BAŞKAN ADAYI ŞEKERDAĞ;"ÜZERİMİZE DÜŞENİN FAZLASINI...

BAŞKAN ADAYI ŞEKERDAĞ;"ÜZERİMİZE DÜŞENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ"

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Millet ittifakı Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ, Şehr’ül emin makamı ile buluştukları zaman yaptıkları hizmetlerin devamını herkesin göreceğini ve üzerilerine düşenin fazlasını yapacaklarını söyledi.

13 Mart 2019 - 16:11

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren  Millet ittifakı Elazığ Belediye Başkan adayı Ali Şekerdağ, Şehr’ül emin makamı ile buluştukları zaman  yaptıkları hizmetlerin devamını herkesin göreceğini ve üzerilerine düşenin fazlasını yapacaklarını söyledi.

İYİ Parti ve CHP’nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda  sürdürdü. Başkan Adayı Şekerdağ, ziyaretleri kapsamında Oto Galericiler Sitesine gitti. Burada esnafları tek tek gezip, sorunlarını dinleyen Şekerdağ, yapacağı projeleri de anlattı. Elazığ Garı’nada giden Şekerdağ, ardından  Sanayi Sitesi’ne geçti. Burada esnaf ve vatandaşlarla görüşen Şekerdağ,  çalışmalarını aktararak  destek istedi.

 

   "Hizmetlerimizin devamını görecekler"

Çalışmalarının aralıksız sürdüğünü anımsatan Başkan Adayı Şekerdağ;"  Bugün yine sanayi sitesindeki esnaf kardeşlerimizle birlikteyiz. Onların sorunları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Onlar beni iyi bilir ve tanırlar. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı döneminde, sanayiye yaptığımız ciddi katkıları biliyorlar. Şehr’ül emin makamı ile buluştuğumuz zaman yaptığımızı hizmetlerin devamı da inşallah göreceklerdir. Kendilerinin bu sorunlarını asgariye indirmek adına  üzerimize düşenin fazlasını yapacağız. Bu sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Sanayi esnafı ise iş yerlerini ziyaret ederek  dertlerini sorunlarını dinleyen Şekerdağ'a teşekkür ederek başarı diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Av. Vural: ''Süreç iddia dahi olsa delillerin toplanması gerekir''
Av. Vural: ''Süreç iddia dahi olsa delillerin toplanması...
Elazığ'da öğrencilere siber farkındalık eğitimi
Elazığ'da öğrencilere siber farkındalık eğitimi