BAŞKAN ADAYI ŞEKERDAĞ, “SEÇİMİ ALDIĞIMIZ ZAMAN ARADAKİ...

BAŞKAN ADAYI ŞEKERDAĞ, “SEÇİMİ ALDIĞIMIZ ZAMAN ARADAKİ FARKI GÖRECEKSİNİZ”

Gittiği her yerde yoğun bir ilgi ile karşılaşan Millet İttifakı Elazığ Belediye Başkanı Adayı Ali Şekerdağ, Siyasetteki temizliği, sadeliği ve devlet adamlılığı kimliğini Elazığ’da yaşatacaklarını belirterek,“Biz bu seçimi aldığımız zaman aradaki farkı göreceksiniz” dedi.

11 Mart 2019 - 16:18

Gittiği her yerde yoğun bir ilgi ile karşılaşan Millet İttifakı Elazığ Belediye Başkanı Adayı Ali Şekerdağ, Siyasetteki temizliği, sadeliği ve devlet adamlılığı kimliğini  Elazığ’da yaşatacaklarını belirterek,“Biz bu seçimi aldığımız zaman aradaki farkı göreceksiniz” dedi. 

İYİ Parti ve CHP'nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan başkan adayı Şekerdağ'a CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'da eşlik etti. İlk olarak Hicret Mahallesine giderek esnafları ziyaret eden Şekerdağ, oradan Aksaray Mahallesine geçerek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  Burada  vatandaşların taleplerini dinleyen Şekerdağ,  onlardan destek istedi.

Ardından Gazi Caddesine ziyarette bulunan Şekerdağ’a , Milletvekili Erol'un yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ile  CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ve partililerde  eşlik etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Şekerdağ ve beraberindekiler, bir otelde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen  toplantıya katıldı. Burada Şekerdağ çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

 

Şekerdağ; "Örnek bir belediyecilik hizmeti sunacağız"

Üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarının sözünü veren  Başkan Adayı Şekerdağ, “Ayaklarımızı yere sağlam basarak, sonuca ulaşacak adımları atıyoruz. Yaklaşık 3 aydır seçim gezilerimiz devam ediyor. Önümüzde 20 gün gibi çok kısa bir süre kaldı. Bu 20 günü de sağ salim bitireceğiz ve hedefe, zafere ulaşacağız. Çaresizlik belirsizliğe, belirsizlik de yol olmaya götürür. Yürekli ve cesur olacaksınız. Biz siyasetteki temizliği, sadeliği ve devlet adamlılığı kimliğini bu şehirde yaşatacağız. Biz bu seçimi aldığımız zaman aradaki farkı göreceksiniz. Ben eğer sizi mahcup edecek bir iş yapacaksam, iğnenin ucu kadar bir yanlışın içinde olacaksam ve şeffaf yönetebilir bir belediye başkanı olmayacaksam, Allah bana nasip etmesin. Vekilim ile çok güzel işler yapacağız. Elazığ’da örnek bir belediyecilik hizmeti sunacağız ve herkes bizi örnek gösterecek. Buna inanın” dedi.

 

  Erol; "Siyasette bir iz bırakalım"

CHP Elazığ Milletvekili Erol ise, “Bizim Ali Şekerdağ’dan isteğimiz ve beklentimiz, ne bir adım CHP’ye yakın olsun ne de bir adım İYİ Partiye yakın olsun. Herkesin başkanı olsun. Adil olsun ve hak, hukuk ve adalet içinde yönetsin.  Ne kadar çok partiden milletvekili seçilirse o kadar insan ve fikir zenginliği olur. Bu milletvekilleri kendi aralarında, kendilerini kanıtlamak  ve diğerlerinden farklılığını ortaya koymak için bizim bugün gezdiğimiz gibi mecburen gezecekler. Gezmek zorunda kalacaklar. Bu da Elazığ’ın faydasına olacaktır. Ben Milletin vekiliyim. Tabi ki böyle olacağız. Böyle davranacağız ki bu kentte siyasette bir iz bırakalım, bizden sonra insanların siyasi tercihleri gündeme geldiği zaman partisi ne olursa olsun, ehil ve doğru insanlar bu kentin yönetiminde olsunlar. Etnik kökenimiz ne olursa olsun hangi memleketten olursak olalım hepimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin yurttaşıyız. Hepimizin önceliği, bu ülkenin bayrağının dalgalanması, ulusal bütünlüğümüzün korunması bu değerler üzerinden siyaset yapacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Şerifoğulları Elazığspor'un antrenmanına çıktı
Başkan Şerifoğulları Elazığspor'un antrenmanına çıktı
TFF 3. Lig 2. Grup'ta düğüm bu hafta çözülebilir
TFF 3. Lig 2. Grup'ta düğüm bu hafta çözülebilir