BAŞKAN ARSLAN, TARİŞ GENEL MÜDÜRÜ GÜNGÖR ŞARMAN İLE BİR...

BAŞKAN ARSLAN, TARİŞ GENEL MÜDÜRÜ GÜNGÖR ŞARMAN İLE BİR ARAYA GELDİ

Elazğ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Tarım İl Müdürü Turan Karahan ile birlikte İzmir ziyaretleri çerçevesindeTariş Genel Müdürü Güngör Şarman’ ı da ziyaret etti.

19 Nisan 2019 - 15:25

Elazğ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Tarım İl Müdürü Turan Karahan ile birlikte İzmir ziyaretleri çerçevesindeTariş Genel Müdürü Güngör Şarman’ ı da ziyaret etti.

Kendisi ile tanışma imkanı bulduğu için mutlu olduğunu belirterek başladığı konuşmasına, tarım sektörünün sorunlarını iyi bilerek, kendi üreticimizi köylümüzü çiftçimizi nasıl daha ileriye götürebiliriz sorusuna cevap aramanın esas olduğunu söyledi.

Genel Müdür Güngör Şarman, Elazığ’ da yapılacak çalışmalara bir nebze de olsa katkımızın olması bizi son derece mutlu eder, bugün buralara kadar gelip Elazığ tarımı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmaları bile başlı başına çok değerlidir, biz kendilerini tanımaktan çok memnun olduk, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, dedi.

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ise Tariş Genel Müdürü Güngör Şarman ile bir süredir üzerinde çalıştıkları tarımsal projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldiklerini belirterek, ilimizde sürdürdüğümüz çalışmalara, kendi alanlarında başarıyı yakalamış Tariş’ in bir nebze de olsa katkısının olması bizleri mutlu eder, sayın Genel Müdürümüz Güngör Bey ve ekibini şehrimize de davet ediyoruz, kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum, dedi.

Daha sonra Başkan Arslan ve beraberindeki heyet, Tariş Genel Müdürü Güngör Şarman ile birlikte üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Koyun sürüsüne çarpmamak için manevra yaptı, demir bariyerlere çarptı
Koyun sürüsüne çarpmamak için manevra yaptı, demir bariyerlere...
Başkan Gürtürk: "Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'miz 36 yaşında "
Başkan Gürtürk: "Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'miz...