” Dedi.

Işıkver,”MHP Elazığ il Başkanı Semih Işıkver,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nın Elazığ gezisine katılacağına işaret ederek, Biz kime çalıştık kime oy verdik bu da çok net bellidir. Kendi cumhurbaşkanı adayımız geliyor dolaysıyla karşılamaya gideceğiz diye konuştu.

ŞEHRİ YÖNETMEYİ BEKLİYORUZ

MHP il Başkanı Işıkver,”il ve ilçe teşkilatları öncelikle seçimin görünmeyen yüzüne hazırlanıyoruz. Sandık görevlilerin eğitimi, müşahitlerin hazırlanması, seçim günü kontrol ve hâkimiyetin sağlanması noktasında hiçbir eksik bırakmayacak şekilde organize oluyoruz aynı zamanda kadın kollarımız sahada ayrı çalışmalar yapıyor ev ev geziyorlar. İl teşkilatımız adayımıza hep eşlik ediyor. Bunların dışında teşkilat yapısını zinde tutmak amacıyla, her gün toplantılar yapılıyor. Seçime hazırız! Seçime projelerimiz hazır. Şehri yönetmeyi bekliyoruz. “ dedi.

ANKETLERE KİMSE İNANMASIN

Son dönemlerde algı operasyonlarına kimsenin inanmaması gerektiğine dikkat çeken Işıkver,” Uydurma, adı duyulmamış bazı anket firmalarını peydahladılar MHP yok gibi Bilal Çoban yok gibi tercih değiştirme algı operasyonu yapılıyor.  Sahada çok farklı görüntü var. Kesinlikle zafere inanıyoruz, vatandaş MHP istiyor. Hem alay profili itibari ile hem teşkilatın çalışmaları itibari ile vatandaşın gözünde çok ciddi bir yerimiz var. Sahada dokunduğumuz her grup MHP’yi tercih edeceğini söylüyor. Ciddi şekilde kendimize inanıyoruz, kesinlikle algı operasyonu yapmıyoruz. Vatandaşı kandırarak algı operasyonu yapabiliriz ama bunu etik ve düzgün bulmuyoruz ahlaki ve vicdani bulmuyoruz.

Şu ana kadar devam eden iktirsarlı  bir başarı var. Başkan değişiyor fakat başarısızlık değişmiyor. Vatandaş bu başarısızlıktan sıkıldı. İmar adı altında yapılanlar vatandaşın canını sıkıyor. Sivil toplum örgütlerinin yaptığı yardımlar vatandaşın cebinden çıkıyor ve vatandaş bu durumdan oldukça rahatsız oluyor. Her seçim gelen adayları görüyoruz. Son 3-4 aday kazanmadan önce söylediği ifadeler ortadadır. Memleketin 1 kuruşunu yedirmeyeceğiz, yetimin garibin hakkını yedirmeyeceğiz mazlumu ezdirmeyeceğiz diye yola çıkıyorlar. Bunlar, akabinde ne söylüyorlarsa tam tersi çıkıyor. Vatandaş 1 defa bundan sıkıldı. Vatandaş bu başarısızlığı tam tersine çevirmek istiyor. Bu anlamda da bir aksiyon gösterecektir. TUİK ‘in yaptığı Türkiye’nin en mutsuz şehirleri arasında Elâzığ’ın ilk 20 de olması bunun en önemli göstergesidir. Elazığ yeniden Ak parti belediyesi istemiyor.” Dedi.

CUMHUR İTTİFAKINA SONUNA KADAR BAĞLIYIZ

MHP İl Başkanı Semih Işıkver,”Aday profillerini yan yana koyduğumuzda Bilal Çoban 5 adım öndedir. Zannetmiyorum ki diğer adaylar da bunu inkâr etsin. Bu iş, 3 ay gezerek olmaz bizde burada çalışıyoruz 3 ayda 4 ayda şehrin sadece bazı bölgelerini tarayabiliriz. Bilal Çoban Yaklaşık 8-9 yıldır. Her Evde Bilal Çobanın Numarasının kayıtlı olduğu bir gerçek vatandaş kendine çok yakın görüyor. Dolaysıyla bu da çok büyük avantajdır. Cumhur ittifakına sonuna kadar bağlıyız  biz burada siyası kazanım elde etmek amacıyla şunu yaptı bunu yaptı şeklinde bir tavırda sergilemiyoruz veya bulunmuyoruz yoksa konuşulacak çok şey de var. Artık 20 yıl önce ki devir yok, 20 yıl önce ki Elâzığ’da yok. Elazığ seçmeni, en az benim kadar bilinçlidir, benim kadar yapılan yanlışların farkındadır.” Dedi.

ERDOĞAN’NI KARŞILAMAYA TABİ Kİ GİDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan nın Elazığ gezesine katılacaklarını söyleyen Işıkver, Çünkü biz cumhur ittifakının bir kanadı olan MHP’nin il başkan adayıyız. Biz kime çalıştık kime oy verdik bu da çok net bellidir. Kendi cumhurbaşkanı adayımız geliyor dolaysıyla karşılamaya gideceğiz dedi.

MHP ÜLKENİN TEMİNATIDIR

Işıkver,” Sayın genel başkanımızın her sözüne imzamızı atarız. Ne söylediyse bizim namusumuzdur, ne vaat ettiyse bizim namusumuzdur. Aklımızın algılamayacağı birçok konuda genel başkanımızın ne kadar doğru olduğu tarihi kayıtlar altındadır.  Türkiye karşıtı güçlerin, terör örgütlerinin uzantılarının siyasal uzantılarının ifadeleri çok nettir. Burada Ankara’yı İzmir’i düşürüp yeni rejim tartışmasına düşürmek istiyorlar. Hedef bu PKK’nın da hedefi bu HDP’ nin de hedefi bu Türkiye karşıtı tüm güçlerin hedefi bu. Merkezi İstanbul’a Ankara’ya almışlar, buraları düşürür rejimi sorgulatırız diye tavırları var. Dolaysıyla bu beka seçimidir. Elâzığ üzerinde bunun böyle bir durumu var Elâzığ ve Elâzığ’ın doğusunda yaşayan 10 milyon insanın kaderinin tayini açısından özelikle biz, genel merkeze bir rapor sunmuştuk. Elazığ alınırsa 15 yıl içerisinde Elazığ’dan Iğdır’a MHP belediyeleri olacak. “Diye konuştu.

Işıkver,”İlk oyunu kullanacak kardeşlerime sesleniyorum. MHP devletin milletin teminatıdır. Milletin selameti devletin bekası açısından MHP’ye şans versinler Ve MHP yanında olsunlar buradan başlayarak doğunun bütününü kırmızı  beyaza boyamak Allah’ın izni ile 3 hilal asma vizyonunu ortaya koymak istiyoruz. Kardeşlerimiz sahip çıksınlar bizim diğer partilerden farkımız sınırlı kalmamızdır. “dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ takımlarına, B Klasman hakemleri
Elazığ takımlarına, B Klasman hakemleri
Elazığ'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Elazığ'da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı