ÇOBAN: İNSANLARIN SANDIĞA GİTMEYECEĞİNİ TAHMİN EDEMEDİM

ÇOBAN: İNSANLARIN SANDIĞA GİTMEYECEĞİNİ TAHMİN EDEMEDİM

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, açıklanan seçim sonuçlarının ardından yaptığı değerlendirmede, “Biz elimizden geleni yaptık şehrimiz için hayırlısı olsun” dedi.

01 Nisan 2019 - 12:46

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, açıklanan seçim sonuçlarının ardından yaptığı değerlendirmede, “Biz elimizden geleni yaptık şehrimiz için hayırlısı olsun” dedi.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, açıklanan seçim sonuçlarının ardından değerlendirmelerde bulundu.

 ÇOBAN: ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “Şehrimiz için hayırlı olsun diyelim. Hakikatten elimizden geleni yaptık. Çok uzun bir süreçti. Bizim için 9 yıl, belki Türkiye’de siyasal hayat içerisinde sadece adaylık mücadelesi verilen süre bakımından 9 yıl çok uzun bir süre. Bunu dolu dolu geçirdiğimize ve sadece Elazığ menfaatleri üzerine kurgulandığımıza, şehrin problemlerine çözümler üreterek yeni bir siyasal kimlik kazandırma açısından önemli buluyorum. Elimizden geleni yaptık. Kendimizi ifade etmeye çalıştık”diye kaydetti.

ÇOBAN: BİR KEREDE SÖKÜP ATMAK KOLAY OLMAYACAKTI

Başkan Adayı Çoban, “Vatandaşımızın karşısına çıktık. Eksiklikler tespit etmiştik. Bunu vatandaştan almıştık aslında. İşsizliği vatandaştan almıştık. Bunu vatandaş bize söyledi. Veriler bir tarafa ama her evde üniversite mezunu çocuklar, lise mezunu olup ta güvenlikçi, temizlikçi olamayan gençlerimizden bahsederek bir gelecek kurgulamaya çalıştık. Yeni belediyecilik anlayışını olgulamaya, onla ilgili kooperatifçilik sürecini anlatmaya, 1 Nisan Belediyeciliğinde neler olacak bunlarla ilgili bilgi vermeye çalıştık. 20 bin istihdamdan bahsettik. 24 saat açık belediyeden bahsettik. Evi olmayanlara umut olmaya çalıştık. Şehrin kentsel dönüşümünde, depremde birinci il olma vesilesi ile bir ufuk olmaya çalıştık. Bütün bunları yaparken en doğru şekilde, en içtenlikle ve ekip arkadaşlarımızın özverileri ile yapmaya çalıştık. Hep statüko dedik ve statükoya yenildik. Çünkü statüko daha güçlü çıktı. Çüktü statüko bu şehirde öyle veya böyle kökleşmiş ve bir kerede söküp atmak kolay olmayacaktı. Bunun bilincinde ve farkındaydık. Vatandaşlarımızın bir kısmı oy kullanmaktan çekindiler. Onlarla bizim temasımızda sıkıntı yoktu ancak oy kullanmaya gelmemelerinde kaynaklanan bir farklılık oldu”dedi.

 

ÇOBAN: HERKES ÜSTÜNE DÜŞENİ MUTLAK BİR ŞEKİLDE ALACAKTIR

 Evlerine konuk olduğu hemşehrilerine teşekkür eden Çoban, “Ben özellikle bu 9 sene içerisinde bizi evlerine davet eden, kabul ede, bizi sofralarında oturtan, köylerinde davet eden, ilçelerinde, beldelerinde bizi ağırlayan bütün hemşehrilerime teşekkür ederim. Onlarla birlikte olmaktan çok mutlu olduk. Onlarla birlikte zaman geçirmekten, bu şehre katkı koymaktan, onların dertleriyle hemhal olmaktan, taban siyaseti yapmaktan, Ankara kulislerinden değil, laboratuvar ortamlarından değil, direk Elazığ sokaklarından beslenmekten çok mutluyuz. Ailecek yıprandığımızın farkındayız hem maddi hem de manevi olarak Çok yıprandık. Bu doğrudur. Ama bu halimiz oldukça yüksek ve bu şehre bir şeyler yapmış olmanın verdiği bir gurur var içimizde. Kesinlikle bu süreci şunları yaptı, bunları yaptı şekline dönüştürmeyi arzulamadım. Herkes üstüne düşeni mutlak bir şekilde alacaktır. Siyaset böyle bir iştir” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Av. Vural: ''Süreç iddia dahi olsa delillerin toplanması gerekir''
Av. Vural: ''Süreç iddia dahi olsa delillerin toplanması...
Elazığ'da öğrencilere siber farkındalık eğitimi
Elazığ'da öğrencilere siber farkındalık eğitimi