Bakan Dönmez Elazığ’a Geliyor

Bakan Dönmez Elazığ'a Geliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Elazığ'a geliyor.

16 Ocak 2019 - 12:58

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Elazığ'a geleceği açıklandı.

 

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in, 21 Ocak Pazartesi günü Elazığ'a geleceğini ve yapılan bazı çalışmaları yerinde inceleyeceğini, bu çalışmaların ardından, Elazığ'a yapılması planlanan yatırımlar ile ilgili olarak açıklamalarda bulunacağını açıkladı.

 

Vali Kaldırım, merkeze bağlı Pelte köyü yakınlarında yaptıkları araştırma sonucunda kalite olarak son derece zengin bir termal suya ulaştıklarını, bu suyun değerlendirilmesi amacıyla Elazığ'a yapılması düşünülen yatırımları Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez’in yerinde göreceğini ve burada bazı açıklamalarda bulunacağını belirtti.

 

Elazığ’ın farklı bölgelerinde termal kaynak sularına ulaşıldığını kaydeden Vali Kaldırım, "İlimizin bu alanda sahip olduğu zenginlik ve bunun yatırıma dönüşmesi konusunda çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalarda ihtiyacımız olan suya ulaştık. Bunun getirisinden faydalanmak istiyoruz. Bu konuda da bazı çalışmalarımız söz konusu oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız bu konuda, son anda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması durumunda 21 Ocak’ta ilimize gelerek burada önemli açıklamalarda bulunacak. Bizim amacımız, ilimizin her alanda kalkınmasını ve gelişmesini sağlamak. Bu açıdan da çalışmalarımız tüm sektörlerde, ilimizin sahip olduğu zenginlikleri anlatarak devam ettiriyoruz. Ben inanıyorum ki ilimize önümüzdeki süre içinde çok önemli yatırımları kazandıracağız. Bunun için de tüm birimlerimiz ve kurumlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Elazığ'da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu
Elazığ'da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan...
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı
Öğrencileri taciz ettiği iddia edilen okul müdürü tutuklandı