BELEDİYESİ KAYYUM HALKI COŞKULU MİLLETVEKİLİ AĞAR’A...

BELEDİYESİ KAYYUM HALKI COŞKULU MİLLETVEKİLİ AĞAR’A KARAKOÇAN’DA SEVGİ SELİ…

Elazığ’ı karış karış gezmeye devam eden AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar’ın dün akşamki durağı Karakoçan İlçesiydi. Milletvekili Ağar, Karakoçan’da müthiş bir sevgi seliyle karşılandı. Ağar yaptığı konuşmada AK Parti Karakoçan Belediye Başkan Adayı Ayhan Akbaba’ya destek istedi.

28 Mart 2019 - 12:18

 

Elazığ’ı karış karış gezmeye devam eden AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar’ın dün akşamki durağı Karakoçan İlçesiydi. Milletvekili Ağar, Karakoçan’da müthiş bir sevgi seliyle karşılandı. Ağar yaptığı konuşmada AK Parti Karakoçan Belediye Başkan Adayı Ayhan Akbaba’ya destek istedi.

 

Bilindiği üzere 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Karakoçan Belediye Başkanı DBP’li Burhan Kocaman seçilmişti. 31 Ocak 2017 tarihinde Karakoçan İlçe Belediye Başkanı DBP'li Burhan Kocaman, 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı, yerine ise kayyum olarak İlçe Kaymakamı Cemil Sarıoğlu atanmıştı.

Belediyesi Kayyum olarak devam eden fakat halkı coşkulu olan Karakoçan, Milletvekili Ağar’ı bağrına bastı.

Ağar’ı müthiş bir sevgi seliyle karşılayan Karakoçanlılar, Milletvekili Ağar ile uzun uzun sohbet edip taleplerini ilettiler.

AK Parti Karakoçan Seçim Koordinasyon Merkezi önüne coşkulu bir kalabalık ile yürüyen ve Karakoçanlılara hitaben bir konuşma yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar:

“Karakoçanımıza geldiğimden beri gerçekten gerek esnaf abilerimiz olsun gerek gençlerimiz ve vatandaşlarımız olsun burada bana müthiş bir sürpriz yaptınız. Bu beklenmeyen kalabalık için bu sıcak karşılama için hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Sevginize layık olmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız.

“KARAKOÇAN İÇİN BİR ÇOK PROJEMİZ VAR”

“Ama biz daha gerçekten çalışmaya başlayamadık bile. Elazığ için, Karakoçan için yapacak bir çok projemiz var. Devam eden projelere de can suyu olacağız. Allah’ın izniyle gerek Karakoçan’da gerekse Elazığ’ın her bir yerinde Elazığ’ı hak ettiği yere taşımak için özellikle Cumhurbaşkanlığımızın hükümet sisteminin nimetlerinden faydalanabilmek için bizler milletvekili olduk. Seçimde de burada konuşmuştuk, seçimden sonrada burada konuştuk. Elinden tuttuğumuz yarına kalmış tamamlayamadığımız hiç birşey yok. Bunda gönlününüz rahat olsun. Biz Elazığ’ın merkezde biliyorsunuz Şahin Bey’i Elazığ’ın öz evladını aday olarak gösterdik. Burada da hakikaten ilçe başkanlığında yaptığı çalışmalarla, sempatik tavırlarıyla, can dostluğuyla, bizlerinde çok sevdiği bir kardeşimiz, arkadaşımız Ayhan Akbaba kardeşimi sizlere emanet etmek istiyorum. Çünkü Karakoçan’ın AK Parti iktidarının değmesine, AK Parti iktidarına ihtiyacı var. Sizlerin bizleri burada yerel yönetimde destek vermenizi rica ediyorum. Gerek gençlik merkezi olsun gerekse Küçük Organize Sanayi Bölgesi’ne yapacağımız yatırımlarla olsun Çünkü Karakoçan’ın bereketli işini bilen tüccar insanları Avrupa’dan buraya geliyorlar ve burada yatırım yapmak istiyorlar. Bizim görevimizde onların önünü açmak. Çok büyük bir şeyler de istemiyorlar. Sadece bizim yanımızda ol biz memleketimize yatırım yapalım. Bizimde işimiz bu bizlerde onların yanında tabi ki olacağız. İnşallah istihdama yönelik projelerimizi onlarla beraber devam ettireceğiz. Sulama Barajı bitmiş durumda şuanda su tutuyor. İnşallah onu ovamıza iliştirdiğimiz zaman sizinle beraber Elazığ’ın kendi insanını kendi memleketlisini tarımla tekrardan atağa geçirmek istiyoruz. Benim en çok istediğim proje bu.

Sağda solda gurbette çalışacağımıza gelelim burada kendi tarlalarımızı ekelim. Kendimize sahip çıkalım. Örfümüzden adetimizden kopmayalım. Bu güzel topraklarda hep beraber yaşayalım. Bunu yapacak gücümüz var. Bunu zaten gündeme getiren AK Parti’dir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

“AYHAN KARDEŞİMİ İNŞALLAH DESTEKLERİNİZLE BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞIZ”

“Eğer siz bu seçimde de bizlere gerekli desteği verebilirseniz, inşallah burada yerel yönetimde sizlerden istirham ediyorum oylarınızı alabilirsek, Allah’ın izniyle Ayhan kardeşimi burada belediye başkanı seçersek bizde onunla beraber omuz omuza çalışırız. Sizlerden başka isteğimiz yok. Sizlere hizmet edebilmek için buradaki bir kardeşimizi belediye başkanı seçmenizi istiyoruz.

Biz hep sizlerle beraberiz. Sizler bizim kardeşimizsiniz. Ben sizin bir evladınızım. Büyüklerimin yeğeniyim. Küçük kardeşlerimin arkadaşıyım. Ayhan gibi bir kardeşimin de yol arkadaşıyım. Sizlerden rica ediyorum. 31 Mart Pazar günü bu sandıkları oy ile patlatalım Karakoçan’a yapacağımız hizmetler içinde benim önümü açın Ayhan Başkanın önünü açın.” Diye konuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı
Nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüntülendi
Nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri Palu...