BAŞKAN ADAYI ŞEKERDAĞ, "ESNAFIMIZLA KOL KOLA...

BAŞKAN ADAYI ŞEKERDAĞ, "ESNAFIMIZLA KOL KOLA YÜRÜYECEĞİZ”

Göreve geldikleri zaman esnaflarla kol kola yürüyeceklerini belirten Millet İttifakı Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ , “Esnafların var olan sıkıntılarını ortadan kaldırmak adına üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

12 Mart 2019 - 14:55

Göreve geldikleri zaman esnaflarla kol kola yürüyeceklerini belirten Millet İttifakı Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ , “Esnafların var olan sıkıntılarını ortadan kaldırmak adına üzerimize düşeni yapacağız” dedi. 

İYİ Parti ve CHP'nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarına aralıksız olarak yoğun tempoda devam ediyor. Başkan Adayı Şekerdağ, bu kapsamda Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığını ziyaret etti. Ardından sanayi sitesini gezen Şekerdağ, burada esnaflarla bire bir sohbet etti. Şekerdağ,  sanayi sitesi hakkındaki projeleri ve genel çalışmaları hakkında bilgi vererek, destek istedi.

 

"Gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh var"

Seçim çalışmaları kapsamında 3 aylık seçim maratonunu geride bıraktıklarını anımsatan Başkan Adayı Ali Şekerdağ,  “Önümüzde 20 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu süreyi de vatandaşlarımız, esnaflar ve iş dünyasındaki bütün arkadaşlarımızla ve ayaklarımızı yere sağlam basa basa tamamlayacağız. Gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh var. Rabbim, inşallah bizi mahcup etmez. Belediye başkanlığı ile buluştuğumuz zaman sanayi sitesindeki bütün aksaklıkları, olması gerekenleri yapacağız. Daha önceden de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanıyken elimizden gelen bütün katkıları yapabildik. Sanayi esnafı rahat olsun, makamla buluştuğumuz zaman onlarla kol kola yürüyerek, buradaki sıkıntıları bitirmek adına üzerimize düşenin fazlasını yapacağımızın taahhüdünü şimdiden veriyorum"dedi.

 

   "Küçük sanayi siteleri şehrin atar damarları gibidir"

Konuşmasını sürdüren Şekerdağ," Küçük sanayi siteleri, şehrin atardamarları gibidir. Burada siyasetin, ticaretin, şehrin gelişiminin konuşulduğu ve yaklaşık 1500’e yakın bir esnafın olduğu büyük bir camia. Bu camia, Elazığ için hem büyük bir istihdam hem de ticaretin gelişmesi anlamında çok ciddi katkıları var. Şehrin önde gelen insanları buraya değer vermesi gerekmektedir. 1500 esnafın sorunlarını görmemezlikten gelemezsiniz. Çünkü bu insanlar Elazığ’a çok büyük değer katanlardır. Biz de bunun bilincindeyiz. Bu bilinçle inşallah hareket edeceğiz. Göreve geldiğimiz zaman esnaf kardeşlerimiz ile kol kola yürüyeceğiz. Esnafların var olan sıkıntılarını ortadan kaldırmak adına üzerimize düşeni yapacağız”ifadelerini kullandı.

  Sanayi esnaflarından Mehmet Turhan ise,  “Sanayi sitesi adına kendisine başarılar diliyorum. Ali Şekerdağ, Ticaret ve Sanayi Odası’nda yıllarca birlikte çalıştığımız, Elazığ’a katkısı olan kıymetli bir dostumuzdur. Özellikle sanayi esnafı olarak beklentilerimiz yüksek. Kendisi de esnafların sorunlarını çok iyi bilen ve sanayiye yıllarca katkı sunan değerli büyüğümüzdür. Çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 27 şahıs yakalandı
Elazığ'da kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 27 şahıs...
Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü
Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü