BAŞKAN YANILMAZ BENGÜTÜRK TV’YE KONUK OLDU

BAŞKAN YANILMAZ BENGÜTÜRK TV’YE KONUK OLDU

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Bengütürk TV’ de Neşe Berber’in hazırlayıp sunduğu ‘Gün Başlıyor’ programına konuk olarak hem 31 Mart yerel seçimlerine hem de yaptıkları çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

07 Şubat 2019 - 15:38

 

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Bengütürk TV’ de Neşe Berber’in hazırlayıp sunduğu ‘Gün Başlıyor’ programına konuk olarak hem 31 Mart yerel seçimlerine hem de yaptıkları çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçildikten sonra değişikliğin yerel yönetimlere yansıyacağı ilk seçimin olacağını vurgulayan Başkan Yanılmaz, 31 Mart’a sayılı günler kala çok yoğun çalıştıklarını kaydetti.

Daha sonra Elazığ Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Yanılmaz, göreve geldikten sonra Elazığ’ın kalkınmasına ve gelişmesine yönelik gerçekleştirdikleri hizmetleri anlattı.

“ELAZIĞ’A BİR GELEN BİR DAHA KOPAMIYOR”

Hayata geçirdikleri önemeli projeler ile şehrin yaşam seviyesini yükselttiklerini kaydeden Başkan Yanılmaz, göreve geldikleri 2014 yılından sonra belediye olarak şehrin sosyal, kültürel, dinlenme ve piknik alanı ihtiyacını karşılamak adına yoğun çaba sarf ettiklerini kaydetti. Yürüyüş ve bisiklet yollarından spor alanlarına insanların kolay ve kaliteli yaşadığı bir şehir oluşturduklarını kaydeden Başkan Yanılmaz, “Elâzığ’a bir gelen bir daha kopamıyor ve mutlaka birkaç defa daha gelmek istiyor” dedi. Özellikle 4 bin yıllık kadim bir geçmişe sahip Harput’un turizm açısından çok zengin bir tarihe sahip olduğunu kaydeden Başkan Yanılmaz, geçmişin izlerini gelecek nesillere aktarmak ve tarihi yapıları yeniden ayağa kaldırmak için de çok hassas bir restorasyon çalışması yürüttüklerini

kaydetti. Elazığ’a polis, memur, öğrenci ve bürokratların geldikten sonra çok rahat ettiği ve asla gitmek istemediğini vurgulayan Yanılmaz, henüz gelip görmemiş bütün vatandaşları da ziyaret etmesi için Elazığ’a davet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da minikler doğa ile buluştu
Elazığ'da minikler doğa ile buluştu
Elazığ'da kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 27 şahıs yakalandı
Elazığ'da kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 27 şahıs...